Modern Duşakabin Modelleri Ferah Dizayn’da

Modern duşakabin modelleri ile evinizde yer alan küçük banyoların daha avantajlı ve göz alıcı şekilde dizayn edilmesini sağlayabilirsiniz. Modern duşakabin modelleri hem çeşitli seçenekleri hem de kolay temizlenebilme gibi özellikleri ile çeşitli avantajları sağlayabilmektedir. Evinize ve zevkinize en uygun olan duşakabin modellerini incelemek ve sahip olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kişiye özel olarak tasarlanabilen duşakabin modelleri sayesinde herkesin kendine uygun olan duşakabin modeline sahip olması mümkün olmaktadır. Duşakabin modellerine her geçen gün ilgi daha çok artmaktadır ve sunulan avantajları nedeniyle banyolarda öne çıkmaktadır.

Kare Dikdörtgen Duşakabin

Kare dikdörtgen duşakabin modelleri modern olan duşakabinler arasında en çok dikkat çeken modeller arasında yer almaktadır. Kara dikdörtgen duşakabin modelleri banyosu uygun olan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu nedenle modellerin tercih edilemeden önce banyonun duşakabin yapısına ne kadar uygun olduğunun belirlenmesi gerekir. Dikdörtgen modellerinin sağladığı avantajların başında banyo alanının daha avantajlı şekilde kullanılmasına imkan sağlanması yer alır. Duşakabin modelinin seçiminde cam ve desen tercihlerinde bulunarak modern bir görünümü banyonuz için sağlayabilirsiniz.

İki Duvar Arası Duşakabin

İki duvar arası duşakabin modelleri banyosunda iki duvar arasında alan bulunan kişilerin tercih ettiği modellerdir. Alan açısından daha kullanışlı olması nedeniyle banyosu küçük olan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Duşakabin modelleri sağladığı desen ve cam tercihleri ile banyonuzun modern şekilde dizayn edilmesine imkan sağlar. Genellikle küçük dokunuşlar ile banyonun kusursuz şekilde görünmesine yardımcı olur.

Oval Duşakabin

Oval duşakabin modelleri diğer modellere kıyasla camlarında farklılık oluştuğu modellerdir. Modelin sahip olduğu özellikler arasında içeriye doğru daralma olması nedeniyle kullanım açısından avantaj sağlamaktadır. Genellikle oval duşakabin modelleri sahip oldukları sürgülü kapı sistemi nedeniyle çeşitli avantajları sunabilmektedir. Modellerin gerek tasarımı gerekse desen seçimleri ile birlikte modern bir görünümün banyolar için sağlanmasına imkan vardır.

Black Seri

Black seri duşakabin modelleri modern ve şık bir görünümü banyolar için sunabilmektedir. Paslanmaz olan ray sistemi, cam kalınlığının seçilebilmesi ile çeşitli modelleri banyolar için sağlayabilmektedir. Görsellik açısından banyoların öne çıkmasına yardımcı olan black seri için cam renklerinde değişim yapabilme şansıda bulunmaktadır. Banyoların diğer eşyaları ile duşakabinlerin uyum göstermesini isteyen kişilerin buna bağlı olarak renk seçiminde bulunması mümkün olmaktadır. Banyolarında modern ve görsel açıdan avantaj  sağlamak isteyen kişilerin black seri modellerini tercih etmesi mümkün olmaktadır.

Gold Duşakabin

Gold duşakabin modelleri sahip oldukları tasarım ve yapılar nedeniyle sıklıkla tercih edilen duşakabin modelleri arasında yer alır. Hem tasarım seçeneklerinin çeşitli olması hem de banyolarda uygun olan alanlara göre ayarlanabilmesi nedeniyle tercih edilebilir. Gold duşakabin modelleri kolay temizlenme avantajını sunabilmesi nedeniyle tercih edilen modeller arasında yer almasına imkan sağlamıştır. Banyonun ve evin tam anlamıyla bütün olarak şık olmasını isteyen kişiler için tasarıma eklenebilecek desenlerin seçimi yapılabilmektedir ve buna bağlı olarak avantaj elde edilebilmektedir. Gold modellerde isimden de anlaşılabileceği üzere sarı renkleri hakimiyet sürmektedir.

Profilsiz Askı Sistem Duşakabin

Profilsiz askı sistem duşakabin modellerinde, profiller minimum seviyede kullanılarak maksimum ferahlık anlayışı bulunmaktadır. Cam kalınlığının da buna bağlı olarak artmasıyla birlikte tasarım aşamasında en modern seçeneklerin kişilere sunulması mümkün olur. Paslanmaz ray sisteminin hâkim olduğu modellerde kullanım açısından avantaj sunulması mümkün olur. Banyo tasarımlarına göre camlarda yer alan renklerin değiştirilmesi mümkün olur. Özellikle desen ve cam renklerinin uyum sağlanmasına özen göstererek modern bir görünümün banyolar için sunulması mümkün olabilir.

Birbirinden farklı, banyonuza farklı hava katacak duşakabin modelleri için https://www.ferahdizayn.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.