2020 Oturma Grubu Modelleri Arasında Dikkat Çekenler

Dekorblog.net olarak 2020 oturma grubu modelleri ile ilgili bir çok markanın koltuk takımlarının analizini yapan bir çok makale yayınladık. Ancak genel olarak baktığımızda sitemizde 2020 yılı oturma gruplarına ve koltuk takımlarına dair genel tanımlamanın bulunmadığını farkettik. Bu yıl da ilk aylardan kendini belli ettiği üzere  mobilya firmaları diğer dönemlerde olduğu gibi şık, fonksiyonel özellikleri bir arada sunacaklar.

Oturma grupları, günün yorgunluğunun giderildiği, sohbetlerin sıcaklığının yaşandığı alanlar oluşturması sebebiyle her dönemin önemli mobilya modelleri arasında yer almaktadır.  Bu sezon da da oturma grubu renkleri, oturma gruplarında kullanılarak çok daha enerjik ve çok daha dingin bir atmosferin oluşmasına katkı sunmaktadır. Mobilya firmalarının önde gelen kurumlarının üretimi Bellona Oturma Grupları, Mondi Oturma Grupları, İstikbal Oturma Grupları ve Doğtaş Oturma Grupları arasından sizin için uygun bir model mutlaka bulunacaktır.

[haber id=”9523″]

 İstikbal Oturma Grubu Modelleri

2020 Oturma grubu modelleri arasında istikbal oturma grupları oldukça iddialı bir ürün gamı ile müşterilerinin beğenisine sunulmaktadır. Koltuk takımları, kanepe takımları, köşe takımları, klasik takımlar, kanepeler, tv koltukları, berjerler, bebek koltukları istikbal oturma grupları ürünlerini oluşturan modellerdir. İstikbal koltuk takımları pembeden mürdüm rengine kadar birçok renk seçeneğine sahiptir. Renk çeşitliliği ile oturma odalarınızdaki dekorasyon uygulaması çok daha kolay ve zevkli hale gelecektir.

estilo oturma grubu istikbal
estilo oturma grubu istikbal

İstikbal oturma odası takımları şık, rahat, kullanışlı ve konforlu bir şekilde evlerinize rahatlığı ve dinginliği getirecek şekilde tasarlanmıştır. Dilerseniz modern, dilerseniz Klasik, dilerseniz de avangart…

Her tarza uygun oturma grupları ile istediğiniz tarzda şıklığı yakalayabilirsiniz. İstikbalin benzersiz tasarımlara sahip oturma odası takımları ile içinize sinecek dekorasyonlara imza atabilirsiniz.

[haber id=”11187″]

Tarzları ile İstikbal oturma grupları arasında yer alan köşe takımları, bu sene de ilgi odağı olmaya devam ediyor. İstikbal firması, köşe takımlarında 2020 yılı için de fonksiyonellik ve dekoratif özellikleri bir arada düşünerek bir üretim stratejisi belirlemiştir. Mobilyalar ile kombine edilebilecek İstikbal salon halıları da kataloglar içinde sıkça yer almaktadır.

İstikbal Vals Koltuk Takımı
İstikbal Vals Koltuk Takımı

 Bellona Oturma Grubu Modelleri

Bellona oturma grupları da  yeni yılındaki verimlilik ve şıklık konusundaki tavizsiz üretimini sürdürmektedir. Salon takımlarına yeni modellerin de katıldığı oturma gruplarında yüksek ayaklı ünitelerin varlığı popülerliğini devam ettirmektedir. Bu sezon 2020 oturma grubu modelleri arasında Bellona koltuk modellerinin oldukça geniş bir desen ve renk skalası ile üretilmiş olması seçim konusunda tereddütler yaşamanıza da neden olabilir. Geniş mekanlar için tasarlamış sıcak renkli kumaşlardan oluşmuş bellona koltuk modelleri ile oda içerisindeki enerji daima üst seviyede olacaktır.

[haber id=”11190″]

Bellona Malpensa Koltuk Takımı
Bellona Malpensa Koltuk Takımı

2019 Oturma grubu modelleri arasında ilgi çeken bellona genç odası koltukları gerek tarzı gerekse renkleri ile yemi yılında da gençlerin tercih edeceği ürünlerden oluşmaktadır.

 Mondi Oturma Grupları

2019 Oturma grubu modelleri arasında dikkat çeken ürünlere sahip diğer bir firma da mondi firmasıdır. Mondi oturma grupları özellikle kampanyaları ile oldukça uygun fiyatlarla müşterilerin beğenisini kazanan modelleri üretmektedir. Köşe takımlarındaki geniş model, desen ve renk seçenekleri sayesinde Mondi oturma grupları arasında önemli bir yere sahip olan çeşitlerin farklı ebatlarla üretilmesi de her mekan için uygun seçenek sunmaktadır.

