Mondi Mobilya İncelemeleri

Mondi mobilya ürettiği çeşitli ve farklı ürünler ile birlikte evlerinizdeki yerlerini almaya devam etmektedir. Hemen hemen her tarzda ve her eve uygun mobilyaları ile birlikte oldukça modern tarzda işlevsel fonksiyonlara sahip ürünleri ile kullanım rahatlığını da ön plana çıkarmaktadır.

Mondi Genç Odası Mobilyaları

Mondi markasının ürettiği genç odası takımları içerisinde bulunan Sunset genç odası için kullanılan malzemeler E1 standartlarında insan sağlığına dost kanserojen madde içermeyen malzeme ile üretim yapılmaktadır. Aynı zamanda çalışma masası için özel bölme üretilmiştir. Takım içerisinde kullanılan ahşaplar sağlığa zarar vermeyen ahşaplardan kullanılmıştır.

Mondi Yatak Odası Takımları

Yine takım içerisindeki mobilyalar temizliği kolaylaştırmak adına yüksek ayak kullanılmıştır. Takım üç kapaklı gardırop, şifonyer, komodin, kitaplık, çalışma masası olarak tasarlanmaktadır. Aynı zamanda üç farklı yatak başlığı bulunmaktadır. Doksanlık başlık, yüzlük başlık ve yüz yirmilik başlık olarak üretilmek ile beraber ihtiyacınıza uygun başlığı seçebilirsiniz.

2020 Mondi Yatak Odası

Mondi mobilyanın ürettiği bir diğer genç odası takımı da Lavin genç odası takımdır. Lavin genç odası takımı beyaz ve gri renk olarak tasarlanmıştır. Doğal ahşap renginde yüksek ayaklar uygulanarak gündelik temizlik kolaylaştırılmıştır. Kapak stoplama sistemi ile hem kullanım rahatlığı sağlanmış hem de kullanım ömrü uzatılmıştır. Malzemelerde E1 standartlarında insan sağlığına dost kanserojen madde içermeyen malzeme kullanılmıştır. Takım içerisinde iki farklı gardırop modeli bulunmaktadır.

Mondi Yatak Odası 2020

Hem üç kapaklı gardırop hem de sürgü kapaklı gardırop modeli bulunmaktadır. Yine her iki gardırop modelinde de kapaklara ayna yerleştirilmiştir. İhtiyacınız olan gardırop modelini seçmeniz mümkündür. takım içerisinde gardırop, şifonyer, komodin, çocuk çalışma masası, çalışma masası üst kısmı, ve baza yatak başlığı bulunmaktadır. Başlıklar arasında yine üç farklı model bulunmaktadır.

Mondi Yemek Odası Mobilyaları

Yemek odası takımları arasında onlarca farklı model ve tarz bulunmaktadır. Bunlar arasında yemek odanıza ve tarzınıza uygun olanını bulmak oldukça zordur. Öncelikle yemek odanızın genişliği ve yüksekliğini göz önüne almalısınız. Geniş ve büyük mağazalarda gözünüze küçük gelen yemek odası takımını satın aldığınızda odanıza büyük gelme olasılığı oldukça fazladır. Bunun için oda ölçülerinizi göz nüne alarak yemek odanızı satın alırken ölçerek almalısınız. Ayrıca ev dekorasyonunuzun ruhuna uygun ve yemek odanızın duvarlarına uyum sağlayacak bir yemek odası takımı seçmelisiniz.

Mondi Yatak Odası

Yemek odası takımları arasında sıklıkla gördüğümüz modern ya da klasik çizgideki yemek odası takımları aksesuarlar ile zenginleştirilebilir. Ayrıca son zamanlarda fazlasıyla öne çıkan ahşap modeller de modern ve rustik çizginin izlerini taşımaktadır. Yemek odası üreticileri arasında modern ve trend olarak son zamanların modasına uyum sağlayan Mondi mobilyanın da mağazalarını ve internet sitesini ziyaret ederek fikir sahibi olabilirsiniz.

Mondi Koltuk Takımları

Mondi mobilyanın yeni çıkardığı yemek odası takımlarından biri olan Alvina yemek odası takımı insan sağlığı dostu E1 standartlarında kanserojen madde içermeyen malzemeler ile üretilmiştir. Ayrıca Alvina yemek odası takımı günlük temizliği kolaylaştırmak adına yüksek ayaklar ile üretilmiştir. Ürün işlevselliğini arttırmak adına çatal bıçak bölmesine yer verilmiştir. Ayrıca kullanım rahatlığı ve yemek odasının genişliği ve darlığı düşünülerek açılır masa özelliği bulunmaktadır.

Yemek odası takımında bulunan ahşaplar ise sağlığa zarar vermeyen ahşap olma özelliğine sahiptir. Ev kazalarını en aza indirmek adına tamperli cam sistemi olarak camların dayanıklılığı arttırılmıştır. Takım içerisinde vitrin, gümüşlük, konsol, konsol aynası, 204×76,5 cm ebatlarında açılır masa, 206×90 cm ebatlarında açılır masa, 36,5x 92 cm ebatlarında yemek masası sandalyesi, 49×91,5 cm ebatlarında yemek masası sandalyesi ve markiz bulunmaktadır. Seçeceğiniz ürünler ile kendi takımınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.