Koçtaş Gardırop Modelleri ve Fiyatları 2019

Yatak odanız için yeni bir gardırop arayışı içindeyseniz yazımızda sizler için seçtiğimiz birbirinden farklı özellikleri ve şık tasarımları ile 2019 koçtaş gardırop modelleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgiler size seçimlerinizde yol gösterebilir. Gardırop alırken nelere dikkat edilmeli, hangi gardırop tipi daha kullanışlı ve en çok tercih edilen koçtaş gardırop modelleri neler yazımızın devamında tüm detayları inceleyebilirsiniz.

En Kullanışlı Gardırop Modelleri

koçtaş beyaz gardırop 499,90 TL
koçtaş beyaz gardırop 499,90 TL

Yatak odasının en önemli parçaları gardıroplar, hem görsel hemde odanın düzeni açısından bu mobilyaların önemi yatak odası dekorasyonu için bir hayli büyük. Gardırop almayı düşünüyorsanız seçimlerinizi yaparken size yol gösterecek belli başlı noktalara dikkat edebilirsiniz.

Örneğin gardırop seçerken yapılan en büyük yanlışlardan biri tamamen görselliğe kapılıp, ihtiyaçların dışında modeller seçmektir. Görsellik bir yaşam alanı için önemli bir etkendir fakat daha önemlisi bu yaşam alanının beklentileri karşılayabilecek ve rahat kullanım imkanı sağlayan fonksiyonel mobilyalara sahip olmasıdır.

Gardırop Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Yatak odanıza gardırop seçerken sadece kıyafetlerinizi saklayabileceğiniz bir mobilya olarak düşünmeyin. Gardıroplar aynı zamanda kişisel aksesuarların, iç çamaşırları, çoraplar ve kravatlar gibi ufak tefek ancak düzenli olması gereken parçaları da barındırır. Hatta yatak odasında yer kaplayan yatak yorgan gibi büyük tekstil ürünleri içinde depolama görevi görür çoğu zaman.

Gardırop alırken nelere dikkat edilmeli?

İlk olarak yatak odanızın büyüklüğünü göz önünde bulundurmalısınız. Yatak odanızda gardırop modeli için ayırdığınız alanın ölçülerini bir yere not etmeli, seçim yaparken bu alana uygun bir tasarım seçmelisiniz. Diğer bir nokta ise ihtiyaçlarınıza uygun bir gardırop modeli seçmektir, yani kıyafetlerinizi rahatça barındırabilecek kapasiteye sahip bir tasarım seçmelisiniz. Çok fazla rafa mı sahip olmalı yoksa çekmecelere mi? bu sorunun doğru yanıtını biliyorsunuz, o halde seçimlerinizi yaparken bu noktalara dikkat edebilirsiniz. Diğer bir ayrıntı ise yatak odanızın büyüklüğüne göre gardırop seçmektir. Örneğin küçük bir yatak odasına sahipseniz, küçük yatak odasını dekore ederken yapılan yanlışlardan bir tanesi kapaklı gardırop modelleri tercih etmektir. Kapaklı gardırop modelleri alanı daraltacağından küçük yatak odalarında kullanışlı olmamaktadır. Bu tip yatak odalarında sürgülü kapaklı gardırop modelleri daha kullanışlı olmaktadır. Yine yatak odası küçük olduğundan boy aynası sıkıntısını da sürgülü kapaklı gardırop modelleri ile aşabilirsiniz. Zira sürgü kapaklı modellerde genelde kapaklarda büyük aynalar yer almaktadır. Bu büyük aynalar hem dışarı çıkmak için hazırlanırken size yardımcı olur hem de odayı daha aydınlık ve olduğundan daha geniş göstermeye yardımcı olur.

[haber id=”5216″]

İhtiyaçlarınızdan daha fazla özelliğe ve detaya sahip bir tasarım seçmek maddi olarak kayıp olacaktır. Yatak odanızın dekorasyon tarzını göz önünde bulundurarak, uygun renk ve tarzda bir gardırop seçimi yaparak mekanda uyumlu bir stil yaratacaktır.

2019 Koçtaş Gardırop Modelleri ve Fiyatları 

Koçtaş Mobilya reyonu altındaki Gardıroplar kategorisini ziyaret ettiğinizde karşınıza onlarca farklı model ve özelliğe sahip modern gardırop modelleri çıkacaktır. Oldukça geniş bir ürün yelpazesi arasından seçim yapmak bir hayli zor ancak seçenekleri azaltmak yine sizin elinizde. Ne tarz bir dolap istiyorsunuz öncelikle bu konuda karar vermelisiniz, kapaklı, sürgülü, yada bez dolap ihtiyacınıza uygun bir kategoride yoğunlaşın.

Koçtaş sürgülü gardırop modelleri 2019

Yatak odanız küçük ve bu alanda yer sıkıntısı çekiyorsanız koçtaş sürgülü gardırop modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Sürgülü dolaplar yana doğru kayarak açıldığından gereksiz yer işgal etmez ve daha kolay bir kullanım imkanı yaratır. Sürgülü gardıroplar farklı renk ve özelliklere sahip bir çok farklı modele sahiptir, kıyafetlerinize ve yatak odanızın büyüklüğüne uygun bir model seçebilirsiniz.

2019 Koçtaş sürgülü gardıroplar sadece pratik kullanımları ile değil modern tasarımlarıyla da büyük ilgi gören popüler mobilyalar arasındadır. Hem küçük hemde büyük yatak odalarında modern ve lüx bir görünüm yaratabilen koçtaş sürgülü gardırop modelleri geniş iç hacimleri ile tüm kalabalığı yok edebilen bir tasarıma sahiptir.

Hem modern hemde kullanışlı bir gardırop arıyorsanız hem sürgülü hemde aynalı gardırop modelleri tercih edebilirsiniz. Kapaklarındaki aynalar sayesinde extra bir boy aynası almaktan kurtulabilirsiniz. 2019 Koçtaş gardıroplar arasında en fazla tercih edilen tasarımlar genelde beyaz ve sürgülü modellerdir, yatak odanızda hem ferah hemde modern bir etki yaratmak istiyorsanız beyaz gardırop modelleri tercih edebilirsiniz.

Galerimizde tüm koçtaş mağazalarında rahatlıkla bulabileceğiniz, bir çok farklı markanın 2017 gardırop modelleri ve fiyatları hakkında detayları inceleyebilirsiniz. 2019 Koçtaş gardırop fiyatları değişkenlik gösterebilir bu nedenle en güncel gardırop fiyatları için koçtaş satış kanalını ziyaret etmenizi öneririz.

[galeri]