Taç Çiçekli Nevresim Takımları

Çiçeklerin rahatlatıcı ve ferah etkisini her mevsim yatak odasında yaşamak isteyenler için bugün yazımızda 2019 taç çiçekli nevresim takımları arasından seçtiğimiz birbirinden güzel modellere yer veriyoruz. Yatak odalarında dekorasyon değişikliği yapmak oldukça zor. Mobilyaları değiştirmek maliyetli olabilir, duvarı boyamak zor olabilir. Ancak çok daha kolay ve ucuz bir şekilde görüntüyü değiştirebilmek mümkün. Yalnızca nevresim takımlarını değiştirerek ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Söz konusu yatak odası dekorasyonu olunca ortamın tarzını büyük ölçüde belirleyen nevresim takımları kişisel zevklerin ve tarzların öne çıkarılması açısından önemli bir rol oynuyor. Baskılı nevresimler arasında en büyük ilgiyi çiçek desenli modeller görüyor, aslında çiçek desenlerinin dekorasyonda asla modası geçmeyecek desek daha doğru olacak sanırım. Geçmişten günümüze sıcak ve romantik temalı evlerden hiç eksik olmayan rengarenk enerji veren çiçekler yatak odalarına romantik ve şık bir stil kazandırıyor.

2019 Nevresim Modelleri

Taç Nevresim Modelleri
Taç Nevresim Modelleri

Ev tekstili konusunda uzman ve sektörün öncü markaları arasında yer alan Taç 2019 nevresim takımları arasında büyük ilgi gören aralarında country tarzı için tamamlayıcı nitelikte çiçekli nevresim takımları, yatak odasında abartısız bir şıklık elde etmek isteyenler için bir çok farklı alternatif modele sahip. Taç çiçekli nevresimler arasında bir çok farklı renk tonu ve desen seçeneği yer alıyor, pastel tonların yanı sıra canlı baskılı çiçeklerin yer verildiği tasarımlar farklı zevklere hitap edebiliyor. Ayrıca onlarca renk seçeneği ile de, mevcut yatak odası dekorasyonunuza kolayca uyum sağlayabilirler.

Taç çiçekli nevresim takımları

Taç yeni sezon tasarımları arasında büyük ilgi gören çiçek desenli nevresim takımları %100 pamuklu ve saten seçenekleri ile satışa sunuluyor. Özellikle taç ranforge nevresimler onlarca farklı renk ve desen seçenekleri ile her tarz yatak odasına uyum sağlayabiliyor. Sizin yapmanız gereken sadece yatak odanızın dekorasyonunu tamamlayacak bir modeli seçmek olacak.

İlginizi çekebilir : Yatak Odasında Bahar Havası : Çiçekli Yatak Örtüleri

2019 yılı için konuşacak olursak gri, beyaz ve pembe tonlarının sezonun en çok ilgi gören nevresim takımı renkleri arasında olduğunu söyleyebiliriz, country rüzgarlarının sert estiği bu sezonda pastel tonlara sahip zarif nevresimler uzun bir süre daha ilgi göreceğe benziyorlar. Yine iddialı ve canlı modeller isterseniz kırmızı modelleri de beğeneceğinize eminiz. Galerimizde sizler için yeni sezon taç çiçekli nevresim takımları arasından seçtiğimiz modelleri beğeneceğinizi düşünüyoruz.

[galeri]