Farklılık Yaratan Metal Fayans Modelleri 2020

Metal Fayans Modelleri 2020

Dekorasyon dünyasında her geçen gün beraberinde yenilikler getirmeye devam ediyor, gelişen üretim teknolojileri ile yaşam alanları için dekoratif ve yaratıcı tasarımlar ile daha şık ve görsel açıdan oldukça kaliteli görünümler ile karşılaşıyoruz. Bugün yazımızda mutfak ve banyolara farklı ve şık bir hava kazandıran metal fayans modelleri ve kullanım alanları hakkında detaylardan bahsetmek istedik.

 

Yenilikçi Banyo ve Mutfak dekorasyonu

Alıştığımız mutfak ve banyo fayansların aksine metal fayanslar oldukça etkileyici ve şık bir hava kazandırıyor bu alanlara. Farklılık arayanlar için metal fayanslar oldukça ideal tasarımlar diyebiliriz, pırıl pırıl parlayan tasarımları ile mutfak ve banyolar için iddalı bir dekorasyon tarzı için tercih edebileceğiniz tasarımlar. Metal fayanslar son bir kaç yıldır yükselişe geçen tasarımlar diyebiliriz,  bu tasarımlarla yeni tanışıyor iseniz  ön yargılarınızı bir kenara bırakıp metal fayanslı mutfak ve banyo dekorasyonlarını kesinlikle incelemenizi öneriyoruz.

Bir çok farklı model ve renk tonu seçeneği ile satışa sunulan şık metal fayans modelleri özellikle mutfak ve banyo dekorasyonları için farklılık yaratabilecek tasarımlar. Metal görünümlü fayanslar banyo dekorasyonu için zaten son yıllarda zeminde tercih ediliyordu ancak mutfakta yeni bir trend olarak değerlendirebiliriz. Metal fayanslar klasik banyo ve mutfak fayanslarının aksine daha modern ve yenilikçi bir stile sahipler.

Metal fayanslar ile Parlak ve şık görünüm

Banyoda şık koyu tonları seviyorsanız zeminde metal görünümlü fayansları tercih edebilirsiniz. Mekanda metal detayları öne çıkararak daha uyumlu ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Metal fayanslar modern ve lüx bir görünüm yaratacağından banyo dekorasyonu için seçeceğiniz banyo dolapları ve aksesuarları şık ve yine lüx görünüme sahip tasarımlardan seçebilirsiniz.

metal fayans modelleri

Klasik fayanslarda olduğu gibi metal ve metal görünümlü fayans modelleri arasında bir çok farklı model ve desen seçeneği bulunuyor. Aralarında 3 boyutlu tasarımlarında yer aldığı metal fayanslarda mutfak ve banyo için ayrı onlarca dikkat çekici seçenek bulunuyor.

Galerimizde sizler için seçtiğimiz metal fayanslı banyo dekorasyonları ve metal fayanslı mutfak dekorasyonları size ilham verebilecek güzellikteler. Metal görünümün bu alanlarda yarattığı farklılığı ve şıklığı daha net şekilde göreceksiniz.

Metal Fayans Çeşitleri ve Kullanım alanları

 İki boyutlu Metal Fayanslar: Tek tip döşeme özelliğine sahip, uyumlu şekilde döşenen dekoratif fayanslardır. Çeşitli boyutlarda ve çeşitli modellerde tasarlanarak sizler için bir çok sayıda seçim şansı sunmaktadır. Zevkleriniz ölçüsünde boyut ve renk gibi özelliklerine karar vererek şık görünümlü bir dekorasyon çalışması yapmanız mümkün.

Üç Boyutlu Metal Fayanslar: Metal fayans döşemenin en gösterişli çeşitlerindendir. Kabartmalı ve özel dekoratif çeşitleriyle ve farklı renklerde bulunabilmesiyle döşemek istediğiniz alan için gösterişli bir görünüm sunmaktadır. Metalin kabartma olarak şekillendirmesiyle elde edilen fayanslardan farklı modellerde ve farklı boyutlarda kullanıcının zevkine sunularak insanlar için zengin görünüme sahip fayanslar sunulmaktadır.

  Metal Fayansların Kullanım Alanları Nelerdir?

Metal fayanslar mutfaklarda tezgah arkası duvar döşemesi için kullanılmaktadır. Bu fayanslar metal yapısı gereği mutfakta oluşabilecek yağ ve kir ve diğer lekeler için dayanıklı olabilmektedir. Mutfakta gerçekleşebilecek olan ısıl durumlar için de dayanıklılık göstererek diğer fayans türlerine göre daha kullanışlı olmaktadır. Metal fayansları tercih etmeniz için önemli olan bir diğer etken de son yılların moda trendleri arasında metal dekorasyonlar oldukça dikkat çekmesidir. Mutfak dekorasyonu için de önemli bir obje olan metal fayanslar tezgaha ışıltı katarak şık bir görünüm vermektedir.

metal fayans modelleri

Banyoda kullanılan metal fayanslar lavaboların arkasında ve duvar döşemede kullanılmaktadır. Kullanım rahatlığı açısından kolay silinebilir olması ve su ile etkileşime girmiyor olması oldukça rahatlık sağlamaktadır. Sadece kullanım özelliklerinin yanı sıra banyoda oluşturduğu şık izlenim ve modern duruş, metal fayans tercih etmeniz için yeterli olacaktır.

Mutfak Fayans Modelleri 2020

Mutfaklarınız için tezgah arası fayans ve zeminleriniz için fayans alarak mutfağınızı dekore edebilirsiniz. Mutfakların oldukça farklı çizgide ve tarzlarda modellerini bulmak mümkün. Düz renkte bir fayans alabileceğiniz gibi, desenli ya da farklı formlarda fayanslar da alabilirsiniz. Fayanslar mutfağınızı oldukça zengin gösteren dekoratif mutfak aksesuarlarıdır. Mutfak dekorasyonunda mutlaka tarzınıza uygun fayans modellerinden yararlanmalısınız.

Mutfak Fayans Modelleri 2020

Son zamanların modası modern dekorasyon ile geometrik desenli fayans modelleri oldukça yaygınlaştı. Ayrıca kabartmalı desenleri de tezgah arasında oldukça şık duruyor. Ama klasik tarzı izlemek istiyorsanız büyük kalın reklerde ve desenlerde fayansları kullanabilirsiniz.  Son dönemlerde mermer levhalarda hem derz izi olmaması hem de kolay temizliği olmasıyla beraber şık görüntüsü nedeniyle tercih edilmektedir.

[galeri]