2019 Dekoratif Ayna Modelleri

Dekoratif aynalar, uzun yıllardan bu yana dekorasyonun en zevkli ögelerinden biridir. 2019 yılında da 2019 Dekoratif Ayna Modelleri ile aynaların kullanımına devam edilecek. Bu yılın aynaları, her zevke hitap eden geniş bir çeşitliliğe sahip. Bu sayede aynaları hemen her dekorasyon tarzıyla birlikte kullanmak mümkün kılınıyor.

2019 Dekoratif Ayna Modelleriahşap kenarlı aynalar

 Ahşap Kenarlı Aynalar

Birkaç yıl öncesinde ahşap eskitme teknikleriyle elde edilen objeler sıkça kullanılıyordu. Bu yılın aynalarında da ahşap eskitme teknikleriyle hazırlanan çerçeveler gözlemleniyor. Bu çerçeveler genelde açık renklerle tasarlanıyor. Açık pembe, açık mavi tonları hayli rağbet görmekte.

[haber id=”58″]

Bununla birlikte gerçek eski bir ahşap görünümü veren aynalar da kullanılıyor. Kahverengi ve koyu renk ahşap tonlarının uygulandığı ayna çerçeveleri, klasik tarzlı oturma odalarında tercih edilebilir.

Parlak Metalden Gelen Şıklıkmetal çerçeveli ayna modelelri 2019

2019 dekoratif ayna modelleri bünyesinde oldukça geniş aynalar kullanılıyor. Bu aynaların çerçevelerinde parlak metaller tercih edilmektedir. Sarı ve beyaz metal çerçeveler aynı zamanda aynadan yansıyan ışığın daha güçlü gösterilmesi işlevini de sağlıyor. Bu tip aynaları çok fazla doğal ışık almayan mekanlarda kullanmak, ortamın aydınlanmasına yardım etmektedir. Bakır, pirinç ve bronz çerçeveli aynalar bu yılın gözde modelleri arasındaki yerini aldı.

Çok Sayıda Küçük Ayna Kullanımı2019 dekratif ayna modelleri nelerdir

 Yeni sezonun duvar dekorasyonunda çok sayıda küçük aynanın yan yana kullanılması da var. Bu aynalar farklı şekillerden oluşuyor. Ayrıca çerçevelerinde de evin dekorasyonuna uyumlu olacak şekilde geniş bir yelpaze mevcut. Bunlar arasında geometrik çerçevelerden oluşan birçok küçük ayna, özellikle bu yılın trendleri arasında.

Retro Aynalarretro ayna

Retro tarz günümüzün en iddialı dekorasyon unsurlarını içeriyor. Buna göre eski zamanlarda kullanılan objelerin modellerinin modern bir bir havayla yeniden tasarlanması sağlanıyor. Bu tarz, ayna modellerine de başarıyla uygulandı.

[haber id=”12817″]

2019 Dekoratif Ayna Modelleri içinde retro aynalarda, sarı parlak çerçeveler öne çıkıyor. Kenarlarında bazı desen ve motifleri barındıran bu aynalar, tercihlere göre büyük hem de küçük boyutlara sahipler. Dekorasyon olarak retro tarzın seçildiği mekanlarda keyifli bir kullanım için tercih edilebilirler.

Dikdörtgen ve Yuvarlak Geniş Ayna Modelleriretro ayna

 Geometrik şekillerin bu yılın dekorasyon trendlerinde yaygınlaştığı görünüyor. Aynalarda çeşitli geometrik kesimler mevcut. Fakat özellikle oldukça geniş boyutlara sahip dikdörtgen aynalar, bu yılın modasında dikkat çekiyor.

Bu aynaların kenarlarında kullanılan ahşap ve metal çerçeveler, son derece estetik bir görünüme sahip. Söz konusu ayna modelleri, geniş salonu olan evlerde uygulanabilir. Yuvarlak aynalar ise, evin istenilen her yerine rahatlıkla uygulanan bir tarza sahiptir.

Deniz Kabuğu Modasıdeniz kabuğu 2019 dekratif ayna modelleri

 Deniz kabuklarının çeşitli dekorasyon fikirlerinde kullanılması ortaya şık ögeler çıkarıyor. 2019 Dekoratif Ayna Modelleri

trendlerindeki doğala dönüş, deniz kabuğu modasını yeniden gündeme getirdi. Şık deniz kabuklarından tasarlanan ayna çerçeveleri, bu yıl oldukça revaçta.

 Kullanılan deniz kabuklarının kendi doğal renginde bırakılması önemli bir detay. Ama daha göz dolduran modelleri seçmek isteyenler için simli, altın ve gümüş rengine boyanan deniz kabuklarının kullanıldığı aynalar da var. Bunlar genellikle evlerde kapı girişlerine kullanılıyor veya banyolar veya yatak odaları için de son derece uygun bir görünüm arz ediyorlar.

Boy Aynalı Takı Dolaplarıaynalı takı dolapları

2019 Dekoratif Ayna Modelleri arasında boy aynalı takı dolapları da bulunmaktadır. Takı dolapları çok amaçlı kullanılması ve bu sayede evlerde daha geniş alanların bırakılması özelliği ile bir trend haline geldi. Buna bağlı olarak boy aynası içeren takı dolaplarının sezonun trendlerine uygunluğundan bahsedilebilir.

İç kısmı, bir takı dolabı veya çeşitli eşyaların konulabileceği bir dolap olarak kullanılan bu eşyaların ön kısmında büyük bir boy aynası yer alıyor. Dolabın kapağı kapatıldığında şık bir ayna görünümü sunuyor. Renklerde genelde beyaz ve açık renkler hakim.

[galeri]