En Yeni Bebek Beşikleri ve Karyolalar

2020 modern Bebek Beşikleri ve Karyolalar; Son yıllarda modern ve dekoratif tasarımların ağırlıkta olduğu 2020 bebek beşikleri ve karyolalar ile çok sık karşılıyoruz. Bebeklerin rahatlığı ve sağlığı konusunda oldukça başarılı dekoratif bebek beşikleri ve bebek karyolaları birçok farklı model ve özellikleri ile yeni anne ve babaların ilgi odağındalar. Bebek beşiklerinde görsellik dekorasyon açısından önemlidir ancak bebeğin sağlığı ve güvenliği ilk olarak düşünülmesi gereken en önemli noktadır. Seçeceğiniz bebek beşikleri ya da karyola tasarımlarında ilk olarak hangi maddeden üretildiklerini, içeriğinde kimyasal maddelerin yer alıp almadığını ve bebeğin güvenliğini  riske atmayacak tasarıma sahip olup olmamasına dikkat edilmelidir.

Kullanışlı bir bebek beşiği için birçok farklı özellik aranabilir, örneğin seçeceğiniz tasarımların sallanır özelliğe sahip olması son derece önemlidir, bebeğiniz daha rahat uyuyabilmesi adına tasarımda bu özelliğin olması gerekir. Cibinlikler ise bebek beşiklerinde olması gereken bir detaydır, günümüzde birçok bebek beşiği ve karyola tasarımda entegre olarak gelen cibinlikler rahat çıkarılabilir ve yıkanabilir özelliğe sahip olmalıdır.

2019 bebek beşikleri

Bebek beşikleri ve karyola özellikleri nasıl olmalı?

27Bu özellikler bebeğinizin sağlığını, güvenliğini ve rahat uyuma imkanı sağlamayı amaçlayan yararlı özelliklerdir. Satın alacağınız beşik ya da karyola modellerinde bu kriterleri dikkate aldığınızda bebeğinizi içiniz rahat uyutacaksınız. Kısaca bu özelliklerden bahsedelim, seçimlerinizde size yol gösterecek bebek beşiği ve karyola özelliklerin aşağıda sıraladık.

Bebek beşik modelleri ve bebek karyolaları hangi özelliklere sahip olmalı? 

Tasarımda kullanılan malzemelerin doğal ve Avrupa standartlarına uygun olması gerekir.

Bebek beşikleri ve bebek karyolaları hiç bir kimyasal madde içermemelidir.

Tasarımlarda kullanılan ahşap renkleri ve cilaları yine Avrupa standartlarına uygun bebekler için zararsız maddeler ile yapılmalıdır

Ağır metal içeren tasarımlar olmamalıdır

Yetişkinlerin rahatça ulaşabileceği boy ölçülerine sahip olmalılar. Bebeklerin 24 saat ilgi ve bakım istediği düşünülürse beşiğin kullanımı açısından yükseklik ve en gibi ölçüleri kolay kullanım sağlayan uzunluklarda olmalıdır.

Bebeğin uykusunda sallanmasını engelleyen mekanizmalara sahip olmalılar

Bebeğiniz için ihtiyaç duyacağınız malzemeleri depolayacak extra dolap ve çekmecelere sahip olmalı

Tasarımlarda yer alan yatakların kumaşları %100 pamuktan olmalıdır ve nefes alma özelliğine sahip olmalı.

Bebeklerin güvenliği açısından yan koruma özelliği mutlaka olmalıdır.

Anti-Kanserojen E1 Sertifikalı hammaddelerden üretilmelidir

Yumuşak keskin köşesiz pvc kulplar kullanılmış olmalıdır.

Bebek beşiği seçiminde dikkat edilecek hususlar

Bebek beşiği seçiminde dikkat edilecek kriterlerin başında beşiğin boyutları gelmektedir. Özellikle ilk aylarda anneler ve babalar bebeklerinin mümkün olduğu kadar yakınlarında olmasını isterler. Ebeveyn yatak odasında kullanacak bir bebek beşiğinin boyutları mümkün olduğu kadar küçük olması tercih edilmektedir.

İlerleyen aylarda bebek kendisi için hazırlanan odaya geçecek ve boyutları daha büyük bir beşik ya da karyola ya ihtiyaç olacaktır. Ailelerin evlerindeki duruma göre ya her iki duruma göre ayrı ayrı ya da hem yatak odasında hem de çocuk odasında kullanılabilecek bir türde beşik seçmeleri faydalarına olacaktır.

2019 bebek beşikleri

Beşik seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta beşiğin beraberindeki çekmece, dolap gibi diğer ekipmanlardır. Bebekler ilk yıllarda çok çeşitli ekipmanlara ihtiyaç duyarlar. Kıyafetler, oyuncaklar ve bebek gelişimde faydalı olabilecek eşyaların çocuk odasında düzenli bir şekilde muhafaza edilebilmesi için yeterli alan olmasına dikkat edilmelidir. Beşiğe başucundan bağlı çekmeceler, yatak altındaki dolaplar bu gibi eşyaların saklanmasında ve istenildiği zaman kolay ulaşılmasında çok kullanışlı olmaktadır.

Yeni dekoratif bebek beşikleri ve bebek karyolaları 2020

Galerimizde sizler için seçtiğiniz en yeni birbirinden dekoratif ve modern tasarımları ile içiniz ısıtacak 2020 bebek beşik modelleri ve bebek karyola modelleri tüm tasarım özellikleri ile sizleri bekliyor. Evinize ve bütçenize uygun, hayallerinizdeki beşiğe kavuşmak için zengin beşik seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz.  Ayrıca galerimizde yer verdiğimiz tüm 2020 bebek beşik modelleri fiyatları ile listelenmiştir.  Beğendiğiniz modeller için konu altından bize ulaşabilir, tasarımların marka ve satış noktaları hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Modern Bebek Beşikleri

Modern dekorasyon her tarzla harmanlanabildiği gibi iç mekanda da kişiye has, şık bir görüntü sağlamaktadır. Modern dekorasyonla sayısız ev eşyaları ve mobilyalar üretilmekle beraber aksesuarlarla da modern dekorasyon zenginleştirilebilmektedir. Modern dekorasyonun şık görüntüsünü çocuk ve bebek odalarına da yansıtmanız mümkün. Modern çizgide alacağınız mobilyalarınızla neşeli aksesuarlarınızı birlikte kullanabilirsiniz.

Modern Bebek Beşikleri

Modern bebek beşikleri de bebek odalarının tarz ve stil sahibi olmalarında oldukça etkilidir. Etrafı camlarla kaplı beşikler alabileceğiniz gibi, fonksiyonel beşikler alarak da alan darlığında kullanım rahatlığı sağlamış olursunuz. Ayrıca alabileceğiniz modern bebek beşiklerinin ilerde çocuk karyolası olarak kullanabileceğiniz modellerini bulmanız da mümkün. Ev ekonominiz için oldukça uygun olan bu ürünler kullanım rahatlığı da sağlamaktadır.

[galeri]