2019 Gri Sarı Koltuk Takımlarında Öne Çıkanlar

2019 gri sarı koltuk takımı modellerinde de fonksiyonelliği ve şıklığı bir arada göreceğiz. 2019 gri sarı koltuk takımları için belirleyici ögenin özellikle renk tonlarında olduğunu gözlemlemekteyiz. Bu renk tonlarındaki değişkenlikten yola çıkarak tasarlanmış ürünlerde dekoratif kalitenin yakalanması da oldukça kolay olmaktadır. Renklerin dekorasyondaki ağırlığı oldukça fazladır. Özellikle gri renk koltuk kombinasyonları için sarının kullanılması da mekanın nötr renginin algısını ortadan kaldırmada nitelikli ve başarılı sonuçlar alınmasını sağlamaktadır.

Vivense Hazal Koltuk Takımı

Koltuk takımı içerisindeki kapitoneli kumaş kullanımının da dekorasyon niteliğine katkı sunduğunu ifade etmeliyiz. 2019 gri sarı koltuk takımı modellerinde kullanılan kapitone kumaşın Vivense Hazal koltuk takımı için sırt kumaşları ile sınırlı tutulması koltuk takımının diğer bölgelerinin sadelik katkısını da artırmıştır. 2018 yılında olduğu gibi koltuk takımlarının yerden yüksek ayak tercihlerinin 2019 yılı için modellere göre farklılık arz edeceğini de belirtmeliyiz. Gri sarı koltuk takımları için düşünülmüş ayak detaylarındaki ahşap hammaddenin kıvrımlı yapısı yumuşak bir duruş katkısı sunmaktadır.

Vivense Couple Koltuk Takımı

2019 yılı gri sarı koltuk takımı için tercih edeceğiniz modellerden olan Vivense Couple koltuk takımındaki uyumun sadece renk ile sağlanmadığını koltuk kıvrımlarının da etkili bir ahenk yarattığını gözlemliyoruz. Özellikle berjer ile koltuk uyumunun renklerle sağlanmasının yanında yaslanma bölümlerindeki dekoratif detayda bu uyuma katkı sunmaktadır. Koltuk ayaklarının gövde ile bütünsel bir form oluşturacak şekilde dizayn edilmesi ve ince ayak yapısı koltuğun dekoratif duruş kalitesini artırmaktadır.

Muzaffer Mobilya Vetro Koltuk Takımı

Hardal sarısı ile gri rengin koltuk takımı için bir araya gelmesi ile oluşturulmuş bu modelde rengin dışında tasarımın da farklı olduğunu gözlemliyoruz. 2019 gri sarı koltuk takımı modelleri arasında adından sıklıkla söz ettirecek bu modelin konfor ve dekoratif verimliliğinin ön planda tutulması da takımın diğer özelliğini oluşturmaktadır.

[haber id=”11231″]

2019 Gri Sarı Koltuk Takımı Modelleri

2019 gri sarı koltuk takımı modelleri için seçeceğiniz kumaş alternatiflerinin avantajlarını da göz önünde bulundurarak bir karar vermelisiniz. Leke tutmayan, silinebilir, sıvı geçirmeyen kumaş özellikleri ile oldukça konforlu ve şık bir takım vadeden firmaların tercih edilmesi halinde istenilen dekorasyon nitelikleri de elde edilebilir.

Muzaffer Mobilya Avensis Köşe Koltuk

2019 gri sarı koltuk modelleri sadece koltuk takımları olarak üretilmemektedir. Aynı zamanda köşe takımları da sarı ve gri renk kombinasyonları ile üretilebilmektedir. Gri renk koltuk kombinasyonları ya da sarı renk koltuk kombinasyonları için kırlentler önemli bir dekoratif aksesuar olarak görev yapmaktadır. Uyum sağlama amaçlı köşe takımlarının kolçak bölümleri de gri ya da sarı renk alternatifleri ile üretilebilir.

İstikbal Elizya Deluxe Takım

İstikbal firmasının müşteri istekleri doğrultusunda ürettiği yüksek ayaklı bu koltuk takımı, klasik severler için iyi bir alternatiftir. Düğme çektirmeli sırt sünger kumaşı ile şık bir duruşun yakalandığı bu koltuk takımında, koltukların yan bölümlerinde kullanılan geometrik kumaş deseni de dekoratif duruşa katkı sunmaktadır. Tekli koltukların yuvarlak hatlara sahip kenar bölümleri gri sarı koltuk takımı için yumuşak bir detay sağlamaktadır.

