2020 Mondi Oturma Grubu Modelleri İnceleme

2020 Mondi oturma grubu modelleri arasında koltuk takımları, kanepe takımları, köşe takımları ve berjerler dikkat çeken yenilikleri ile müşterilerinin beğenisine sunulmuştur. Ülkemizin mobilya sektöründeki lider kuruluşlarından olan Mondi firması aynı zamanda yurt dışı ihracatı ile pazarını altmışa yakın ülkeye ulaştırmaktadır. Bu senenin trend ürünlerinin de olduğu Mondi oturma grubu modelleri arasında yeni çeşitlerin dikkat çekici özellikleri de bulunmaktadır. Bu özelliklerin malzeme kalitesinden taviz verilmeden sunulması da bu oturma gruplarının seçiminde önemli bir yere sahiptir.

Mondi Cansas Koltuk Takımı

Modern bir salon oluşturmak isteyenler için 2020 Mondi oturma grubu modelleri arasında yer alan Cansas koltuk takımı sizin için oldukça şık bir alternatif olacaktır. Cansas koltuk takımının en belirgin özelliği chester tarzında koltuklara sahip olmasıdır. Bu koltuklar için tasarlanmış kumaş alternatifleri de bulunmaktadır. Dilerseniz nubuk dilerseniz de kadife kumaşlarla üretilmiş koltuk ünitelerine sahip olabilirsiniz.

Yüksek ayaklara sahip olması ile temizliğin kolaylıkla yapılabilmesi de mümkündür. Cansas koltuk takımında koltuk kollarının minimal bir tasarıma sahip olması, salon içindeki alan kullanımını da verimli kılmaktadır. Berjerler ile oluşturulan farklı renk kombinlerinin kırlentler yardımıyla düzenlenmesi de zarif bir ahenk oluşturmuştur.

Mondi Cansas Koltuk Takımı ve Yemek Odası
Mondi Cansas Koltuk Takımı ve Yemek Odası

Mondi Ritim Maksi Takım

Oturma odasında kanepe takımlarının rahat ve fonksiyonel kullanımını isteyen müşteriler için tasarlanmış Ritim maksi takım ile 2020 Mondi oturma grubu modelleri zengin bir detay anlayışı yakalamıştır. Deri detaylı kumaşların tercih edilmesi sayesinde istenilen dekoratif başarı da elde edilmiştir. Kanepe renkleri bu yılın aranan renkleri arasında farklı alternatifleri ile sunulmaktadır. Temizliği kolaylaştıran yüksek ayak kullanımının da bu kanepe takımını seçmenizdeki önemli tercihlerden biri olabilir.

Zero wall teknolojisine sahip kanepe açılma mekanizması ile kanepenizi yerinden oynatmadan tek hareketle yatak haline getirebilirsiniz. Aynı zamanda sandık bölümüyle eşya muhafazasının da bulunması fonksiyonelliğinin üst düzey tasarlandığının göstergesidir.

Mondi Ritim Maksi Takım
Mondi Ritim Maksi Takım

Mondi Karlena Köşe Takımı 

Hem modern hem de fonksiyonel bir köşe takımına sahip olmak istiyorsanız 2020 Mondi oturma grubu modelleri arasında yer alan Karlena köşe takımını mutlaka görmelisiniz. Bu köşe takımının modern çizgilerinin geometrik desen anlayışı ile oluşturulduğunu ifade etmeliyiz. Bu geometrik anlayış küt koltuk kolları ile kumaş desenlerinde kendini oldukça belirgin bir şekilde ortaya koymaktadır.

Sağa ya da sola konumlandırılabilen özelliği sayesinde her salon ya da oturma odası için kolaylıkla dizayn edilebilmektedir. Fonksiyonelliği modernite ile birleştiren bu köşe takımında yatak olma özelliği, geniş ve rahat bir kullanım şansı da sunmaktadır.

Mondi Karlena Köşe Takımı
Mondi Karlena Köşe Takımı

Mondi Lorenz Koltuk Takımı 

Avangart bir tarz ile salon döşemesi gerçekleştirmek isteyenler için Lorenz koltuk takımı, 2020 Mondi oturma grubu çeşitleri arasında önemli bir yere sahiptir. Sade renklere sahip olmasına rağmen kırlentler vasıtasıyla derin ve şık desen kombinasyonu da üreten bu takımda sırt kısmının süngerle kaplanmış olması konfor açısından yeterli tatmini oluşturmaktadır.

Sandık olabilme özelliğine sahip olması sayesinde fonksiyonelliği de üst düzeye taşıyan Lorenz koltuk takımının temizleme kolaylığı sunan kumaş çeşidine de sahip olduğunu ifade etmeliyiz. Zero wall özelliği bu koltuk takımına da uygulanmıştır. Bu sayede misafirleriniz için çok daha konforlu ve şık yatak alanları oluşturulmaktadır.

