Banyo Dolabı Modelleri ve Fiyatları 2019

Düzen bir banyo dekorasyonu için en önemli noktalardan bir tanesi, özellikle küçük banyolar ki ülkemiz şartlarına baktığımızda apartman dairelerinin çoğunlukta olduğunu göz önüne alırsak sınırlı bir alana sahipler. Rahat bir banyo dekorasyonu çoğu zaman küçük banyolara sahip kişiler için neredeyse bir hayal, hal böyleyken sınırlı alanı en iyi şekilde değerlendirmek ve mümkün olduğu kadar banyoda akılcı çözümler ile yer açmak gerekiyor, işte tam burada banyo dolabı modelleri devreye giriyor. Yazımızda bugün bir çok farklı markanın 2019  banyo dolapları ve fiyatları aynı zamanda banyo dolabı alacaklar için seçim aşamasında fikir verecek ipuçları hazırladık.. Ayrıca şimdiden belirtmek isteriz ki mürdüm rengi banyo dolabı bu yıl çok moda !

Banyo düzeni için dekoratif  banyo dolapları 

Banyonun daha toplu ve düzenli bir görünüme sahip olabilmesi için banyo dolaplarının rolü bir hayli büyük, doğru bir tasarım ile banyoda ister istemez oluşan tüm kalabalığı yok edebilirsiniz. Temizlik malzemeleri, banyo tekstil ürünleri, çamaşır detarjanları ve diğer temizlik malzemeleri gibi banyoda yer kaplayan banyo araç gereçlerinin düzeni ve muhafazası banyo dolapları ile sorunsuz şekilde sağlanabiliyor.

Tabi eviniz için seçtiğiniz her tasarım gibi banyo dolabı modelleri seçerken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar var, bunlardan ilki banyonuzun ölçülerine uygun ve fazla yer kaplamayacak, banyoda hareketi zorlaştırmayan tasarımlar seçmelisiniz. Banyo ölçüsünden sonra seçeceğiniz banyo dolabının ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklere sahip olması gerekir, nedir bu ihtiyaçlar, yukarıda bahsettiğimiz tüm banyo araç gereçlerini toparlayabilecek, kalabalığı yok edebilecek bir tasarım seçmek çok önemli.

Bir çok farklı markanın farklı ebatlarda hazır banyo dolabı modelleri bir çok ünlü dekorasyon alış veriş sitelerinde satışa sunulmuş durumda, bu anlamda önünüzde bol model seçeceğini bulacaksınız. Banyo dolabı alırken ölçü, kullanılabilirlik, geniş depolama imkanı sunan, dayanıklı ve banyonuzun tarzına uyum sağlayacak bir model seçerek banyo dekorasyonunu daha rahat ve zahmetsiz bir hale getirebilmeniz mümkün. ( bknz. koçtaş banyo dolapları – tekzen banyo dolapları )

Banyo dolapları seçerken nelere dikkat etmeli ?

Banyo dolapları küçük ve büyük modellerden oluşuyor, aynı zamanda üretim malzemesi olarak değişebiliyor örneğin en çok tercih edilen ahşap banyo dolabı modelleri olurken, plastik tasarıma sahip dolaplarda tercih edilebiliyor. Ahşap tasarımlar daha uzun ömürlü olacağından tercih etmenizi öneririz. Ahşap ve plastik banyo dolapları arasında büyük fiyat farklılıklarının olduğunu hatırlatalım.

Banyo dolabının özellikle raf sayısı ve çekmeceleri rahat bir depolama açısından oldukça önemli, raflarda el ve yüz havluları, bornozlar ve diğer tüm banyo araç gereçleri rahatça muhafaza edebilmeniz çok önemli.

İlginizi çekebilir : Banyoların Vazgeçilmezleri : Çok Amaçlı Dolaplar

Banyo Dolabında Renk Seçimi

Mürdüm Rengi Banyo Dolabı

Mürdüm Rengi Banyo Dolabı
Mürdüm Rengi Banyo Dolabı

Banyonun rengine ve tarzına uygun tasarımlar seçmeye özen göstermelisiniz, bu anlamda banyo fayans modelleri yada duvar rengi yada varsa diğer banyo mobilyaları ile uyum sağlamalıdır. Fayanslarda en çok tercih edilen renk krem, gri ve beyaz renklerdir. Bu renkler ile uyumlu banyo dolabı ise mürdüm rengi banyo dolabı olacaktır. Beyaz ve mürdüm rengi uyumu göze hitap edecektir. Eğer farklı bir öneriye  ihtiyaç duyuyorsanız tek renkli dolaplar yerine çok renkli banyo dolaplarını tercih edebilirsiniz. Diğer bir detay ise bazı banyo dolapları duvara monte şeklindedir, bu sayede dolap altı yine depolama amaçlı kullanabilir ve alt kısımlar rahatça temizlenebilir. Duvara monte banyo dolapları yine bir çok farklı ebatta yüzlerce farklı renk ve model seçeneğiyle rahatlıkla bulunabilen banyo mobilyaları. Önceki yazılarımızda çok amaçlı banyo dolaplarından bahsetmiştik sizlere, bunlar arasında aynalı yada cam kapaklı tasarımlar yer alıyor, üstelik tüm yaşam alanlarında rahatça kullanabiliyor, hem ucuz hemde kullanışlı olsun istiyorsanız banyo çok amaçlı dolap modelleri kesinlikle incelemeniz gereken tasarımlar arasında yer alıyorlar.

Banyo dolabı fiyatları 2019

Çok amaçlı dolapların banyonuz için çok sade olacağını düşünüyorsanız farklı renk, desen ve çeşitli kullanışlı özelliklere sahip banyo dolabı takımları tercih edebilirsiniz. Takım dolaplar banyoda diğer çok amaçlı dolaplara nazaran daha modern ve estetik bir görünüm sergileyecektir. Aynı zamanda aynalı ve raflı üst dolapları ile daha kullanışlı ve daha düzenli bir banyo dekorasyonu için oldukça ideal modeller. Banyo Dolabı Fiyatları ise genel olarak ebat ve kullanılan malzemeye göre değişeceğinden net birşey söylemek maalesef mümkün olmuyor. Ancak fiyat olarak her zaman hazır banyo dolapları daha uygun diyebiliriz. Banyoya özel dolap yaptırmak istediğinizde fiyat biraz daha yüksek olabiliyor. Aşağıda hazır banyo dolabı modelleri ve fiyatlarını paylaştık.

Galerimizde sizler için bir çok farklı tarza ve özelliğe sahip yeni sezon banyo dolabı modelleri 2019 tasarımları seçtik, tüm modellerin firma ve fiyat bilgilerine yer verdik.

[galeri]

Editör Notu: Bahsi geçen banyo dolabı modelleri ve fiyatları güncel ev dekorasyon satış sitelerinden alınmıştır, zaman içinde markalar model ve fiyat konusunda değişiklikler yapabilir. İsmi geçen markaları internet üzerinden araştırıp en güncel banyo dolabı fiyatları ve modellerine erişebilirsiniz.