2023 Yılı Mobilya Renk Kartelası

Mobilya Renk Kartelası; Yeni bir mobilya rengi seçmek istiyorsanız veya mobilya renk seçimlerinizde kararsızsanız, tasarım trendlerine uygun 2023 yılı mobilya renk kartelası hazırladık. Mobilya için benzersiz renk seçenekleri bulabilirsiniz. Bu size neyi sevdiğiniz hakkında bir fikir verecektir. Yılbaşı yaklaşırken insanlar hayatlarında birçok değişiklik yaşadı ve kendilerini yenilemeye başladılar. Bu yeniliğin ilk olarak evde ve diğer yaşam alanlarında başladığını söyleyebiliriz.
Mobilya boyaları, uyumlu renk çeşitlerinin yanı sıra baskın tonlar ve ton geçişleri ile yapılmaktadır. Son yıllarda mobilyaların standart rengi olarak adlandırılan ahşap tonu, sade mobilyaların farklı renklerinde kullanılmaya başlandı. Özellikle mobilya kaplama ürünlerinin gelişmesi, neredeyse sınırsız renk olanaklarına sahip mobilya üretimine olanak sağlamıştır. 2023 mobilya renk trendleri daha sade renklere, daha açık dokulara ve ışığı yansıtan örneklere izin veriyor. Çağdaş ev dekorasyonu hazırlarken modern ve modaya uygun renklerin kullanılması çok önemlidir. Zümrüt yeşili bir mobilya takımı bu yıl goldtone evinize zenginlik getiriyor. Her dekorasyon trendine uygun mobilya renk ve modellerini bulabilirsiniz.

Fındık Bej


Romantizm kavramını ön plana çıkaran ela bej, bu yılın en trend renklerinden biri. Özellikle kum ve toprak tonlarıyla kombinlenen fındık bej, göz makyajının gözdesi ve sezonun trend renklerine uyum sağlamaya yardımcı oluyor. Çok şık bir görünüm için fındık bej rengini gardırobunuzdan bej kaban, bot, gömlek ve kabanlarla kombinleyebilirsiniz.

Mint Yeşili


Ev dekorasyonunda sıklıkla tercih edilen mint yeşili, duvar rengi olarak pozitif ve enerjik bir yaşamın kapısını aralıyor. Pudra pembesi ve mavi gibi soft renklerle kombinlenen mint yeşili, dijital dünyanın kapılarını açan çarpıcı trend renklerden biri.

Saf Beyaz


Saf beyaz bu yılın popüler trend renklerinden biri. Soluk maviler ve grilerle kombinlenen saf beyaz, sıcak ve soğuk renklerle kombinlenebildiği için öne çıkıyor, kombinasyonlara ve ev dekorasyonuna zarif bir dokunuş kazandırıyor.

Canlı Pembe


Tüm tonlarda öne çıkan renklerden canlı pembe, parlak pembe çeşitleriyle 2022-2023 trend renkleri arasında yerini sağlamlaştırmayı başardı. Özellikle yaz kombinlerinde insanlar sıklıkla baharı ve canlılığı simgeleyen ve hayata pozitif enerji getirebilen parlak renk pembeyi tercih eder. Kullanıcılar tarafından yaygın olarak kullanılan baharı evinize getirir.
2023 kesit modelinde şönil ve tay tüyü gibi daha modern kumaşlar ön plana çıkarken, yatak odası modeline ahşap hoş bir ektir. Modern ve minimalist tarzların hakim olduğu 2023 mobilya modellerinin yanı sıra iç mimari de bu sezon gözde hizmet olacak. Kişiye özel tasarım, belirli alanlar tasarlanarak ve bu alanlara göre mobilyalar oluşturularak elde edilir. Yeni mobilya modellerimizden 2023 tarzınıza uygun ürünü seçerek yaşam alanınıza estetik ve uyum getirin. İç tasarımda antrasit, turuncu, kırmızı, sarı ve mavi renkleri mevcuttur.

Lapis Mavi


Huzur, mutluluk ve huzurun göstergesi olan Lapis Mavisi, özellikle iş birleşmelerinde sıklıkla rol oynar. Kendinden emin görünmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği lapis mavisi, önümüzdeki birkaç yılın trend renklerinden biri olacak gibi görünüyor. Mavinin tüm tonlarıyla kombinlenebilen lacivert, aynı zamanda dekoratif bir seçimdir. Trendleri takip etmeye ve buna göre yeni mobilya modelleri hazırlamaya başlayan Just Evora, konfor alanınıza en uygun olanı bulmak için özel tasarımlardan oluşan mükemmel bir koleksiyon sunuyor.

Zeytinyağı Yeşili


Hayatın her alanında doğaya dönüş trendi renkleri de etkiliyor. Mucizevi bitkilerle şifa temalı renklerden biri olan zeytin yeşili, nötr rengiyle de dikkat çekiyor. Sarı, camel, siyah ve beyaz renklerle kombinlendiğinde daha da öne çıkıyor.

Alev Kırmızısı


Tutkunun ve enerjinin simgesi alev kırmızısı bu yıl da trend renklerden biri oldu. Aşkın en etkili göstergesi olan alev kırmızısı genellikle tercih edilen saç rengidir.Saç renginin yanı sıra giyimde,ayakkabılarda,mücevherlerde vb. sıklıkla kullanılan ateş kırmızısı yaz aylarında da sıklıkla kullanılmaktadır. göreceğiniz renkler.

Çiçek Sarısı


Baharatlı, canlı bir görünüm arayanların ilk tercihi olan çiçek sarısı, canlı ve canlı görünümüyle dikkat çekiyor. Genellikle çiçekli yazlık elbiselerde bulunan çiçekli sarı, bu yıl çantalarda da yaygın. 2022-2023’ün trend renklerine uygun olarak çiçek sarısını günlük rutininize dahil edebilirsiniz.

Bal Peteği


Bal Peteği, canlandırıcı bir pozitif enerji yayan sarının daha yumuşak tonlarından biridir. Özellikle altın, hardal ve kahverengi olmak üzere metalik boyada en popüler renklerden biridir. Bal peteği rengi çok hoş bir renktir.