2020 İstikbal Oturma Grubu Modelleri Ve İncelemesi

2020 istikbal oturma grubu modelleri ile geçen yılların dekoratif güzellikleri bu yıl da sürdürüleceğe benziyor. Bu yıl İstikbal oturma grubu modelleri arasında yeni tasarlanan konseptlerin  de olduğunu belirtmek isteriz. Bu modellerin tasarımında İstikbal grubu müşteri isteklerini ve trendleri baz alarak dekorasyon ve tasarım gerçekleştirmiştir. Temelde kanepe takımları, koltuk takımları, köşe takımları, klasik takımlar, televizyon koltukları ve berjerlerden oluşan istikbal oturma grubu modelleri içinde bu grupların da ayrı ayrı modellere sahip olduğunu ifade etmeliyiz.

Oturma grubu alımı öncesinde alacağınız oturma grubunun ebatlarını mutlaka öğrenmelisiniz. Bu ebatları dekorasyon uygulama mekanınızdaki ölçüler ile karşılaştırıp insan trafiği, diğer dekorasyon ürünleri ile oluşabilecek alan vb. değerlendirmeleri yapıp kararınızı vermelisiniz. Aksi halde çok dar mekanlarda ve sıkışık mobilyalarla dekorasyon uygulaması yapmaya kalkarsınız ki bu da hiçbir zaman pozitif bir sonuç alamayacağınız anlamına gelir.

2020 İstikbal oturma grubu modelleri seçiminde doğru grubu seçmek de önemlidir. Salon için kanepe takımı çok da şık durmayacak bir dekorasyon uygulaması olur. Aynı şekilde oturma odasında koltuk takımının olması verimliliği ve dekoratif güzelliği düşürmektedir. Bu temel kurallara riayet edildikten sonra renk ve model seçimi gerçekleştirilmelidir.

[haber id=”11148″]

Chester tarzı ile salon dekorasyonu gerçekleştirmek isteyenler için 2020 İstikbal oturma grubu modelleri arasında yer alan Vigo koltuk takımı oldukça nitelikli dekoratif alanlar vadetmektedir. Vigo koltuk takımının en belirgin özelliklerinden biri kopitone kumaş kullanımıdır. Bu kumaş özellikle kol bölümünde ve kasa altı bölümde uygulanarak şık bir duruş hedeflenmiştir. Ürünün aynı zamanda yatak olabilme özelliğine sahip olması da fonksiyonellik açısından dikkat değer bir artı anlamına gelmektedir. Bayanların temizlik için tercih ettiği yüksek ayaklara sahip Vigo koltuk takımının kırlent kumaş ve desenleri de salon dekorasyonunda kullanılabilecek ahenk için oldukça güzel fırsatlar sunmaktadır. Vigo koltuk takımı içerisinde yer alan berjer ile etkili bir dekorasyon da sağlanmaktadır. Bu berjerin farklı bir renge sahip olması salon içindeki enerjinin artmasını da sağlamıştır.

İstikbal Vigo Koltuk Takımı
İstikbal Vigo Koltuk Takımı

2020 İstikbal Oturma Grubu Modelleri ve Özellikleri

Rahatına düşkün kimselerin oldukça beğenisini kazanacak gibi duran 2020 İstikbal oturma grubu modelleri arasındaki Pekin koltuk takımı yumuşak bir kumaş dokusuna da sahiptir. Bu koltuk takımının en belirgin özelliği relaks konum özelliğine sahip olmasıdır. Bu konum sayesinde istenildiğinde çok pratik olarak koltuk takımı üniteleri oturma pozisyonları değiştirilerek üst düzey bir konfora sahip olabilmektedir. Pekin koltuk takımı bir adet üçlü koltuk, bir adet, ikili koltuk ve bir adet de tekli koltuk olarak satışa sunulmuştur. Müşteriler dilerse takımı modüler olarak da satın alabilme şansına sahiptir.

İstikbal Pekin Koltuk Takımı
İstikbal Pekin Koltuk Takımı

Ronin kanepe takımı, 2020 İstikbal oturma grubu modelleri arasındaki yeni ürünlerden biridir. Bu kanepe takımında iki renk kullanılarak dekorasyon açısından önemli bir artı sağlanmıştır. Sade ve modern hatlara sahip bu kanepe takımında üçlü ve ikili kanepeleri berjer ile kombinleyerek kullanabilirsiniz. Berjerin krem rengi, üçlü ve ikili kanepelerdeki lacivert renk ile modern bir uyum sağlamıştır.  Ronin kanepe takımında silinebilir kumaş, sandık fonksiyonu, yatak olma özelliği ve yumuşak kumaş dokusu standart olarak sunulmaktadır. Çiçek desenli kırlentler kanepe takımının sade havasına enerji de katmaktadır.

