Oturma Gruplarının Vazgeçilmezi Orta Sehpalar

Orta sehpa birçok evin en büyük yardımcısıdır. En güzel muhabbetleri taçlandıran ne varsa hepsi o masaya konur. Bu yüzden annelerimizin gözbebeği o masalardır. Bir dönem trendlerden düşse de şimdilerde yine meydanlarda görüyoeuz kendisini. Her evin tarzı stili farklı olduğundan orta sehpalarda o tarzlara ayak uyduruyor. Size sadece seçmesi kalıyor.

Mermer stiller bir sezon çok kullanıldı mutfaklarda. Mermer tezgahlar eski model evlerde hala kullanılmaktadır. Şu sıra her yerde mermer detayları görmek mümkün. Orta sehpalarda da kullanılmaya başlandı. Her model eve her çeşit tara ayak uyduran mermer sehpalar biraz ağır olmasıyla da dezavantaj sağlıyor. Ufak darbelerle devrilmeyen masada içecekleriniz rahatlıkla durabilir. Isıya dayanıklı olan mermer sehpalarda sunumlarınızı sıcak şekilde servis edebilirsiniz. Temizliği kolay olduğundan birçok insanın da tercihi olmaktadır.

Orta sehpa seçeneklerinden bir diğeri de cam olan modellerdir. Bu modeller kullanımı en kolay ürünlerdendir. Camın altına koyacağınız renkli örtülerle her ortama uyumlu hale getirebilirsiniz sehpanızı. Özellikle kaygan olmayan muşamba örtüler çok kullanılmaktadır. Muşambanın kendisi pek yararlı olmasa da çeşitlerinin çokluğuyla cazibeli bir üründür. Bunu orta sehpanızla harmanlayarak hergün başka bir masayla güne başlayabilirsiniz.

En çok kullanılan orta sehpa modeli ise ahşap modellerdir. Sadece ahşap değil bunu odun, tahta şekilnde de düşünebilirsiniz. Eskiden avangard modellerde tercih edilen ahşap sehpalar şimdilerde tarz ikonu olmak için kullanılmaktadır. Çok şık ve tok bir ürün olan ahşaplar bulundukları mekanı doldurmaktadır. İster vernikle ister doğal kullanın her ikisine de uygun seçenekler oluşturabilir. Ahşap masaların muhafazası diğer masalara göre biraz daha zor olmaktadır. Isıya ve neme duyarlı olan masaların çatlamaması için devamlı kontrol altında olması gerekir.