Bien Ahşap Görünümlü Seramik Modelleri 2019

Ahşap yüzyıllardır her tarz yaşam alanına doğallık ve sıcaklık kazandırmıştır, ahşabın yaşam alanlarına yansıttığı bu doğal şıklığı ahşap görünümlü seramik modelleri ile modern ve şık biçimde yansıtabilirsiniz. Son yıllarda ıslak zeminler için hem modern bir görünüm hemde şık bir tarz arayanların ilk tercihleri ahşap görünümlü seramik modelleri oluyor, hem görsel hemde kullanım olarak son derece avantajlı olan seramik modelleri ister banyoda, ister mutfakta ister ofiste kısacası tüm yaşam alanları için benzersiz bir stilin anahtarı adeta. Biz de bu yazımızda sizlere birbirinden güzel ahşap görünümlü fayans modellerine sahip, ülkemizin önde gelen seramik firmalarından olan Bien Seramik’in ürünlerini ele aldık.

Modern yada klasik her iç mekanda ahşabın samimi ve sıcak tarzından faydalanmanın hem hesaplı hemde en kolay yolu olarak ahşap görünümlü seramik modelleri. Günümüzde oturma odası, salon, yatak odası gibi iç mekanlarda başarılı şekilde zemin çözümü sunan seramik karolar mekana ahşap duygusunu başarılı şekilde yansıtırken aynı zamanda dayanıklı yapısı ile uzun yıllar sorunsuz bir kullanım sunuyor.

Bien Ahşap Görünümlü Seramik Modelleri 2019

Yaşam alanlarına doğanın nefesini taşıyan ve iç mekanları adeta bir sanat eserine dönüştüren seramik fayanslar artık sadece ıslak zeminler için değil, tüm yaşam alanlarında kullanılabilen dayanıklı ve kaliteli bir alternatif haline geldiler. Seramik konusunda kendine has özel tarzı ve benzersiz modelleri ile her zaman adından bahsettirmeyi başaran Bien seramik hazırladığı çok özel ahşap görünümlü seramik koleksiyonları ile yaşam alanlarında kullanışlı, modern ve sıcak bir stil yaratmayı amaçlıyor.

ahşap görünümlü salon seramikleri 2017
ahşap görünümlü salon seramikleri 2017

Bien seramik modelleri, ev, ofis, cafe ve restoran gibi alanlar için dayanıklı, temizlemesi kolay ve mekana tarz kazandıran birbirinden estetik seramik modelleri ile hem zemin hemde duvar dekorasyonu için modern fikirler sunuyor.

bien natura wood ahşap görünümlü karo
bien natura wood ahşap görünümlü karo

Bien seramik dekorasyonda doğallık arayanlar için özel olarak hazırladığı ahşap görünümlü fayans grupları aynı zamanda birbirleri ile kombine edilebiliyor ve ortaya hem estetik hemde modern bir stil çıkıyor. Örnek olarak bien seramik Picasso serisi ile Carpet serisi hangi yaşam alanında kullanılırsa kullanılsın kombine edildiklerinde adeta bir sanat eseri görünümü veren bir iç mekan ile karşılaşıyorsunuz.

Ahşap Görünümlü Modern Seramikler

Banyo, balkon ve mutfakta görmeye alıştığımız seramikler artık oturma odası, salon gibi sosyal mekanlar için hem yerde hemde duvarda kullanılabilen bir alternatif haline geldiler. Özellikle bu tarz trafiği bol ve büyük alanlarda ahşap sıcaklığını yansıtmak isteyenler için Bien ahşap seramik modelleri ile hayallerindeki ortama daha az maliyet ile sahip olabilirler.

bien seramik modern ahşap görünümlü karo
bien seramik modern ahşap görünümlü karo

Banyo, mutfak, salon, balkon ve diğer odalarda modern bir doğallık yaratmak için ahşap görünümlü fayanslar ideal bir seçim olacaktır. Özellikle iskandinav tarzı gibi hem ferah hem sıcak aynı zamanda modern bir atmosfer yaratmak için zeminde yada duvarda ahşap desenli seramik karolar ile mekanı daha işlevsel bir hale getirebilirsiniz. Bien 2017 seramik modelleri bir çok farklı model ve renk seçeneği ile farklı zevklere ve tarzlara uygun, yaşam alanlarında istekileri gibi kontrast yaratmalarına imkan sağlayan harika bir koleksiyona sahip.

bien 2017 ahşap görünümlü seramik modelleri
bien 2017 ahşap görünümlü seramik modelleri

Galerimizde size ilham vereceğini düşündüğümüz birbirinden özel Bien ahşap görünümlü karo modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.. Markanın tüm ürünleri ve detayları hakkında sorularınızı konu altından bize iletebilir yada bienseramik.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

[galeri]