İstikbal Mobilya İncelemeleri

İstikbal mobilya ev ve bahçe dekorasyonlarında çok sayıda alternatif ürün üreterek ev ihtiyaçlarına yönelik ürünleri ile müşterilerine hizmet sağlamaktadır. Her tarza uyumlu ve dönemin modasına hitap edebilen ürünleri yüksek kalitede ve oldukça işlevsel fonksiyonlara sahip ürünlerdir.

2020 İstikbal Yatak Odası

İstikbal mobilya evin her bölümü için ayrı ve düşünülmüş mobilyalar üretmek ile beraber çocuk ve bebek odaları için de farklı bir çok alternatif sunmaktadır.

İstikbal Çocuk ve Genç Odası Mobilyaları

Çocuk odası dekorasyonu oldukça keyiflidir. Çocukların yaratıcılığını ve enerjisini arttırmak amacı ile de dekore edilen çocuk odaları hem hareketli hem de canlı bir tarza sahiptir. Dekorasyonda kullanılan aynı zamanda çocukların da eğlenceli vakit geçirmesi amaçlanan oyuncaklar ile farklı tarzlara sahip eğlenceli mobilyalar ile duvar dekorasyonu bir araya geldiğinde evin içerisinde farklı bir dünyaya açılan bir alan yaratılmış olunmaktadır.

İstikbal Yatak Odası 2020

Çocuk odası dekorasyonu yaparken öncelikle çocukların odada keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak dekorasyon önerilerine göz atılması gerekmektedir. Duvar dekorasyonundan halı seçimine kadar çocuk odası dekorasyonu için her detay ayrı bir öneme sahiptir. Bunun yanında dekorasyonu yaparken kullanılan ve alınan malzemelerin de kalitesi ve hijyen açısından sağlıklı olma özelliği oldukça önemlidir. Çocuklar odadaki her detay ile ayrıca ilgilidir. Merak duyguları nedeni ile beraber gördükleri her ayrıntıyı incelemek ve dokunmak isterler. Bunlar göz önünde tutulduğunda alınacak mobilyaların kalitesinin önemi de artmaktadır. Ayrıca çocukların hızla geliştiği göz önünde tutularak daha işlevsel ve fonksiyonel mobilya alımı hem bütçe açısından hem de iş güzü açısından karlı olacaktır.

İstikbal Koltuk Takımı Mobilyaları

Oturma odası dekorasyonu hem keyifli hem de dikkat edilmesi gereken bir dekorasyondur. Evin içerisinde yaşayan aile bireylerinin en çok vakit geçirdiği ve sohbet edip birbirlerini gördükleri yer olması bakımından oturma odası dekorasyonuna da dikkat edilmesi gerekmektedir. Oturma odası dekorasyonu aile bireylerinin zevkine ve tarzına yönelik olmalıdır. Bu şekilde oturma odasında geçirecekleri vaktin kalitesi de hem artar hem de daha keyifli hale gelir.

İstikbal Yatak Odası

Oturma odası dekorasyonunda en çok dikkat edilmesi gereken konu oturma odasının büyüklüğü ya da küçüklüğüdür. Büyük oturma odalarını dekore etmek kadar küçük oturma odalarını dekore etmek de oldukça zordur. Büyük oturma odalarında belirlenen tarzın dışına çıkmadan odanın dolu gözükmesini sağlamak zor iken küçük oturma odalarında ise odayı olduğundan daha da geniş ve ferah göstermek gerekmektedir.

İstikbal Koltuk Takımları 2020

Oturma odası dekorasyonu yaparken eğer küçük bir oturma odası dekorasyonu yapıyor iseniz ışıklardan mutlaka yardım almalı ve fazladan ışık kullanımı yapmalısınız. Tavana yerleştireceğiniz ışık panelleri ya da alacağınız lambaderler ile oturma odasının fazladan ışıklandırmasını yapmanız gerekmektedir. Ayrıca küçük oturma odalarında renk seçimi de oldukça önemlidir. Açık ve soft renkler ile dekore ettiğiniz küçük oturma odaları olduğunda daha büyük ve geniş görünmektedir. Nedeni ise gündüz oturma odasına giren güneş ışığını gece de oda aydınlatmasından yayılan ışığı güzel yansıtabilmektedir. Bu sayede oturma odası daha aydınlık ve ferah görünmektedir.

İstikbal Koltuk Takımları

İstikbal mobilya pek çok alternatif tarzda koltuk takımı üreterek evlerimizdeki yerini almaktadır. İstikbal mobilyanın koltuk takımlarına ister internet üzerinden ziyaret ederek isterseniz de size en yakın mağazasına uğrayarak bilgi sahibi olabilirsiniz. İstikbal mobilyanın ailesine yeni eklediği koltuk takımlarından biri olan Estilo X koltuk takımı silinebilir kumaş özelliği ile üretilerek oluşabilecek ev kazalarını önleyip temizlemede de kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca fazladan depolama alanı imkanı sunarak sandık fonksiyon özelliği de bulunmaktadır. Koltuk takımı için üretilen yumuşak kumaş keyifli bir kullanım imkanı sunarken ayrıca yatak olma özelliği ile de sizi ve misafirlerinizi düşünerek üretilmiştir.