Modern Desenli Kanvas Lambader Modelleri

Modern Desenli Kanvas Lambader

İç mekan dekorasyonu için seçilen aydınlatma tasarımları dekoratif ve modern tasarımları ile günümüzde evlerin vazgeçilmez tamamlayıcıları halindeler. Aydınlatma dışında farklılık yaratan yenilikçi tasarımlar evde her köşeye farklı bir tarz ekleyebilen dekoratif aksesuar görevi görüyorlar. Bugün yazımızda son dönemde oldukça ilgi gören, canlı renk tonları ve modern desenleri ile iç mekanlara hareket kazandıran dekoratif  ve modern desenli kanvas lambader modelleri ve detaylarından bahsetmek istiyoruz..

Canlı renk ve desenler

Bildiğiniz gibi ev dekorasyonu kanvas tasarımların etkisi altında son dönemde, kanvas tablolar, kanvas tarzı duvar saatleri, kanvas üzeri yağlı boya tablolar ve şimdide modern kanvas lambader modelleri.. Modern desenli kanvas lambader modelleri tasarımları ile oldukça dikkat çekici, modern ve yenilikçi tarzları ile her tarz yaşam alanına renk ve hareket katabilecek dekoratif tasarımlar. Kısacası hem aydınlatma amaçlı hemde dekor amaçlı kullanabileceğiniz onlarca farklı renk ve model seçeneği bulunuyor.

Modern tasarımlardan hoşlananlar için son derece ideal ve dekoratif aydınlatma tasarımları arasında yer alan modern kanvas desenli lambader modelleri çok uygun fiyatlar ile bir çok yapı markette satışa sunulmuş durumda. Yüzlerce farklı canlı renk ve desen seçeneği ile farklı zevklere hitap eden kanvas lambader tasarımları evde farklılık yaratmak isteyenler için harika bir seçenek.

Yeni Nesil Lambader Modelleri

Dekorasyon dünyasında her zaman favori aksesuarlar arasında lambaderler yer almaktadır. Modern tasarım özelliklerine sahip olan desenli kanvas lambader modelleri ise son zamanların yeni trend aksesuarları olarak tanımlanmaktadır. Esasında duvar köşelerinin aydınlatılmasında etkili bir şekilde kullanılan lambaderler; doğru seçim yapıldığı takdirde mükemmel bir dekorasyon aksesuarı haline de dönüşebilmektedir.

Özellik iç mekanların aydınlık olmasında etkili bir şekilde kullanılan lambaderler, farklı dekoratif fikirlerle de rahatlıkla kombin yapılabilmektedir. Böylece hem rahatlatıcı hem de son derece şık bir ambiyansın oluşmasını da mümkün kılan bu tür aksesuarlar; bu nedenle dekorasyon dünyasının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer almaktadır. Modern lambader modelleri söz konusu olduğunda hem oldukça kullanışlı hem de son derece şık aksesuarlar karşımıza çıkmaktadır.

desenli kanvas lambader modelleri

Lambaderler Gün Geçtikçe Popülerleşiyor

Yaşam alanlarının aydınlatılmasında etkili bir ürün olan lambaderler farklı konsept özellikleriyle de ön plana çıkmaktadır. Özellikle desenli kanvas lambader modelleri son zamanların favori malzemesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle iç mekan dekorasyon malzemesi olarak da kullanılabilen lambaderler; tasarım odaklı ürünler oldukları için dekorasyon dünyasında sıklıkla kullanılmaktadır.

Şayet doğru ve isabetli bir şekilde lambader ürününü seçmiş olursanız; yaşam alanınızın farklılaşmasını sağlayacak bir dekorasyona rahatlıkla imza atabilirsiniz. Bununla birlikte yaşam alanlarınızın doğru bir şekilde aydınlatılmasını sağlayarak; göz sağlığınızı dahi olumlu yönde etkileyebilirisiniz.

Kanvas lambader özellikleri

Modern ve dekoratif tasarımı ile iç mekanlara farklı bir hava ve hareket kazandırmasının yanı sıra kanvas lambader modelleri %100 pamuk astarlı sanatsal kanvas kumaş ile tasarlanıyor. Canlı renk ve desenlerin uzun yıllar solmaması için baskıda HP marka mürekkepler kullanıyor ayrıca 100 yıl solmama garantisi veriliyor.

2019 Kanvas lambader modelleri üzerinde ısınma ve yanmalara karşı dayanıklı duy ve kolayca çıkarabileceğiniz bas aç mekanizması bulunuyor. Standart boyutları ise, yükseklik : 95 cm , genişlik 25 cm ve derinliği ise 20 cm olarak tasarlanan bu dekoratif aydınlatma tasarımları 350 gr ağırlığında..

Galerimizde sizler için seçtiğimiz yeni moda desenli kanvas tablo modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.. Tasarımların yaklaşık fiyatları 69.90 TL ve şuan bir çok yapı markette satışa sunulmuş durumda.

Modern Lambader Modelleri

Dekorasyonda iyi bir aydınlatma yoksa, iç mekan tarzını tam anlamıyla gösteremezsiniz. İç mekan güzel bi aydınlatma olmadan zayıf görünür, renkler, modeller kendini tam anlamıyla gösteremez. Kısacası iç mekan tasarımında aydınlatmalardan mutlaka faydalanmanız gerekmektedir. Farklı çeşitlerde ve tarzlarda üretilen lambader modelleri ise aydınlatmada hem faydalı hem de güzel bir dekorasyon aksesuarıdır.

Modern Lambader Modelleri

Lambader modelleri şıklığı ile modern dekorasyona, klasik tarza ve yaratıcı fikirlerinize uyum sağlamaktadır. Ayrıca evinde romantik anlar yaşamak isteyenlerin de vazgeçilmez bir parçasıdır. Mekanda sadece aydınlatma olarak lambaderi kullandığınızda loş ışığı ile romantik anlarınızda size yardımcı olmaktadır. Modern lambaderler yaratıcı tasarımlar ile dikkat çekmektedir. Tek ayaklı olan lambaderler abajur görüntüsünde olacağı gibi bir çok aydınlatması bulunan lambaderler de mevcuttur.

[galeri]