İstikbal 2020 Yatak Odası Modelleri

Günlük yaşamı kolaylaştırmaya ve daha rahat zaman geçirmeye imkan sunan yaşam alanları oluşturmak için estetiği ve konforu bir araya getiren fonksiyonel mobilyalar ve ürünler üreten İstikbal Mobilya , farklı zevklere ve tarzlara hitap eden eşsiz yatak odası modelleri ile oldukça dikkat çeken bir marka. Yaşam alanları arasında özel bir öneme sahip olan yatak odaları için sizler için en ince ayrıntıları düşünen markanın 2019 yatak odası modelleri ve öne çıkan fonksiyonel özelliklerinden bahsedeceğiz bu yazımızda sizlere.

İstikbal yatak odaları

İstikbal mobilya uzun yıllardır sektörde lider konumda yer alan markalardan biri. Tasarımları ve kalitesi ile kendini kanıtlamış, ev içi yaşamı kolaylaştıran ve extra çözümler sunan fonksiyonel tasarımları ile daha kaliteli ve rahat yaşam alanları oluşturuyor.  Özellikle yatak odaları gibi rahatlığın ve konforun en üst düzeyde olması gereken yaşam alanları için farklı ve yaratıcı çözümler sunması markanı bir adım öne çıkaran belirgin özelliklerinden sadece bir tanesi.

Hayatı kolaylaştıran ürünler

Markanın ürünlerini ve tasarımlarını incelediğinizde konforun ve kullanım kolaylığının öne çıkarıldığını rahatlıkla görebilirsiniz. Günün yorgunluğunu unutturan estetik ve fonksiyonel ürünleri ile ev yaşamının kalitesini arttırıyor.

İstikbal Mobilya sunduğu zengin ürün çeşitliliği ile farklı tarzlara ve beğenilere hitap edebiliyor,  farklı ihtiyaçları göz önünde bulundurarak tasarladığı ürünler ile eşsiz bir konfor sunuyor.

Estetik & Fonksiyonel

Beklentileri tümüyle karşılayan istikbal yatak odaları göz kamaştıran bir estetiğe sahipler. Her farklı modelin kendine özel bir tarzı, yenilikçi detayları ve eşsiz konforu bulunuyor. En önemlisi kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak estetiğe ve fonksiyonelliğe sahip tasarımlar.

Kısacası İstikbal mobilya yatak odaları sizi eşsiz bir konforun ayrıcalığını yaşatacak kaliteye ve tasarıma sahip, yatak odalarına konforu ve estetiği taşıyan çok özel 2019 yatak odası modelleri.

Uzun yıllar sizinle..

Markayı özel kılan diğer bir özelliği ise tasarımlarının yıllara meydan okuyabilen kaliteli malzemeye ve dayanıklılığa sahip olması diyebiliriz. Detay verecek olursak istikbal mobilya ürünleri CE belgesine sahiptir, ayrıca kalite sistem yönetim belgesi ve labaratuvar yeterlilik belgelerine sahip bir marka.

İstikbal mobilya tasarımlarını satın alırken aynı zamanda doğaya ve çevreye saygılı ürünlerin sahibi oluyorsunuz, daha yaşanabilir bir dünya doğaya ve çevreye saygı gösteren İstikbal Mobilya  TS EN ISO 14001 çevre yönetim sistem belgesine sahip.

İlginizi Çekebilir : Yatak Odası Asma Yatak Dekorasyonu 2019

İstikbal 2020 Yatak Odası Modelleri

Farklı zevklere ve beğenilere hitap eden istikbal yatak odaları arasından sizler için seçtiğimiz çok özel modelleri tüm detayları ve özellikleri ile inceleyebilirsiniz. Yazımızda yer verdiğimiz  2020 yatak odası modelleri tüm istikbal mobilya mağazalarında ve http://www.istikbal.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari bağlantısında sizleri bekliyor..

Rustik yatak odası takımı

Rustik yatak odası istikbal mobilya yeni tasarımları arasında büyük ilgi gören bir model. Oval hatlara sahip , kapak üzerindeki fitil ve süs uygulamaları ile oldukça dikkat çekici. Yatak odası takımı ünitelerinde kullanılan yüksek ayaklar temizlik açısından büyük kolaylık sağlıyor. Tasarımda kullanılan altın rengi detaylar ile daha zengin bir görünüme sahip olmuş

Romance Yatak Odası Takımı

Gerek renkleri gerekse tasarımı oldukça şık bir tarza sahip olan istikbal romance yatak odası zarif oval köşe hatları ile göz dolduruyor. Yine ünitelerde yüksek ayaklar ile rahat temizlik imkanı sunan tasarım ayrıca ünite kapaklarında özel yavaşlatıcı sistemlere sahip. Dekoratif şeritlere ve köşe süsleri ile görsel açıdan zenginleştirilmiş.