Mondi Lorenz Koltuk Takımı
Mondi Lorenz Koltuk Takımı

Berjerler, sadece takım içerisindeki etkili ünitelerden biri değil aynı zamanda tek başına da fonksiyonel ve şık bir kullanım imkanı sağlayan ürünlerdir. 2020 Mondi oturma grubu modelleri arasındaki berjer kullanımı için renkler ve desenler çoğunlukla diğer mobilya grubundan farklı olarak tasarlanmaktadır. Bu tasarımda özellikle kumaş renklerinin düz olanları hemen hemen her mobilya aksesuar uygulaması ile rahatlıkla kullanılabilmektedir. Yüksek ayaklarının diğer mobilyalara göre daha uzun olması berjerin farklı bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır.

Gösteriş Denilince Akla Gelen Armada Oturma Grubu

mondi armada oturma grubu
mondi armada oturma grubu

2020 mondi oturma grubu modelleri arasında olan armada oturma grubu, chaster tarzının en güzel tasarlanmış örnekleri arasında yer almaktadır. Ürünün en belirgin ve dikkat çeken özelliği çekme düğme, şık kapitone dikiş, küt kol yapısı, gold renk tonunda bilezik uygulamalı açılı yüksek ayaklar, dekoratif tokalı kırlentler ve siyah kenar fitil uygulamasıdır.

Bu özellikler ürüne görkemli bir görünüm kazandırmıştır. Oturma yerindeki ultrasoft yay teknolojisi ile detaylandırılan kabarık ve yumuşak yüzey armada oturma grubuna ekstra bir konfor katmıştır.

Üründe sezonun trend renkleri olan Gri, mürdüm ve yeşil renk tonları kullanılmıştır. Gri mürdüm ve gri yeşil kombinleri yapılmış, kol yastıklarında da bu renklerde desene yer verilmiştir. Berjerlerde iki farklı model uygulaması yapılarak seçme şansı verilmiştir. Geniş seçenekler sunarak salonunuza gösterişi, asaleti ve zarafeti getirecek olan armada oturma grubunu görmeden oturma grubu almamanızı öneririm.

Spor Oturma Grubu Arayanlara Lucia Oturma Grubu

mondi lucia oturma grubu
mondi lucia oturm agrubu

Mondi oturma grubu modelleri arasında spor görünüme sahip bir modeldir. Ürünün sırt kısmındaki yarma uygulaması ile pofuduk bir görünüm verilmiştir.

Berjerinin TV koltuğu olma özelliğinden dolayı oturma odalarında sıklıkla tercih edilmektedir. Yastıklı kol yapısı ve yumuşak hatları ile özellikle oturma odalarınıza konforu ve şıklığı getiren bu ürünü sevdiklerinizle paylaşmaya ne dersiniz.

Yaşam Alanlarınıza Saray Görünümü Katan Helen Oturma Grubu

Helen koltuk takımı mondi
Helen koltuk takımı mondi

Helen oturma grubu; Kol yanlarında ve sırt kısmındaki çektirme düğme uygulaması, altın varak detaylı ahşap klapa, lükens yüksek ayaklar, mermer deşeli taş baskılı kumaş yapısı ile avangart tarzındaki birçok ürünü geride bırakacak detaylara sahiptir. Özellikle taşlı kumaş dokusu yaşam alanlarınıza zenginlik ve şatafat katarak saray havası vermektedir.

Üründe pudra krem, yeşil ve mermer renk tonlarında kombin yapılmıştır. Bu üründe de iki farklı berjer modeli ile mükemmeli sunan mondi; Tasarım harikası helen oturma grubu ile tüm övgüleri hak ediyor:)

Mondi Oturma Grubu Kanepe Fiyatları

Mondi markasının tasarladığı yeni oturma grupları, farklı renklerdeki berjer modelleriyle dikkat çekmektedir. Zümrüt yeşili berjer ve aynı renkteki bir üçlü koltukla birlikte, krem rengi veya gülkurusu rengindeki üçlü koltuk ile aynı renkteki berjere aynı modelde yer verilebiliyor.

Mondi Oturma Grubu Kanepe Fiyatları

Sadece tek renk olan oturma grupları için değil, kanepelerdeki şerit halinde ince çizgilere yer verildiğinde de tarzın çok şık bir görünüme sahip olması sağlanıyor. Mondi markasının yeni dönemde ilgi göstermeye devam edilen tüm seçenekler için renk karşılaştırması yapılabilir. Fiyatlar arasında büyük farklar olmadığı gibi, güncel fiyat bilgilerine her zaman için Mondi internet sitesinden erişilebiliyor.

[galeri]