2019 Bellona Genç Odası Modelleri

2019 Bellona Genç Odası Modelleri her sezon olduğu gibi bu sezonda kendisine has desen ve özellikleri ile sunuluyor. Kuşkusuz evlerin en renkli odalarının başında çocuk ve genç odaları geliyor. Gençlerin zengin hayal güçlerini, meraklarını ve ilgilerini yansıttıkları odaları dekoratif açıdan da zenginleştirilmeye her daim müsait.

2019 Bellona Genç Odası Modelleri İncelemesi

 Bu potansiyeli en doğru ve modern bir şekilde değerlendirmek isteyen ev sahipleri için birbirinden sıra dışı ve farklı dekorasyon fikirleri ve modelleri yer alıyor. Sıcak renklerin, özgür fikirlerin ve tamamen orijinal tasarımların merkezinde olan genç odaları 2019 yılı itibariyle ev sahiplerinin beğenisine sunulmaktadır.

Daha Fazla Yer Tasarrufu için Kapaklı Dolaplar

Genç odalarında dekoratif bütünlüğü sağlamak isteyen ebeveynler öncelikli olarak kapaklı dolaplara yönelmeli. Üç ve dört kapaklı dolap modellerinden sonra beş kapaklı olan versiyonları da piyasaya sürüldü.

[haber id=”14038″]

Her bir kapağın ardındaki bölme çeşitli giyeceklerin düzenli bir şekilde sınıflandırılmasına yarıyor. Bunun yanı sıra dolapların kapaklarından birinde bir boy aynası da bulunuyor. Bu sayede hem dolap hem de ayna olarak kullanılan bu dolaplar özellikle dar ve küçük genç odaları için oldukça iddialı bir alternatif sunuyor.

Country Tarzı Çalışma Masaları 

2019 Bellona Genç Odası Modelleri, genç odaları için Rustik ya da Vintage tarzda imal edilmiş çalışma masaları yerine çok daha sportif bir görünümde olan country tarzı masalar sunuyor. Ayrıca açılıp kapanabilen ve bu sayede ergonomik ürünler arasında yerini alan çok yönlü masalar da mevcut. Masaların alt kısmına yerleştirilmiş ve sayıları üç ile beş arasında değişen raflar da bu masaların bir diğer özelliği.

Masalar tercihen yataktan uzakta bir şekilde konumlandırılmalı. Bu sayede hem çalışma endeksli bir oda kurulmuş olur hem de yatak ve çalışma masası arasındaki boşluk başka mobilya ve aksesuarlarla değerlendirilebilir. Diğer mobilyalar ile uyum içerisinde olması için daha çok krem, gri ve beyaz gibi açık renkleri tercih edebilirsiniz.

3D Baskılı Halılar ile Genç Odalarını Zenginleştirebilirsiniz

Genç odalarını biraz daha sportif ve benzerlerinden farklı bir noktaya taşımak için aksesuar seçimlerine özen göstermekte fayda var. 3D baskılı halılar bu aksesuarların başında geliyor. Üç boyutlu görsel şöleni ile beraber odanın çehresini anında değiştiren ve gençlerin de büyük oranda bayıldıkları bu halılarda renk seçenekleri 2019 bellona genç odası modelleri arasında 20’den fazla.

Aynı anda birden fazla rengi bünyesinde barındıran kaymaz halılar da tercih edilebilir. Bunun yanı sıra yaşları 8 ile 14 arasında değişen gençler için de çok daha renkli halılar da tercih edilebilir. Yaratıcılıkta sınır tanımayan ve her motifi ile dekorasyon keyfine keyif katan bu halılar, kilim ve paspas gibi küçük ürünlerle de desteklenebilir.

Modern Genç Odası Takımları ve Renk Seçenekleri

2019 yılına kadar genç odalarının ana renklerini genellikle klasik renkler oluşturuyordu. Erkekler için düşünülen renklerin başında mavi ve lacivert geliyor. Kız genç odaları için düşünülen renkler ise pembe ve turuncu tonlarındaki renkler idi. Ancak 2019 Bellona Genç Odası Modelleri modern genç oda takımları çok daha karakteristik ve şahsına münhasır bir şekilde arzı endam ediyor.

[haber id=”12381″]

 2019 bellona genç odası modelleri ve genç odası takımlarında sunulan renklerin başında beyaz, krem ve gri geliyor. Siz de bu renklerden biri genç odasının merkezine koyup etrafını özel mobilyalar ve aksesuarlar ile zenginleştirebilirsiniz. Aynı zamanda ahşabın kalitesini ve niteliğini yansıtmayı büyük oranda başaran kahverengi genç odası takımları da mevcut.

 Şifonyer ve sehpalar ile birlikte genç odaları hem dinlenme hem de çalışma odası olarak işlev görebilir. Uygun halı ve perdeler ile birlikte uyumu sağlamak sadece sizin elinizde. Hem renk hem de diğer seçimler için ürün kataloglarını inceleyebilir ve buna göre siparişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

[galeri]