Banyonuza Tarz Katacak 2019 Klozet Takımları

Banyo dekorasyonunuzu ufak dokunuşlarla daha şık ve sıcak bir tarza sokmak ve bunu büyük paralar harcamadan yapmak istiyorsanız 2019 banyo klozet takımları ile banyonuzda istediğiniz atmosferi kolayca elde edebilirsiniz. İster klasik, ister modern her tarza ve zevke uygun, banyonuzun görselini değiştirecek şık yeni sezon banyo klozet takımları arasından seçtiğimiz yeni sezon tasarımlarına galerimizde yer veriyoruz.

Banyonun soğuk, renksiz atmosferini değiştirmek ve dekorasyona tarzınızı yansıtmak için 2017 banyo paspas setleri arasında, banyonuzun büyüklüğüne ve rengine uyum sağlayacak dekoratif modelleri seçerek banyonuzda görsel olarak daha şık ve hareketli bir stil elde edebilirsiniz. Banyo klozet takımları seçmeden önce banyonuzun büyüklüğünü, renklerini ve en önemlisi banyoda yaratmak istediğiniz atmosfere karar vermeli ve bu özelliklere sahip tasarımlar seçmelisiniz. Banyo mobilyaları ve varsa banyodaki dekoratif aksesuarlar ile seçeceğiniz dekoratif banyo klozet takımları hem görsel hemde tarz olarak uyumlu olmalıdır.

Banyoda sıcak ve renkli bir havamı yoksa daha ağır yada modern bir hava mı yaratmak istiyorsunuz buna karar verdikten sonra dikdörtgen yada yuvarlak banyo paspas setleri arasından zevkinize ve tarzınıza uygun bir model seçerek banyoda zahmetsiz bir şekilde istediğiniz atmosferi yakalayabilirsiniz. Hangi yaşam alanı olursa olsun, dekorasyona eklenen her parçanın mekanda yaratacağı etkiler değişkenlik gösterebilir, özellikle renk ve model seçimleri yaparken mekanın dekorasyon tarzına ve dokusuna uygunluğu önemli bir etkendir.

Banyo klozet takımları, yani diğer bir adı ile banyo paspası setleri genelde klozete uygun kesimlere sahip olan, yuvarlak yada dikdörtgen modelleri ile klozet kapağı örtüsü ve paspas ile bir arada bulunurlar. 2’li ve 3’lü takım olarak satışa sunulan 2019 banyo klozet takımları arasında bir çok farklı tarza hitap edebilecek dekoratif modeller bulunur.

[haber id=”3846″]

Örnek olarak bu sezon banyo dekorasyonunda sıkça göreceğimiz el işi klozet takımları mekana daha sıcak ve keyifli bir hava kazandırmak için oldukça ideal tasarımlardır. 2019 Örgü klozet takımları arasında bir çok farklı renk ve desen seçeneği yer alıyor, geleneksel motiflerin yanı sıra, çeşitli hayvan figürleri yer alan dekoratif örgü paspas setleri banyonuzda sıcak ve samimi bir hava yaratabilir.

Feminen renklerin öne çıktığı 2019 klozet takımı modelleri arasında erkeklere hitap eden bej ve kahve onlarına sahip paspas setleri öne çıkan modeller arasındalar. Ayrıca evlilik hazırlıkları yapanlar için birbirinden özel ve şık çeyizlik klozet takımları bulunuyor, bu tasarımlar daha gösterişli ve dikkat çekici detaylara sahipler. En çok aranan çeyizlik modeller arasında Özdilek klozet takımları, taç banyo paspas setleri ve English Home klozet takımları yer alıyor. Her tasarım ürün özelliklerine ve markaya göre fiyat olarak değişiklik gösterebilir.

Örgü Klozet Takımları

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi birbirinden güzel klozet takımlarını çeşitli mağazalarda bulmak mümkün. Ancak örgü işleriyle uğraşmayı seviyorsanız dilerseniz kendiniz de örgü klozet takımını evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Dilediğiniz renk ve desenleri tercih ederek yapacağınız bu el emeği ürünler, satın aldığınız ürünlerden çok daha fazla hoşunuza gidecektir.

Galerimizde sizin için seçtiğimiz farklı desen ve renkleri ile banyonuza estetik ve şık bir hava kazandıracak en güzel 2019 banyo klozet takımı modelleri ve dekoratif banyo paspas modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

[galeri]