Bu Yıl Eviniz Duvar Kağıdı Modelleri İle Şenlenecek

Bu Yıl Eviniz Duvar Kağıdı Modelleri İle Şenlenecek; Evlerde duvar kağıdıkullanımını tercih etmek yeniden popüler olmuştur ve her zevke hitap eden tasarımlar, stiller bulunmaktadır. Duvar kağıdını severek kullananlar ve evinin her odasında yer vermek isteyenler vardır. Tıpkı boya gibi duvar kağıdı modelleri de duvarı aydınlattığı gibi, karakter ekleyebilir ve kullanıldığı alanın verdiği hissi hemen değiştirebilir.En zor alanlara bile hoşluk hissi verebilir, bunun yanı sıra doğru şekilde kullanılmadığı takdirde odanın stilini bozabilme özelliğine de sahiptir.

Cesur bir duvar kağıdı deseninin yapabileceği maksimalist etkiye hazırsanız, evin geri kalanında eşleştirmeler yapmanız gerekebilir. Ayrıca evin atmosferinde bunalmamak için, iki farklı duvar kağıdı türünden fazlası kullanılmaması gerekmektedir.3D duvar kağıtları

Bu Yıl Eviniz Duvar Kağıdı Modelleri İle Şenlenecek

Duvar kağıdında tercih edilen motifleri tablo, heykel vb. sanat eserlerine alternatif olarak düşünmek ve o doğrultuda seçim yapmak, kullanıldığı alana özellik katmaktadır. Tropikal desenli duvar kağıdı dekorasyonu seçeneklerine hem soyut hem gerçek çiçek ve palmiye yaprakları dönüş yapmıştır.banyo duvar kağıtları

Bu yılki duvar kağıtlarında hayvan, meyve resimlerinin ve desenlerinin tercih edildiği de görülmektedir. Ayrıca  geometrik izlere, mermerden esinlenilmiş benekli baskılara, mermer dokulara, şeritlere, tarihi siluetlere, illüstrasyonlara da rastlanmaktadır.

Modern ve çağdaş çizgiler, cesur metalik renkler, gümüşler; vintage stili veren bakır ve altın rengi gibi sıcak metalikler odalara art-deco, boyut ve stil katmaktadır.Yine duvar kağıtlarındakullanılan çizgili desenler daha sessiz, ancak aynı derecede keskin ifade katmaktadır.

Doğal taş, tuğla izli ve doku temalı duvar kağıtlarıyla evde natürel bir görünüm ve his yaratmak mümkün olabilmektedir. 3D duvar kağıtları ise çarpıcı ve cesur bir boyut sunmaktadır. Anında kuruyan yapıştırıcılar ve çıkarılabilir olma özellikleri sayesinde duvar kağıdı daha çok tercih edilir olmuştur.

Sıradışı Duvar Kağıtları

Evlerimizde su bazlı mürekkeplerle geri dönüştürülmüş kağıtlardan oluşturulmuş duvar kağıtlarına yer vererek çevreye olan duyarlılığımızı göstermemiz de mümkündür. Ayrıca standart duvar kağıtlarına alternatif olarak keten, çuval bezi, bambu gibi seçkin malzemelerden yapılmış duvar kağıtlarını da tercih edebiliriz.

[haber id=”11890″]

Canlı maviler, yeşiller, pembeler, kırmızılar ve turuncular; bu renkleri iddialı bulursanız yumuşak griler, krem tonları, leylaklar ve yumuşak pembeler duvar kağıdı renk skalasında bolca yer almaktadır.

Dekorblog.net sitesinde bulacağınız duvar kağıdı dekorasyonu için sofistike, cazibeli, lüks, cesur ve şık seçeneklerle evinizi bu yılın trendlerine uyumlandırabilirsiniz.

Duvar kağıdı sadece yaşam ve uyku alanları için düşünülmemeli, banyoya da kullanılırsa bu yılki dekorasyon trendleri için doğru bir karar olacaktır. Neme ve ısıya dayanacak şekilde özel tasarlanmış duvar kağıtları, soyulma ve küflenme riski yaşatmayacaktır.Duvar Kağıdı Modelleri,

Bu Yıl Eviniz Duvar Kağıdı Modelleri İle Şenlenecek; Banyo dolapları ve aksesuarları duvar kağıtlarını tamamlayacak şekilde seçebiliriz.

Diğer odalarda kullanabildiğimiz; çiçek ve hayvan motifleri, doğa unsurları, Asya esintileri, beyaz-altın dokunuşlu kombinler, tuğla efektleri, mermer dokusu, grafikler, pembe tonları, su altı görüntüleri, spor temaları, eğlenceli ve teknolojik figürler barındıran duvar kağıtları,sofistike banyolarda yerini almaktadır.

[haber id=”9933″]

Dekorblog.net sitesinde bulacağınız banyo duvar kağıdı modelleri ile istediğiniz stilde banyolar yaratabilirsiniz.

3D Duvar Kağıtları

Günümüzde artan ihtiyaçlar ve dekorasyon merakı üreticileri de harekete geçirmişir. Birbirinden farklı desen ve kalitede duvar kağıdı olmakla beraber, çeşitli fonksiyonlara sahip duvar kağıtları da üretilmektedir. Örneğin, silinebilir duvar kağıtları çocuklu aileler için fazlasıyla uygundur. Müzikle uğraşıyorsanız ses yalıtımına sahip duvar kağıtları da mevcuttur. Fazlasıyla tercih edilen duvar kağıtları fiyat olarak duvar boyalarından daha uygundur.

3D Duvar Kağıtları

Duvar kağıtları arasında görsel zenginliği en fazla olan çeşitlerden biri ise 3D duvar kağıtlarıdır. İç mekan dekorasyonunda kullanılan bu duvar kağıtları mekanı daha geniş ve ferah göstermektedir. Bir çok çeşidini bulabileceğiniz gibi baskısını da kendiniz yaptırabilirsiniz. Baskıyı daha gerçekçi gösteren duvar kağıdı mekanınıza da daha çarpıcı bir hava katmaktadır.

[galeri]