Kanepe için Polar Örtü Modelleri

Kanepe için polar örtü modelleri işlevselliği ile tüm kadınların en çok kullandıkları ev tekstil ürünüdür. Avantajları sayesinde dört mevsim kullanılabilen örtülerin kullanıcısına birçok faydası vardır. Her kadının evinde bulunan örtüler, tüm kanepelere uyumlu şekilde üretilir. işte kanepe için polar örtü modelleri hakkındaki tüm detaylar..

Kanepe için Polar Örtü ModelleriKanepe için Polar Örtü Modelleri ,

Kanepe Örtülerinin Avantajları

Günlük yaşamda en sık kullandığınız alan olan oturma odasında bolca vakit geçirirsiniz. Sürekli olarak kullandığınız kanepeleriniz zaman içerisinde eskir. Aynı zamanda açık renkli bir kanepe tercih ettiyseniz sürekli olarak temizlemek zorunda kalırsınız.

Zaman ve efor kullanmanıza neden olan bu durum kanepe yüzeyinin zamanla aşınmasına neden olur. Kanepe yüzeyindeki toz, kir, yağ, saç gibi döküntülerin temasını engelleyen örtülerin avantajları saymakla bitmez.

Kanepeler üzerinde kullanılması adına üretilen polar örtüler kanepenin zamanla yıpranmasını engeller. Kanepenin yüzeyini kusursuz bir şekilde kaplayan örtüler, kanepe ile havanın temasını keserek kanepelerin ilk günkü gibi kalmasını sağlar.

Evinde evcil hayvan besleyen tüketicilerin de sıklıkla tercih ettiği örtüler, tüm gün ev içerisinde dolaşan hayvanların kanepe yüzeyini kirletmesini engeller.

Küçük çocuğu olan bireyler için de avantajlı olan kanepe örtüleri çocukların çıkması zor olan yiyecek ve içecekleri kanepeye dökmesi durumunda kolayca temizlenmesine yardımcı olur.

Renk Seçenekleri Her Eve UygunKanepe için Polar Örtü Modelleri renkleri

Geniş bir renk yelpazesine sahip olan kanepe için polar örtü modelleri her ev için uygundur. Modern, klasik, avangart gibi tüm tarzlara uygun olarak üretilen modeller, renk seçenekleriyle de odanın konseptine uyum sağlar.

[haber id=”13027″]

Geniş renk yelpazesine sahip olan modeller, iç mekanlarda; özellikle yazlıklarda tercih edilir. Kişi, uzun süre kullanmadığı kanepelerini zamanın ve hava koşullarının etkisinden korumak için polar kanepe örtülerini kullanabilir. Yazlıklarda zaman zaman kanepe gibi oturma araçlarına ıslak oturulduğu için nem ve bakteri oluşabilir.

 Su tutmayan, nem ve küf oluşumunu engelleyen kanepe örtüleri, tüm iç mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Kanepenizi Değil, Örtüsünü Değiştirinpolar örtü

Oturma odasında küçük dokunuşlarla büyük değişimler yaratmak isteyen kadınlar, sadece kanepe örtülerini değiştirerek odalarında elde etmek istedikleri havayı yakalayabilirler. Geçmişte ev dekorasyonunda değişim yapmak isteyen hane sakinleri, mobilyaların kumaşlarını değiştirerek neredeyse mobilyanın satış fiyatı kadar ücret öderdi.

Kanepelerin yüzeyini değiştirmek için ağır olan mobilyaların evden alınarak taşınması gerekmekte ve yüzey değiştirme süreci günler sürmekteydi. Bu süreç içerisinde hane sakinleri varsa salonlarında, yoksa da mutfak gibi evin diğer sosyal alanlarında oturmak durumunda kalırlardı. Kanepe örtüleri sayesinde yüzey değiştirmek için yüzlerce lira vermek geçmişte kaldı. Bu örtüler sayesinde odanızın havasını bir anda değiştirmeniz mümkündür.

 Evinizin duvarlarını farklı bir renge boyattığınızda, perdenizin rengini değiştirdiğinizde kanepeleriniz gözünüzü tırmalıyorsa çok düşük bir bütçeyle büyük bir değişim fırsatı yakalayabilirsiniz.

Tak Çıkar Özelliği ile ErgonomikKanepe için Polar Örtüleri

Kanepe örtüleri, tak çıkar özelliği ile herkesin kolayca hazırlayabileceği şekilde üretilmiştir. Her kanepeye uyumlu olan standart ölçüleri ile büyük kolaylık sağlayan örtüler, farklı kumaşlardan da üretilebilir. Eviniz için en doğru kumaşı tercih etmek için müşteri temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz. Su tutmayan, ürü gerektirmeyen, toz kir ve yağ gibi dış koşullardan kaynaklı atıkların kumaşa tutunmasını engelleyen özel formülüyle büyük kolaylık sağlayan örtüler, desen seçenekleriyle de her eve uyum gösterir.

Kanepenizin ömrünü uzatmak, dış hava koşullarından ve kullanıcı hatalarından korumak için kullanabileceğiniz kanepe örtüleri, uygun fiyatlı olduğu için dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Koltukları silmek için büyük zaman ve çaba harcamak yerine kolayca takılabilen ve gözü rahatsız etmeyen modelleriyle tercih edilen kanepe örtüleri, sadece evlerde değil, modern ve klasik çizgileriyle iş yerlerinde de kullanılabilir.

Polar Kanepe Örtü

Polar malzemenin kullanımıyla elde edilen örtü çeşitleri, örtü modellerinin tümünden özel olarak ayrı ayrı kullanıldığında, aynı odada çok farklı bir ambiyans yakalanmasını sağlıyor. Polar örtülerde en çok dikkat çeken tasarım özelliklerinin başında, koltuğun çok daha yumuşak bir hale gelmesini sağlıyor olması bulunuyor.

Polar Kanepe Örtü

Sadece oturulan bölge için değil, yaslanıldığında da cildinizi tahriş etmeyecek yapıya sahip, kolunuzun veya boynunuzun acımasına neden olmayacak bir materyaldir. Kırmızı, gri, pembe, mor, sarı, yeşil gibi birbirinden farklı renklerdeki kanepe örtüleri, odalara bağlı olarak seçilebilir. Halınız ve perdeleriniz ile uyumlu, duvar kağıtlarına uygun desenlere sahip olan örtü çeşitleri aracılığıyla kullanım olanağı bulunuyor.

[galeri]