2019 Ev Dekorasyonu Trendleri

2019 ev dekorasyonu trendleri için artisanal ürünlerin ön plandaki hâkimiyeti oldukça belirgin bir şekilde kalite anlayışlarına hitap etmeye devam edecek. Bu yılın ev dekorasyonu trendlerinde dikkatimizi çeken ürünlerin başlıkları ve ayrıntıları şu şekildedir.2019 ev dekorasyonu trendleri

Renklerin, ve dolayısıyla ev dekorasyon renklerinin insan ruhunu ve psikolojisini etkilediğini hepimiz biliyoruz. Gün içindeki enerjimizin, yorgunluğumuzun, sıkılganlığımızın ve hatta iştah veya iştahsızlığımızın nedeni seçtiğimiz dekorasyon renkleri ile alakalı olabilir. Dekorasyon renklerini daha doğru ve bilinçli yaparak hayatımıza olumlu yönde şekiller verebiliriz. Bunun içinde renkler konusundaki tüm detayları bilememiz gerekmektedir. İşte Konu İle alakalı tüm detaylar…

2019 Ev Dekorasyonu Trendleri

Pantone Yılın Rengi – Ultra Violet

Pantone renk enstitüsü bu yılın rengini mor ötesi ultraviyole olarak açıkladı. Bu açıklamanın altında geleceğe işaret eden özgünlük, yaratıcılık ve vizyon düşüncesi ön plandaki seçim sebepleri olarak gösterildi.

Uyanamıyorsak var bir sebebi

Günlük hayatın her türlü karmaşası ve düzeninin yansıtıldığı 2019 ev dekorasyonu trendleri arasındaki ultraviyole rengin ağırlığının da hissedildiği bu tasarımın Serkan Akyol imzalı olduğunu ifade etmeliyiz. Yaşamdan bir kesitin ve hayatın renklerinden alıntılarla trend rengin harmanlandığı eserin ismi de kendisi gibi orijinal: Uyanamıyorsak Var Bir Sebebi. Kasnak üzerine kumaş gerdirilerek oluşturulan ürünün çizgileri ile ortama dinamizm katacağı ve yaşanmışlıkları yansıtacağı muhakkak. Bu nedenle duvar dekorasyonlarında bu tür objelere yer vermemiz en doğru seçim olacaktır.

Purple night edisyonlu baskı

2019 ev dekorasyonu trendleri arasındaki ultraviyole rengin baskın olduğu çalışmalardan biri de Belmin Pilevneli’ye ait. Bu eserin orijinal illüstrasyon baskı ile oluşturulduğunu belirtmeliyim. Aşkların ve hayal dünyalarının yansımaları soyut düşüncelerin kâğıda aktarılması oldukça emek ister ve derin  duygulara sahip olmayı gerektirir niteliktedir.

Max sehpa

Max sehpayı farklı kılan özellikle tasarımındaki fütüristtik çizgiler ile doğal yaşamın izlerinin barındırıldığı deri kaplama malzemedir. 2019 ev dekorasyonu trendleri arasında yerini almaya hazırlanan bu ürünün özellikle ultraviyole mor renk seçimine sahip ayak bölümünün trend renkler ile oluşturulması dikkat çekici bir estetiğe de sahip olmasını da sağlamıştır. Özellikle açık renk dekorasyonlarda odak noktası haline getirilebilecek max sehpayı oturma odası ve salon dekorasyonlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kindia yastık

Yastıklarınızın trend renklere sahip üstelik Batı Afrika ülkelerinin stillerinden esinlenilerek oluşturulmasını ister misiniz? 3 Rd Culture sayesinde artisanal anlayış ile üretilmiş bu yastıklar vazgeçilmez aksesuarlarınız arasında yer alacaktır.  Krem, pudra, beyaz, kahverengi ve bej koltuk takımları veya oturma grupları ile kullanarak yaşam alanlarınıza kattığı enerjiyi ve olumlu farklılıkları gözlemleyebilirsiniz.