İpek Mobilya West Koltuk Takımı

İpek mobilya firmasının ürettiği West koltuk takımı 2019 gri sarı koltuk takımı modelleri içinde rahatlığı ön planda tutan bir özelliğe sahiptir. Geniş kolçaklara sahip koltuklardaki düğme çektirmeli kumaşın sırt ve kolçak bölümünde ortak olarak kullanılması sayesinde dekoratif bir bütünlük elde edilmiştir. Gri renk koltukların dizaynında tercih edilen keskin geometrik çizgiler berjerde kullanılan yumuşak hatlarla dengelenmiştir. Gerek koltukta gerekse berjerde kullanılan eğimli ayakların ahenk sağlaması yanında berjerin yüksek ayağı ile de dizayn farklılığı ortaya konulmuştur.

2019 Gri Koltuk Takımı

Kilim mobilyanın 2019  gri sarı koltuk modelleri bünyesinde geniş ürün ve renk kombini yelpazesi bulunmaktadır. Avanos koltuk takımı sırt kısmı ve oturma yerindeki kare kapitone uygulaması, estetik gümüş kaplama detaylı ayaklar ile tüm beğenileri toplamaktadır. Son teknoloji ürünü olan koltuk takımı, yerinden çekmeden açılıp kapanma özelliği ile yüksek oranda konfor sağlamaktadır.

avanos koltuk takımı
avanos koltuk takımı

Ürün 3+3+1 şeklinde piyasaya sunularak özellikle büyük oturma odası ve salonların gözdesi olmuştur. Avanos koltuk takımı renk kombini yaşam alanlarınıza canlılık ve hareket kazandıracaktır. Berjerde kullanılan sarı renk takıma enerji getirmektedir. Koltuk kumaşlarında sıvı geçirmez ev leke tutmaz nubuk kullanılmıştır. Metal profillerle desteklenen ürün sağlamlığı ile uzun yıllar kullanım garantisi sunmaktadır.

Mondi Point Gri Köşe Takımı

Tüketiciden gelen yoğun talep üzerine özellikle dar, uzun ve küçük alanlarda ekstra konfor sunan mondi point köşe takımı, modern tasarımın en güzel örneklerindendir. Üründe sarı, beyaz ve gri kombini yapılarak küçük alanlarda yansıttığı ferah görünüm ile kullanımına olanak sağlanmıştır.mondi gri sarı köşe takımı

Orta boy ayakları, yumuşak minderleri, sarı, gri ve beyazdan oluşan hereketli minderleri yaşam alanlarınıza dekoratif şıklığı ve modern görünümü getirmektedir. Dar salon ve oturma odaları için önerebileceğimiz en şık ürünlerden olan point köşe takımını mutlaka incelemelisiniz.

Palmera Koltuk Takımı

Vivense ürünlerinde olan palmera koltuk takımı yumuşak hatları ile vivense mobilyanın modern çağ versiyonlarındandır. Gri ve sarı kombinine ek olarak kırlentlerde pempe de ek olarak kullanılmıştır.  Bu renk kombini ile grinin kasvetli görünümünü ortadan kaldırmıştır.

palmera koltuk takımı
palmera koltuk takımı

Kollarındaki yuvarlak hatları kenar fitilleri ve ahşap ayakları ürünün hepsinde uygulanarak bütünlük sağlanmıştır. Küt ve kıvrık yan kolları ve ahşap ayakları ile dekoratif bütünlüğe katkıda bulunulmuştur.

Gri Hardal Koltuk Takımı

Geniş salonlarda ve oturma gruplarında, özellikle odanın giriş kapısının tam karşısında bulunan tasarımlar dikkat çekmektedir. Tamamen farklı bir görünüm, duvar renklerinden ve halılardan bağımsız bir yapıya sahip olması nedeniyle, uyumsuz bir ambiyans ortaya çıkıyor. Bu uyumsuzluk, başta perdeler olmak üzere odanın dört bir yanında hissediliyor.

Gri Hardal Koltuk Takımı

Klasikten hoşlanmayan, farklı modellere ilgi gösteren herkes için özel olarak gri koltuk takımlarında hardal renk yastıklar da tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra, geniş ve yüksek salon yapısına sahip olan koltuk takımı için hardal renk koltuklar ile gri renk yastıklar bulunabilmektedir.