Glory Yatak Odası Takımı

Şıklığı ve zarifliği ile dikkat çeken istikbal Glory yatak odası takımı country tarzını sevenler için harika bir takım. Country zarifliğini ve şıklığını başarılı şekilde yansıtan yatak odası gardırop ve başlık kısımlarında yer alan led aydınlatmalar ile etkileyici bir görünüme sahip. Glory başlık ünitesinde yer alan harika çiçek desenleri ile yatak odanızda her an ferahlığı hissedebilirsiniz.

Barok Yatak Odası Takımı

Kırık beyaz renge sahip olan barok yatak odası takımı klasik ve modern çizgilerin bir araya gelmesi ile etkileyici avangart tarzına sahip bir takım. Tuvalet masasında ki led aydınlatmalar ile farklılık yaratan Barok,  uyumlu gümüş renkli işlemeler ile son derece şık bir o kadar iddalı.

Queen Yatak Odası Takımı

Klasik motiflerin ön plana çıkarıldığı Queen yatak odası takımı özellikle zarif kabartmalı uygulamaları ile göz dolduruyor. Kapitoneli karyola başlığı ile zarafeti gözler önüne seren yatak odasında rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşayabilirsiniz.

Sizler için seçtiğimiz istikbal 2020 yatak odaları için galerimizi inceleyebilirsiniz.

İstikbal Düğün Paketleri Hakkında

İstikbal markası ülkemizin en çok tanınan mobilya markaları arasında yer aldığı için evlilik hazırlığında bulunan çiftlerin sıklıkla uğradıkları mağazalar arasında da İstikbal mağazaları yer almaktadır. Özellikle son zamanlarda İstikbal düğün paketi kampanyalarının sıklıkla düzenleniyor olması sayesinde çok sayıda insan bu paketlerin içeriğin merak etmektedir. Genellik bir evin ihtiyaç duyduğu hemen tüm mobilyaların dahil olduğu İstikbal düğün paketlerinde İstikbal yatak odası modelleri ayrıcalıklı bir yere sahip olmaktadır.

Yatak odası modellerinin hem konforlu hem de şık olmasına özen gösteren İstikbal; uluslar arası kalite standartlarına sahip olmasıyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. İstikbal düğün paketlerinin zaman zaman farklı kampanyalarla karşımıza çıkıyor olması sayesinde bu markaya ait olan mobilyaları oldukça cazip fiyat seçeneklerinde satın almak mümkün oluyor. Üstelik; kampanyalar dahilinde hediye olarak televizyon ya da fırın gibi ürünler de verilebiliyor. Burada size düşen söz konusu markanın düzenlediği kampanyaları yakından takip etmek.

İstikbal Yatak Odası Takımlarının Özellikleri Nelerdir?

Her gün neye gözünüzü açmak istersiniz? Sorusuna yanıt verecek tasarımlarla müşterilerinin karşısına çıkan İstikbal markası, 2019 yatak odası tasarımlarında bu soruya net yanıtlar vererek karşımıza çıkıyor. Yumuşak desenlerin yoğun olduğu bir konsepte sahip olan marka; canlı ve samimi renkler de sıklıkla tercih ediliyor. Tabi ki estetik görünüm ve konforlu kullanım özelliği ise olmazsa olmaza unsurlar olarak karşımıza çıkıyor.

İstikbal Yatak Odası Modelleri

Yatak odaları hem özel hem de rahat olması bakımından büyük ve kullanışlı mobilyalar olarak üretilmektedir. Ayrıca kişisel tarzınızı da en rahat gösterebileceğiniz alan olması nedeniyle yaratıcılığınızı özgürce sergileyebilirsiniz. İstikbal yatak odası grupları da hem rahat hem de şık olması nedeniyle kolaylıkla tercih edebileceğiniz mobilyaları size sunuyor.

İstikbal Yatak Odası Modelleri

İstikbal yatak odası mobilya gruplarını ister takım isterseniz de parça parça satın alabilirsiniz. Yeni çıkardığı Pery yatak odası takımı deta uygulamaları ile oldukça şık bir görüntü sağlıyor. Diğer bir yeni çıkardığı modeli olan Liva yatak odası takımı ise ceviz renklerinde üretilmiştir. İstikbal yatak odası takımlarını E1 standartlarına uygun malzeme ile üretmektedir. Ayrıca yüksek ayak kullanarak temizliği de kolaylaştırmaktadır. Ürün kapaklarında ise yavaşlatıcı sistem kullanarak kullanımın uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.

[galeri]