2019 yılın rengi Pantone Yılın Rengi – Ultra Violet hakkında daha fazla detayları bağlantısına tıklayarak okuyabilirsiniz.

2019 ev dekorasyonu trendleri nelerdir

Natürel Evler

Doğanın esintileri ile oluşturulmuş ve natürel ürünlerin kullanıldığı konseptlerin her daim aranılan niteliklere sahip olduğunu biliyoruz. 2019 ev dekorasyonu trendleri arasında natürel ürünler ile dizayn edilmiş evlerin çok daha çekici olacağını belirtmek isteriz.

Masif ahşap alçak sehpa

Öney markasının yeni bir yaşanmışlık ve tarihsel dönem harmanlanması olan bu ürünün mango ağacından oyularak ve el emeği ile üretilmiş olduğunu belirtelim. Ayrıca ürün, alçak sehpa olarak fonksiyonelliği ile de oldukça ön planda bir duruş sergilemektedir. Özellikle ahşap ağırlıklı salon dekorasyonunuza egzotik bir hava katmak için masif ahşap alçak sehpa kullanabilirsiniz.

Ayrık kase

Doğallığın teknoloji ile bir araya gelmesini ve şık bir sunuma sahip ürün görüntüsü istiyorsanız ayrık kase tam da aradığınız özelliği ile salonlarınıza renk katacaktır. Paslanmaz çelik plaka ile fonksiyonelliğinin artırılması amaçlanarak iki bölüm haline getirilmiş bu ürünün Katman markasının tasarımı olduğunu da belirtmek isterim.

Zarife

Olgun ve heyecanlı ürünlerin markası haline gelen Hamm firmasının Zarife adlı bu sehpası farklı ayak yapısı ile dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Meşe ağacından ve tik yağı cilası ile üretilen sehpanın Gülsüm Durmuş tasarımına sahip olduğunu da belirtmek isterim. Bu sehpayı da dekorasyonunuza zenginlik katması amaci ile görsel amaçlı olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

Pumpkin tablo

Kuru çiçeklerden aranje edilmiş bir tablonun salon duvarlarınızı süslemesiyle natürel bir duvar dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. Çiçekleri saklayarak koruyan ve bunu yaparken de stilize mekanlar hedefleyen Save The Flowers firmasının bu ürününde cam ön yüzey ve ahşap çerçeve kullanılmıştır. Bu tür arajmanları evde kendiniz de yapabilirsiniz. Mesela siniz için çok önemli olan bir anda aldığınız çiçeği böyle bir arajmanla sergilemek hem şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır, hem de anılarınızın yıllarca taze kalmasına neden olacaktır.

Naturel evler için tüm detayları sitenin kendi adresine girerek öğrenebilirsiniz.

Pirinç

2019 ev dekorasyon trendleri arasında pirinç hammaddeye sahip dekoratif ürünlerden bahsetmek de gerekir. Pirinç gerek rengi gerekse aksesuarlardaki kullanım yelpazesi ile her dönemde trendleri zorlayan niteliğe sahiptir. Bu yıl da pirinç ile üretilmiş aydınlatma ürünleri, çerezlikler, saksılar, peçetelikler, mendil kutuları, tepsiler, kolyeler, mumluklar ve aynalar oldukça ön planda bir tasarım ile evlerde kullanılacaktır. Dekorasyonunuza zenginlik ve şatafat katmak için bu tür dekorasyon ögelerini doğru oranda kullanmanızı tavsiye ederim.

Maxi sepet

 

Modern çizgilerle günümüze uyarlanan bu sepetin tasarımı Bakır İstanbul imzasını taşımaktadır.

Fotochain 3’lü çerçeve

Pirinçten üretilmiş bu çerçevelerin zincirleri ve metal çerçeveleri ile oldukça güzel bir konsept oluşturduğunu ifade etmeliyim.

