IKEA Modern Duvar Rafı Modelleri 2019

Dekorasyon tutkunlarının değişmez adresi İkea merakla beklenen 2019 kataloğu her yıl olduğu gibi bu sezonda büyük ilgi gördü. Kaliteli ve estetik tasarımları ile ev dekorasyonuna farklı bir bakış açısı kazandıran ikea antre ve ardiye çözümleri adı altında yer verdiği dekoratif raflar modern tasarımları ve farklı renk seçenekleri ile ikea mağazalarında satışa sunulmuş durumda. Önceki yazılarımızda dekorasyonda dekoratif raf kullanımı ilgili çeşitli detaylara ve dekoratif fikirlere yer vermiştik, aşağıdaki bağlantıda konu ile ilgili diğer başlıklara ulaşabilirsiniz.

İkea Duvar Rafları

İkea modern duvar rafları arasında tek parça tasarımların yan sıra daha modern ve estetik bir tasarıma sahip olan çekmeceli raflar oldukça kullanışlı. Evin her alanına rahatça uyum sağlayabilen dekoratif çekmeceli İkea raf modelleri başta beyaz olmak üzere çeşitli farklı renk seçeneklerine sahipler. Tek parça raflar son bir kaç yıldır büyük ilgi görüyorlar, uygun fiyatları ve onlarca farklı modele sahip olan dekoratif raflar mutfaktan salona her yaşam alanı için rahat bir kullanıma sahip.

50 TL Altı Dekoratif Duvar Rafı Modelleri

Peki bu duvar raflarını nerelerde kullanabilirsiniz? Duvar rafları genellikle dekorasyona katkıdan ziyade ihtiyaç dahilinde monte edilen ürünlerdir. Yani ihtiyaca göre şekillenir ve uygun alana monte edilir. Ancak en yaygın kullanım alanları galerimizde de görüleceği üzere ofislerde kitap ve dosya koymak için kullanılabilir. Bunun yanında banyolarda temizlik ürünlerini koymak için kullanılabilir. Çalışma masalarının üst kısmında yine kırtasiye malzemelerini ve kitapları koymak için kullanılabilir. Yani duvar rafları nerede ihtiyaç varsa orada kullanılmaktadır.

[haber id=”410″]

İkea 2019 modern raf modelleri özellikle ofis dekorasyonu için son derece kullanışlı diyebiliriz, açık ve parlak renklere sahip olan tasarımlar minimal detaylara önem verenler için son derece uygun tasarımlar arasında. Galerimizde sizler için seçtiğimiz 2019 İkea duvar rafları ile evinizde yada ofisinizde estetik bir duvar dekorasyonuna sahip olabilirsiniz.

[galeri]