Country Banyo Dekorasyonu

Country tarzı banyo dekorasyonu yaparken banyo küveti, lavabosu, banyo dolabı ve rafları ile banyo aynasını country tarzı modellerde tercih edebileceğiniz gibi zemin ve duvar dekorasyonunda da country tarzı renk ve desenlere yer verebilirsiniz. Aynı zamanda aydınlatmada da eski tip abajur tarzı aydınlatmaları banyo aynanızın iki yanına konumlandırarak country tarzın şık çizgisine sahip olabilirsiniz. Yine geniş bir banyoya sahip iseniz ayaklı küvetinizi banyoda duvar dibi yerine banyo duvarı ile arasında geniş bir boşluk kalacak şekilde konumlandırabilirsiniz.

2020 Country Banyo Çeşitleri

Banyo duvar dekorasyonu yaparken de fayans yerine tuğlalar kullanarak dekorasyonunuza çarpıcı bir görünüm sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda işçiliği olan geniş banyo aynaları ile de country tarzı dekorasyonunuzu canlandırabilirsiniz. Bu tarz dekorasyonlarda modern tarzın çizgilerini de yansıtarak geometrik desenli dekoratif ürünlere banyo dekorasyonunda yer verebilirsiniz.

2020 Country Banyo Modeli

Country tarzını banyo dekorasyonunda yansıtmak için geniş ve büyük banyolar daha idealdir. Eşya olarak da büyük ve geniş eşyaların olduğu ve aksesuar olarak da zengin bir aksesuar yelpazesine sahip olan bu tarzdaki dekorasyonlar dar ve küçük banyo dekorasyonlarında ideal bir tarz değildir.

Country Tarz Dekorasyon

Country tarzı dekorasyonlar genellikle eskiye çağrışım yapmaktadır. Bu tarzdaki dekorasyonlarda eski dönemleri bulmak mümkündür. Genellikle de eski eşyaların yenilenerek tekrar kullanılmasının sağlanması bu dekorasyon tarzının daha çok tercih edilme nedenleri arasında da kabul edilebilir. Country tarzı dekorasyonda antika eşyalara sıklıkla yer verilmektedir. Örneğin eski banyo dolapları ya da eski döneme ait banyo lavabosu ve küvet gibi eşyaları country tarzı banyolarda kullanmak mümkündür.

2020 Country Banyo Modelleri

Country tarzı dekorasyonlarda tüm detayları eski dönem eşyaları ile yapabileceğiniz gibi eski ve yeniyi bir araya da getirebilirsiniz. Hem modern tarzın hem de country tarzın izlerini taşıyan bir dekorasyonu banyonuzda uygulamanız mümkündür. Country tarzı dekorasyonlarda genellikle doğal eşyalar ve renkler kullanılmaktadır. Örneğin neredeyse hiç işlem görmemiş bir banyo lavabosu ya da banyo küveti ile doğal renkleri bir araya getirdiğinizde çok şık bir country çizgisinde dekorasyona sahip olabilirsiniz.

Country Tarzı Dekorasyonda Hangi Renkler Kullanılır

Country tarzı dekorasyonlarda genellikle doğal ve göz yormayan renkler tercih edilmektedir. Örneğin yeşil ve bej tonları country tarzı banyolarda çok sık kullanılmaktadır. Aynı zamanda beyaz renk country tarzı banyo dekorasyonlarının ana rengidir. Beyaz renkteki banyo dolabı ile birlikte farklı renk tonlarını bir araya getirmeniz mümkündür. Açık mavi bir iç cephe duvar boyası ile de beyaz renkteki fayans ve banyo dolaplarınız mükemmel bir uyum içerisinde olacaktır. Bununla beraber country tarzı dekorasyonlarda genellikle sade renkler tercih edildiği gibi sade eşya ve mobilyalar da tercih edilmektedir.

Country Tarzın Banyo Dekorasyonunda Uygulması

Country tarz eskiye bir yolculuk olarak adlandırılabilmektedir. Eskiden çok sık kullanılan camlı ve raflı dolapları bu tarz içerisinde de banyo dekorasyonunda kullanabilirsiniz. Yine ahşap raflar ve açık renk desenli fayanslar ile birlikte ahşap banyo dolabı da kullanabilirsiniz. Ayrıca duvar dekorasyonunda da açık ahşap raflar country tarzın çizgisini yansıtmaktadır. Yine duvar dekorasyonunda soft yeşil ya da soft mavi renklere yer verebilirsiniz. Dekoratif aksesuar olarak da yeşil bitkiler kullanabilirsiniz.

2020 Country Banyo

Country tarzı banyo dekorasyonunda sade renkler ve mobilyalar kullanılarak sıcak bir ortam yaratılabilmektedir. Ayrıca country tarzını başka tarzlar ile de harmanlayarak şık bir dekorasyon yaratmanız mümkündür. Country tarzı banyolarda en sık kullanılan dekorasyon eski tarzdaki lavabo ve küvetlerdir. Bu lavabo ve küvetlerin etrafını dekoratif aksesuar ve objeler ile zenginleştirenilirsiniz. Nostaljik ve yaşanmışlık hissi ile beraber modern dekorasyonun da şık parçaları ile bir araya gelen dekorasyon hem country tazı yansıtırken modern tarzın da izlerini yansıtabilmektedir.