Dönence dekoratif aydınlatma

Tamamen el yapımı olan bu aydınlatmada ahşap, pirinç ve demir kullanılmıştır. Dönence dekoratif aydınlatmayı çalışma masasında kullanmaya ne dersiniz?

Brass bardak altlığı

Geleneksel anlayışın modernite ile birleşmesini hedefleyen bu ürünlerin farklı geometrik düzenleri ile dikkat çeken bir tasarımı vardır.

Endüstriyel/Vintage Aydınlatma

Aydınlatma ürünleri 2019 ev dekorasyon trendleri arasında oldukça etkili dekorasyon malzemeleri sunmaktadır. Bir odanın dekorasyon kalitesi hangi düzeyde olursa olsun aydınlatması doğru ve stilize bir şekilde gerçekleştirilmemiş alanların dekoratif kayıplar yaşadığını söylemeliyiz.

Endüstriyel /vintage aydınlatma esasını oluşturan metal konseptine uygun nitelikli farklı malzemelerin bir araya gelmesi ile üretilmiş aydınlatma aksesuarları 2019 yılı için oldukça dikkat çekici sonuçlar vaat etmektedir.

Lambader

Lambaderde retro ve modern çizgilerin birleşmesini isteyenler için oldukça çekici bir ürün

Stilla pendant

Su damlalarının halkalarından esinlenerek oluşturulmuş aydınlatma başlığı ve kırmızı kablosu ile bu ürün oldukça nitelikli bir dekorasyon sunmaktadır.

Mezzazine tavan lambası

Pirinç ve ahşabın tasarımda bir araya gelerek vintage aydınlatma konsepti oluşturduğu bu üründe yuvarlak ve keskin hat birlikteliği de hedeflenmiştir.

Indigo sarkıt aydınlatma

Daha şık bir görünüm için Edison ampul kullanılması tavsiye edilen bu ürünün iç ve dış bölümünde pirinç statik boya kullanılmıştır.

Geometrik Sanat

Geometrik sanat anlayışı, düzenlerin içinde ahenk yakalamayı hedefleyen bir anlayışla farklı üretimler gerçekleştirmektedir. Özellikle modern salon dekorasyonunda duvarlarınızda bu tür objelere yer vermeyi unutmayın.

Monstera point poster

Tropikal bitki ve canlıları farklı renklerle sunan bu çalışmanın duvar aksesuarları arasında oldukça nadide bir yerinin olacağı şüphe götürmez.

Jamie tablo

Geometrik desen ilişkilerinin fütüristlik bir kaygı ile harmanlandığı bu tablo tasarımcı Pınar Kurt’a aittir.

Geometrik Posteri

Bu geometrik poster aynı zamanda bir puzzle projesi olarak üretilmiştir. Görsel zenginliği mükemmel değil mi?

Be green poster

Doğanın geometrik dokunuşlar ile örgülenmesinin yansıtıldığı bu eserin dekoratif yönü oldukça etkili bir sonuç almanızı sağlayacaktır. Detaylar için bağlantıyı tıklayarak  markanın geometrik sanat konusunda daha fazla ürünü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ev Dekorasyon Önerileri

Popüler, güzel ve dikkat çekici evlere sahip olmak istiyorsanız mükemmel dekorasyon önerileri sizlerle. Ev dekorasyonu önerileri sunarken hem küçük, hem de büyük evler için bilgiler aktarmak istiyoruz. Sürekli olarak evlerinizi yenilemek istemiyor iseniz ve tek seferde en iyi dekorasyonu yapmak istiyorsanız popüler seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Ev Dekorasyon Önerileri

Popüler ev dekorasyon önerileri arasında ilk sırayı duvarlar alıyor. Artık duvarları daha şık ve dikkat çekici bir şekilde dekore ederek başarıya ulaşabilirsiniz. Mobilya seçiminde de yine olabildiğince az mobilya kullanmak, orta sehpa kullanmamak, şık bir küçük avize modern ev dekorasyon önerileri arasında yer alıyor.