Adore Modern Ayakkabılıklar ve Fiyatları 2020

Modern, Çok amaçlı ayakkabılıklar..

Antre dekorasyonu adına önemli mobilyalar arasında yer alan dekoratif ayakkabılıklar günümüz tasarımları bir çok farklı kullanışlı özelliği ve modern tasarımları ile dikkat çekiyor. Günümüz ayakkabılık modelleri daha çok özel tasarımlardan ziyade,  bir çok amaca hizmet edebilen çok amaçlı dolaplar ile klasik çizgilerinden sıyrılmış, modern ve estetik tasarımlardan oluşuyor. Adore 2020 modern ayakkabılıklar parlak lake beyaz modern görünüm, geniş çekmece ve rafları ile kolay kullanım imkanı sunarken yeterli seviyede depolama ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Adore 2020 Ayakkabılık Modelleri

Adore mobilya ayakkabılık tasarımları şıklığı ve kullanım rahatlığını bir arada yaşayabileceğiniz şekilde tasarlanmış. Arkası açık olarak üretilen adore ayakkabılıklar bu şekilde oluşabilecek koku sorununu ortadan kaldırmış durumda. Aynı zamanda geniş bölmeleri sayesinde 18 çift ayakkabı kapasitesine sahip estetik tasarımları beklentileri tam olarak karşılıyor.

Estetik görünüşlü rafları ve geniş depolama imkanı sunan rafların yanı sıra tasarımlara eklenen çekmeceler büyük kolaylık sağlıyor. Adore 2020 ayakkabılıklar bir çok farklı modelde satışa sunuluyor, her tasarımın kendine has özellikleri bulunuyor, bu anlamda ayakkabılık seçerken kullanacağınız alanı ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek doğrultuda bir tasarım seçebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ile 2020 Adore Mobilya ayakkabılık modelleri farklı beğenilere ve tarzlara hitap eden bir çok şık ve kullanışlı tasarıma sahip.

Hem ayakkabılık olarak kullanabileceğiniz, hemde farklı depolama ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek çok amaçlı dolap modelleri ile ev içi yaşamı büyük ölçüde kolaylaştıran tasarımlara sahip Adore Mobilya. Sadece ayakkabılık olarak değil, istenildiğinde banyo, mutfak yada çocuk odasında dekoratif bir mobilya olarak kullanılabiliyor olması bu tasarımları daha değerli kılıyor.

ayakkabılık modelleri

İlginizi Çekebilir : Adore Çok Amaçlı Dolaplar ve Fiyatları 2019

İşlevsellik Bakımından Ayakkabılık Modelleri

Antre bölümlerinde ya da kapı girişlerinde sıklıkla birbirinden farklı ayakkabılıklarla karşılaşıyoruz. Oldukça kullanışlı olan bu ayakkabılık modelleri, son zamanlarda etkili bir dekorasyon unsuru olarak da karşımıza çıkmaktadır. Özellikle ahşaptan yapılmış ve estetik bir değeri bulunan ayakkabılıklar; evlerde son derece şık bir dekorasyon malzemesi olarak tanımlanıyor.

İşlevsellik söz konusu olduğunda bir mobilyanın ne kadar kullanışlı olduğu konusu gündeme gelmektedir. Esasında yaşam alanlarında ayakkabılıklar olmazsa olmaz eşyalar arasında yer alıyor. Bundan dolayı pek çok nedenden dolayı yaşam alanlarında ayakkabı dolaplarının bulunması;  olmazsa olmaz bir unsur olarak tanımlanıyor.

Ayakkabılık Modellerinin Dekoratif Özellikleri

Günümüzde yeni trend ev dekorasyonu fikirleri oldukça popülerdir. Bundan dolayı modern ayakkabılık modelleri, sıklıkla dekorasyonlara tercih edilmektedir. Ancak elbette ki ayakkabılık seçerken bazı hususlara dikkat etmek, önemli bir husus olarak karşımıza çıkmaktadır. İşte ayakkabılık seçerken dikkat edilmesi gerekli olan başlıca hususlar:

  • Evde yaşayan kişi sayısı gözetilerek bir ayakkabılık satın alınmalıdır
  • Misafirlerin yoğunluğu da ayakkabılık satın alırken dikkat edilmesi gereken bir unsurdur
  • Evinizin genel dekorasyonuyla tam uyumlu bir ayakkabılık seçmeye özen gösterilmelidir
  • Uygun fiyat aralığında ve işlevsel bir ayakkabılık satın alınmalıdır
  • Çabuk yıpranmayan ve estetik bir değeri bulunan bir ayakkabılık seçilmelidir

ayakkabılık modelleri

Sıralanan bu özellikler göz önünde bulundurularak,  satın alınan bir ayakkabılık; hem uygun fiyatlı hem kaliteli hem de son derece şık olacaktır.

Galerimizde Adore 2019 ayakkabılıklar ve fiyatları hakkında detayları inceleyebilirsiniz. Yazımızda yer verdiğimiz Adore mobilya ayakkabılık modelleri editörlerimizin seçtiği tasarımlardır, dolayısı ile daha fazla modeli ve özelliklerini markanın resmi satış sitesinde inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Kullanışlı Ayakkabılık Modelleri

Kullanıma yönelik aksesuar modelleri arasında ayakkabılık önemli ev dekorasyonu parçalarından bir tanesidir. Evinizin girişinde sizi ve misafirlerinizi karşılayan halı, aksesuarlar, vestiyer ya da ayakkabılık tarzınızı yansıtabileceğiniz kadar kullanışlı olması da gerekmektedir. Son zamanlarda küçülen evlerle beraber vestiyer yerine ayakkabılık tercih edilmeye başlanmıştır. Kapı duvar arasında yeterince boşluk olmaması ayakkabılıkların tercih edilmesine neden olmaktadır.

Kullanışlı Ayakkabılık Modelleri

Ayakkabılıkların tarza hitap etmesinin yanında alan darlığı yaşanmaması adına kullanışlı olması da gerekmektedir. Kullanışlı ayakkabılıklar arasında raflı ve sürgü kapaklı modeller size istediğiniz depolama alanını sağlayabileceği gibi kapakların açılıp kapanması esnasında size rahatlık da sağlamaktadır.  Ayrıca katlı ayakkabılık modelleri de kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Ayakkabılığınızı dilediğiniz ölçülerde ve renklerde alabileceğiniz gibi yaptırabilirsiniz.

[galeri]