Evde Yeni Trend : Doğal Taş Tablolar

Son dönemde adını sıkça duymaya başladığımız, canlı renk ve desenleri ile yüzlerce farklı modelden oluşan doğal taş tablolar evlerde yeni trend aksesuarlar arasında yer alıyor. Özellikle evde doğallık sevenler için oldukça ideal bir aksesuar olduğunu belirtelim taş tabloların. Her yaşam alanı için rahatça kullanabileceğiniz birçok farklı desen ve figürden oluşan doğal taş tablo modelleri sevdikleriniz için çok özel bir hediye olabilir ayrıca…

Doğal taşların sanatla buluşması olarak isimlendirebileceğimiz taş tablolar çeşitli ebatlarda hazır olarak satılan aksesuarlar. Farklı baskı teknikleri kullanılarak modern ve doğal bir duvar aksesuarı olan bu şık parçalar tamamen doğal taşlardan yapılıyor.

doğal taş tablo modelleri

Son yıllarda doğal taşlar dış mekân dekorasyonu kadar iç mekanlarda da oldukça öne çıkmış durumdalar. Evde doğallığı ön planda tutmak isteyenler için en ideal aksesuarlar arasındalar. Doğal taşlar her zaman dikkat çekici, eski ve ağır bir görünüm kazandırır evlerinizin dekorasyonuna. Misafirleriniz de bu eşsiz görünüme hayran kalacaklardır.  Günümüzde doğal taş tablo modelleri sıklıkla tercih edilmektedir.

Doğal Taş Dekorasyon

Merak edenler için birçok doğal taş çeşidi bulunuyor bildiğiniz gibi, şu an piyasada satılan hazır taş tablolar malzeme olarak traverten kullanılmıştır. Genel olarak baktığınızda 20 x 20 ebatlarında ağırlığı ise 1,25 kg kadardır. Yine mermerden de pek çok farklı tablo yapılmaktadır. Genel olarak tablolar sıkıştırılmış mermerden yapıldığı için fazla bir ağırlıkları bulunmaz. Bu yüzden duvarınıza oldukça kolay bir şekilde asabilirsiniz. Fakat doğal taş tablolar aslında duvara asılmak için değil daha çok masa ya da konsolların üzerine konarak ev dekorasyonunda kombinlenmektedir.

Doğal taş tablo modelleri evinizin her köşesinde boş duvarlarınıza renk ve hareket katmak için kullanabilirsiniz, hatta önerimiz birden fazla dekoratif taş tabloları kolaj halinde öne çıkarmak istediğiniz alanlarda sergilemeniz olacaktır. Duvar tablolarında genellikle ufak modellerde tablolar seçmenizi öneriyoruz. Her ne kadar sıkıştırılmış mermer ve en hafif doğal taşlardan biri olan traverten kullanılsa dahi, büyük tablolar duvarlarınıza zarar verebilir ve çiviler tablonun ağırlıklarını kaldırmayabilir. Bu yüzden genel olarak büyük tabloları asmak yerine konsolların üzerine oturtmak çok daha iyi olacaktır.

Doğal Taş Tablo Modellerinin Fiyatları

Doğal taşların fiyatları oldukça uygundur. Bunun yanı sıra evinizde pek çok farklı alanda doğal taşları kullanmaktasınızdır. Yine evinizde kullanmış olduğunuz doğal taşların çeşitlerinden yola çıkarak çok daha iyi bir uyum yakalayabilirsiniz. Yine üç ya da dört adet farklı küçük boyda tablolar alarak masa ya da konsollarınızın üzerine uçlarını birleştirerek içerisinde küçük saksılarınızı ya da yapma çiçeklerinizi yerleştirerek hem bir tablo hem de vazo görünümü verebilirsiniz.

Doğal taş tablo modelleri ile yapabileceğiniz daha pek çok farklı dekorasyon bulunmaktadır. Farklı şekillerde rengarenk taş tablolar ile oluşturacağınız dekoratif kolajlar oldukça dikkat çekici ve özel bir tarz katacaktır evinize. Sıradanlıktan uzaklaşıp farklı görünümler oluşturmak isteyenler için galerimizde son dönemlerin gözde ev aksesuarları olan doğal taş tablo modelleri hazırladık, beğendiğiniz ya da fiyatını öğrenmek istediğiniz tasarımlar için konu altından bizlere ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Doğal Taş Dekorasyon

Dekorasyon yapısı itibariyle krem rengi, beyaz, siyah, yeşil, zümrüt yeşili, altın sarısı renklerin ağırlıklı olduğu dekorasyon seçeneklerinin bir arada kullanımı mümkün oluyor. Evi çok daha canlı, dikkat çekici, sadece mobilyaları ön plana çıkmaktan kurtaracak bir hale gelecektir.

Doğal Taş Dekorasyon

Doğal taş malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen dekorasyon çalışmalarında özellikle duvar kaplama hizmetleri dikkat çekiyor. Siyah, gri, lacivert, kahverengi, turuncu, beyaz gibi pek çok rengin bir arada yer aldığı, özellikle de şömine bacasında ve duvarlara yapılacak kaplamalar yoğun ilgi görüyor. Her evde bu şekilde bir odanın veya koridorların dekorasyon faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi halinde, tasarımın geneli büyük bir farklılık gösterecektir.

[galeri]