Banyolara Eğlence Katan Dekoratif Stickerlar

Banyo dekorasyonu yaparken bütçemizi oldukça zorlayan ürünlerle karşılaşabiliyoruz. Örneğin fayanslardan sıkıldıysak bunları değiştirmek çok fazla işçilik ve bütçe gerektiriyor. Ya da yeni bir küvet istiyorsak yine ciddi bütçeler ayırmamız gerekebiliyor. Ancak tüm değişiklikler bu kadar yüksek bütçe gerektirmez.

Banyonuz atık size sıkıcı gelmeye başladıysa ufak değişiklikler ile banyonuza farklılık katabilirsiniz, hem dekoratif olsun hemde bütçemi yormadan farklı bir hava yaratacak düzenlemeler yapmak istiyorum diyorsanız dekoratif banyo sticker modelleri tam size göre diyebiliriz. Bu küçük dekoratif parçalar her yaşam alanında bir çok farklı yüzeye rahatça uygulanabiliyor, üstelik çok uygun fiyatlara sahipler. Banyo Stcikerları neme ve suya dayanıklı malzemeden üretildiği için uzun yıllar sorunsuz kullanıma uygundur. Farklı yüzeylerde kullanıma uygun şekilde tasarlanan bu dekoratif sticker modelleri fayans, cam, ahşap kısacası düz zemine sahip olan tüm yaşam alanlarında rahatça kullanılabiliyor.

Banyo Sticker Modelleri

Banyo Sticker Modelleri
Banyo Sticker Modelleri

Suya ve neme dayanıklı oldukları için herhangi bir şekilde yırtılma, kalkma yada ayrılma gibi problemler yaşanmıyor. Duvarda, mobilyalarda, camlarda ve kapılarda bu eğlenceli tasarımları kullanarak evinizi daha eğlenceli ve keyifli bir hale rahatça getirebilirsiniz. Önceki konularımızda Eğlenceli Duvarlar : Yaz-Sil Sticker Modelleri ile yaşam alanlarının nasıl bir anda daha eğlenceli bir ortama dönüştüğünden bahsetmiştik sizlere, bugün ise soğuk ve sıkıcı banyolara eğlence katan banyo sticker modellerine yer veriyoruz.

Banyo stickerları çeşitli renklerde ve neredeyse sınırsız modellerde diyebiliriz. Banyonun sıradanlığından kurtulmanıza yardım edecek bu sticker modellerini banyo aynalarınızda, duşakabin kapalarınızda, küvet yanlarında, klozet kapaklarında ve fayanslarda kullanmanız mümkün.

Banyoda kullanabileceğiniz eğlenceli onlarca farklı model bulunuyor , banyo kapılarında, duşakabin yada fayans yüzeylerde, klozetlerde ve kapaklarında dekoratif stickerlar farklı ve eğlenceli bir tarz arayanlar için çok uygun tasarımlar. Banyo sticker fiyatları 9,90 Tl den başlayan son derece uygun fiyatlar ile bir çok ev dekorasyon alışveriş sitesinde satışa sunuluyor, sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz birbirinden sevimli banyo sticker modelleri seçtik, beğeneceğinizi düşünüyoruz.

Cesur Renkleri ile Göz Kamaştıran Banyolar

Editör Notu : Duvar stickerları almadan önce üretiminde solvent bazlı boyalar kullanılıp, kullanılmadığını mutlaka satıcıya sormalısınız,  solvent bozlı boyaların kullanılmadığı sticker tasarımları kanserojen madde içermez. 

[galeri]