Kadife Koltuklar İle Lüx Salon Dekorasyonu

Oturma odaları, salonlar ve misafir odaları gibi ortak kullanıma açık ve uzun zaman geçirilen yaşam alanlarında seçilen oturma takımı ve tekli koltuklar mekanın görselliğini öne çıkaran odak noktalarıdır. Mekanın lüx ve zengin görünüme sahip olmasında seçilen oturma takımlarının renk ve modeli kadar tasarımda kullanılan kumaş cinside büyük önem taşır. Kadife kumaşlar kullanıldıkları mekanda lüx ve zengin bir görsel ortaya çıkaran, yumuşak ve kaliteli kumaş cinsi ayrıca 2019 ev dekorasyon modasında sıkça karşımıza çıkacak olan bir trend.

Kadife Koltuk Takımları

2019 yılı kadife kumaşların tekrar popüler olduğu bir yıl, 70’li yıllardan günümüze şık ve etkileyici tasarımları süsleyen kadife kumaşlar bu yıl sadece klasik dekorasyonlarda değil, canlı ve dinamik tarzlara sahip yaşam alanlarında sıkça karşımıza çıkacak. Kadifeler mekanda hem sıcak hemde şık bir görsel oluşturuyor, klasik yada modern her yaşam alanına uyum sağlayabiliyorlar. Modern iç mekanlarda kadifenin şıklığından ve çekiciliğinden yararlanmak için canlı renklere sahip Modern Chester koltuk takımları  tercih edilebilecek tasarımlar arasında.

Kadife kumaşlar daha çok avangard olarak tabir edilen gösterişli ve ağır işçiliğe sahip lüx mobilya tasarımları için tercih ediliyor. Kadifenin kaliteli duruşu gösterişli dekorasyon için daha uygun gibi görünse’de günümüz dekorasyon anlayışında modern iç mekanlarda kullanımı bir hayli artmış durumda. Kadife kumaşlar ile mekanda zengin ve gösterişli bir tarz elde edileceği gibi tam tersi canlı ve dinamik bir stilde ortaya çıkabilir. Seçilen oturma grubunun tasarıma ve kadife kumaşın rengine bağlı şekilde modern evlere rahatça uyum sağlayabiliyor.

Kadife kumaşlar sadece oturma odaları için değil aynı zamanda yemek odaları ve yatak odası dekorasyonlarına lüx bir dokunuş katıyor. Yemek odasının ihtişamlı ve zengin bir görsele sahip olmasını isteyenler sandalye seçimlerinde mekanın atmosferine uygun kadife kumaşlar seçerek lüx bir görünüm elde edebilirler.

Aynı şekilde yatak odasında kadife kumaşlara yer vermek isteyenler yatak başlıkları, dekoratif puflar ve yatak ucu bank tasarımlarımda kullanabilirler. Galerimizde kadife sevenler için seçtiğimiz birbirinden farklı tarzlara sahip 2017 salon dekorasyon örnekleri hazırladık, farklı renk tonlarına farklı stillere sahip kadife oturma takımı ve koltuklar eviniz için size ilham verecek güzellikteler.

[galeri]