Şeffaf Tasarımlar İle Parlak Bir Dekorasyon

Cam tasarımlar ortama parlak ve ışıltılı bir stil kazandırıyor şüphesiz, klasik cam sehpalar ve cam masalar bunun en güzel örneğidir. Son yıllarda dekorasyonda şeffaflık bir hayli ilgi görüyor ve artık cam tasarımlara alternatif olarak akrilik mobilyalar ağırlığını yavaş yavaş hissettirmeye başladılar. Özellikle şeffaf akrilik masa hayatımızın neredeyse olmazsa olmazları arasına girdi. Öyle ki dekorasyon ürünleri bakarken şeffaf akrilik masalara göz atmadan geçemiyoruz. Dekorasyona parlak ve ışıltı katmak isteyenler için yazımızda bugün birbirinden şık cam & akrilik tasarımlara yer vermek istedik. Şeffaf tasarımlardan hoşlananlar için yazımızda ilham veren birbirinden şık ve modern dekorasyon fikirleri seçtik.

Şeffaf Akrilik Masa

şeffaf akrilik masa
şeffaf akrilik masa

 

Dekoratif şeffaf sandalyeler, şeffaf orta sehpalar ve masalar hem ev hemde ofis dekorasyonu için tercih edilebilecek şık seçimler arasındalar.  Özellikle küçük mekanları dekore ederken şeffaf tasarımların üstlendiği önemli rol sayesinde daha ferah, modern ve mekanın olduğundan daha büyük görünmesi başarılı şekilde sağlanabiliyor. Örneğin küçük bir ofise sahipseniz, şeffaf sehpalar kapladığı alanı gizleyerek daha geniş bir görüntü elde etmenizi sağlayarak ferahlık sağlar. Gerek şeffaf akrilik masa, gerekse akrilik sehpa modelleri hem diğer dekorasyon ürünlerini öne çıkarmanızı sağlar hem de cam gibi görüntüsü sayesinde ortama ışıltı katar. Bunun yanında cam ürünlere göre görece daha güvenli olması nedeniyle tercih sebebi olabilir.

Seçtiğimiz modern tasarımlar arasında cam ve akrilik uyumunu ayrıca incelemenizi öneririz. Eğer salonda yada mutfakta cam masa kullanıyorsanız kesinlikle şeffaf sandalyeler ile harika bir uyum yakalayabilirsiniz, aynı zamanda ortama parlaklık katabilirsiniz.

Şeffaf tasarımların gelecekte daha önemli bir rol üstlenecek gibi görünüyor, özellikle akrilik tasarımların hem fiyat hemde uzun ömürlü kullanıma sahip olması dekorasyonda kalıcı bir yere sahip olacağının sinyallerini veriyor. Şeffaf mobilyalar geniş kullanım alanına sahip olmasından dolayıda önemli bir yere sahip, ev, ofis, ve işletmeler için modern ve şık bir stil için kilit parçalar olarak tanımlanabilirler. Ayrıca farklı renk seçeneklerinin hızla piyasaya giriş yapması bu tasarımlara olan ilginin ve gelecekteki konumu ile ilgili ipuçları veriyor bizlere.

Şeffaf mobilyalar bir çok farklı dekorasyon tarzı ile uyumlu, en güzel örneklerini şuan eklektik dekorasyon örneklerinde görsek’de, retro, pop-art, iskandinav tarzı modern dekorasyon stilleri için rahatça kullanılabilir. Diğer renkli dekorasyon objeleriniz ile rahatlıkla uyum sağlayan bu şeffaf dekorasyon ürünleri, ortamınızı daha çok sevmenize neden olacak.  Çok uzatmadan sizlere ilham vereceğini düşündüğümüz, mekana parlak ve şıklık katan şeffaf mobilya modelleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

[galeri]