İstikbal Ronin Kanepe Takımı
İstikbal Ronin Kanepe Takımı

2020 İstikbal oturma grubu modelleri içerisinde değerlendirilen yeniliklerden biri de köşe takımlarında bulunmaktadır. Yeni bir köşe takımı tasarımı ile üretilen Sole köşe takımında uzanmalı özelliği ile sade ve fonksiyonel bir dizayn ortaya konulmuştur. Kırmızı rengin tonu, tek düğmeli kumaş deseni ile oluşturduğu güçlü ahenk, mekanın dekorasyonuna pozitif katkı sunmaktadır. Sole köşe takımının silinebilir kumaşa sahip olması ve sandık fonksiyonu da ayrıcalıklı niteliklerinden bazılarıdır.

İstikbal Sole Köşe Takımı
İstikbal Sole Köşe Takımı

Şıklığı Ve Zarafeti Sevenler İçin Rosalina Deluxe Oturma Grubu

istikbal rosalina deluxe takımı
istikbal rosalina deluxe takımı

Yeni sezon ürünleri arasında en çok dikkat çeken ürünlerin başında gelmektedir. Pudra pembesi ve gri kombini ile salonlarınızı ve oturma odalarınızı saray havasına sokacaktır.

İnce kol yapısı, berjer ve ikili ve üçlü koltukların sırt kısmındaki baskılı düğme detayı, yumuşak ve leke tutmayan yüksek kalitedeki kumaşı, sakinlik ve dinginlik veren renk tonu ile mükemmel bir settir.

[haber id=”12409″]

Koltuk takımı minderlerinde üç renk ile kontrast sağlanan geometrik desenler kullanılmıştır.

Rosalina deluxe oturma grubunda ayaklar ürün şıklığını artıran etkenlerin başında gelmektedir. Bunun nedeni ise ayakların ürünle birleşen kısımlarındaki altın renk çerçeve detayıdır. Bu detayla ürüne ekstra bir görsellik kazandırılmıştır.

İstikbal bu takımını orta ve zigon sehpa modelleri ile güçlendirerek daha da cazip hale getirmiştir. Yaşam alanlarında pastel renklerin huzurunu ve estetiğini görmek isteyenler rosaline deluxe oturma grubunu mutlaka incelemelidir.

İstikbal Molde Dekuxe Oturma Grubu

Molde deluxe oturma grubu modeli
Molde deluxe oturma grubu modeli

Retro tarzının tasarım denilince ilk gösterilecek modellerin başında gelmektedir. Su yeşili krem ve mercan krem renk seçenekleri bulunmaktadır. Ürünün sırt kısmına yarma işlemi ve yerlan kapitone uygulaması ile görsellik katılmıştır.

Molde deluxe oturma grubunda koltuk ve berjer kollarında yeni bir tasarım olan kısa kol uygulaması yapılmıştır. Ayrıca berjer kolları dahil çok farklı bir tasarım ile müşteri beğenisine sunulmuştur.

Retro tarzının tasarımını yansıtan kırlent desenleri ve yüksek ayak yapısı ile görülmeye değer bir hava katılmıştır. Retro tarzı bir salon veya oturma odası dekorasyonu yapıyorsanız tasarım harikası bu ürünü mutlaka incelemenizi öneriyorum.

İstikbal Vigo Koltuk Takımı

İstikbal markasının en kaliteli ve dikkat çekici koltuk takımları arasında yerini alan Vigo, özel olarak fiyatları ve model çeşitliliği nedeniyle çok sayıda satışı yapılan modellerden biridir. Sadece yaz veya kış için iç mekanın görünümünü etkileyebilecek şekilde üretilmiş bir koltuk takımı olmadığı için, geniş salonlarda son derece şık bir örgünümün ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

İstikbal Vigo Koltuk Takımı

Büyük saatler, uzun ince vazolar, zarif orta sehpalarla birlikte, Vigo koltuk takımının son derece şık ve ortamın ambiyansına uyumlu yapıda olması için tasarımlar belirlenmiştir. Hardal rengi, bordo, koyu kırmızı ve krem rengi olan modellerde uygun fiyatlar bulunmaktadır.

[galeri]