[haber id=”11231″]

Mondi berjerler oldukça fazla sayıda çeşitleri ile müşteriler için geniş bir seçim yelpazesi sunmaktadır. Farklı kumaş çeşitleri ve farklı fonksiyonları ile berjerler odalarınızın hem konfor hem de dekoratif ürünleri olmaya 2019 yılı içerisinde de devam edecektir.

new-lilya-s-delux- oturma grubu mondi
new-lilya-s-delux- oturma grubu mondi

Zarafeti, şıklığın ve canlılığın iç içe girdiği oturma odası takımlarını Mondi oturma odaları arasından rahatlıkla bulabilirsiniz. Mondi, zengin, konforlu ve modern tasarımları ile evlerinizi bambaşka bir havaya bürüyecek dizaynlarla karşınızda.  Modern ve klasik çizgilerden, en çarpıcı Retro tasarımlara kadar her zevke hitap eden oturma grupları dekore ettiğiniz alanda en çok göze çarpan dekorasyon ögesi haline gelecektir.

Mondi Cansas Oturma Grubu
Mondi Cansas Oturma Grubu

Tüm sınırları zorlayan 2019 oturma grubu serileri her bütçeye ve tarza hitap edecek tasarımlara sahip. Daha şık, daha ferah, daha konforlu ve daha aydınlık yaşam alanları için 2019 mondi oturma odası modellerini düşünebilirsiniz.

Doğtaş Oturma Grubu Modelleri

Doğtaş oturma grubu gerek klasik gerekse modern çizgilere sahip oturma grupları üretmektedir. Bu özelliği ile firma, yeni yılında da adından oldukça sık söz ettirecek gibi duruyor. Mobilya sektörünün öncü kuruluşlarından olan doğtaş mobilyada gerek ünitelerin iskelet sistemleri gerekse kumaşları ve dolguları titiz bir üretim sürecinden geçirilerek oluşturulmaktadır.

[haber id=”11233″]

Klasik oturma grubu seven müşterilerin ilgi ile takip ettiği salon takımları da doğtaş modelleri içinde yer almaktadır. Bu oturma gruplarındaki nitelikli çizgiler oldukça dikkat çekici özelliğe sahiptir.

Doğtaş Carlino Koltuk Takımı
Doğtaş Carlino Koltuk Takımı

Oturma Gruplarında Öne Çıkan Diğer Markalar

Bu yıl koltuk takımlarında bir çok mobilya markasının katologlarına çok yeni modeller eklediğini görmekteyiz. Daha önce araştırdığımız ve oluşturduğumuz içerikleri aşağıda yer alan linklere tıklayarak inceleyebilir ve 2019 yılı koltukları hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

[haber id=”974″]

[haber id=”9702″]

Oturma grubu renkleri geçen senedeki farklı tarzlara hitap eden özelliklerini sürdürmeye devam edecek. Zıt renkli oturma gruplarının da bu sezon oldukça revaçta olacağını ifade etmeliyiz. Zıt renklerle oluşturulan salon dekorasyonlarında diğer aksesuarların da bu renk zıtlığı içerisindeki uyumu yakalamalarına da mutlaka özen gösterilmelidir. Zıt renk dekorasyonu yaparken duvar dekorasyonundan zemine kadar detaylı düşünülmelidir. Odak noktası yapılacak alan belirlenmeli ve bu yöndeki dekorasyon ögesi en çarpıcı modelinden seçilmelidir.

İstikbal-oturma-grubu-modelleri
İstikbal-oturma-grubu-modelleri

Açık renklerle en koyu renkleri bir arada kullanarak göz alıcı bir dekorasyon yapabilirsiniz.

Oturma grubu renkleri, moda renkleri ile uyumlu bir birliktelik de üretilmektedir. Bu anlamda da nude, pembe ve pastel renkli oturma grupları 2019 yılı içinde kullanıcılar için oldukça önemli seçenekler arasında bulunacaktır. Özellikle küçük metrekareli alan dekorasyonlarında kullanılacak dekorasyon renkleri konusunda dikkatli olunmalıdır. Küçük alan dekorasyonu yapacaksanız açık renklerle yaptığınız dizayna birkaç canlı renkte detay ekleyebilirsiniz. Küçük alanlarda belirttiğimizin tam tersi dekorasyonlar hem ortama kasvetli bir görünüm sunacak, hem de olduğundan daha küçük görünmesini sağlayacaktır.

İstikbal Koltuk Takımı 2020

İstikbal kalitesi ile üretilen koltuk takımlarından sizler de satın alabilir ve konforlu bir şekilde uzun süre kullanabilirsiniz. Her eve ve her dekorasyona uyan koltuk takımları sayesinde uzun süreli bir kullanım sağlayabilir ve tasarruf edebilirsiniz. Aynı zamanda eviniz için istediğiniz renklerde de siparişte bulunabilirsiniz. Her renk ve desende bulabileceğiniz İstikbal koltuk takımı 2020 yılında eklenen yeni tasarımlar arasından salonunuza en uygun olanını seçebilirsiniz.

İstikbal Koltuk Takımı 2020

Hem rahat hem de her dekorasyona uyan koltuk takımları arasından ayaklı ya da ayaksız olanları da tercih edebilirsiniz. Bu sayede yere ne kadar yakın olacağına da karar verebilirsiniz. Aynı zamanda küçük salonlarda yer tasarrufu sağlayan L koltuk takımlarını da tercih edebilirsiniz.