Yakacak Odunlar ile Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri

İç mekanlarda doğal dokulardan hoşlanıyorsanız son yıllarda giderek trend olmaya başlayan odunları modern ve şık şekilde depolama çözümleri kesinlikle hoşunuza gidecektir. Şömineli evler için son derece şık ve bir o kadar dekoratif bir etki bırakan odunlar ile yaratıcı dekorasyon fikirleri arasında sizler için birbirinde çekici dekorasyon örnekleri seçtik.. Yakacak odunlar ile mekanda sıcak ve doğal bir etki yaratabilirsiniz, aynı zamanda dekoratif depolama fikirleri ile mekanda farklılık yaratabilirsiniz.

yaratıcı dekorasyon fikirleri

Şömineli Evlerde Yakacak Odunlar İçin Dekorasyon

Şömineli ev dekorasyonları genel anlamda bakıldığında tarzı ile oldukça sıcak ve romantik bir etki bırakır. Ancak yakılacak odunlar kalabalık bir görünüm oluşturabilir. Bunun önüne geçmek için galerimizde hazırladığımız yaratıcı depolama çözümleri size ilham verecek estetiğe ve doğallığa sahipler..

Şömine eve sıcak bir hava katmakla birlikte çevresinde otururken yanan odunun sesi ile insanın içine bir huzur vermekte ve romantik bir ortam oluşturmaktadır. Bu kadar hoş bir ambiyans olmasını sağlayan şömine için yakacak odunların nereye konacağı ise soru işaretidir. Pek çok kişi bu hoş görüntüyü bozmadan odunların ne şekilde ve nereye konacağı hakkında sıkıntı yaşamaktadır. Evinde bu şekilde bir sıkıntı yaşayanlar için günümüzde yakacak odunun dekoratif bir şekilde görselliği bozmadan depolanması için pek çok seçenek bulunmaktadır.

Yakacak Odunlarla İlginç Dekorasyonlar

Odunlar artık modern iç mekanlarda farklı depolama fikirleri ile ortama doğal ve sıcak bir tarz yaratan dekoratif aksesuarlar olarak kullanılıyorlar. Doğal ahşabın mekana kazandıracağı sıcak ve samimi hava ile modern çizgilerin birleşimi ile farklı ve etkileyici dekorasyon örnekleri ile karşılaşıyoruz.

yaratıcı dekorasyon fikirleri

Klasik yada modern iç mekanlarda artık yakılacak odunlar amacı dışında mekana sıcak bir etki katan dekoratif aksesuarlar olarak düşünülebilir. Özellikle beyaz duvarlar ahşap renkleri ile son derece uyumlu, rahat ve ferah bir tarz ortaya çıkarıyor. İç mekanda farklı bölmeler arasına dizilen odunlar ile son derece estetik ve bir o kadar doğal bir görünüm kazanılmış oluyor.

Yakacak odun ile salonunuzda yapabileceğiniz çeşitli dekorasyonları örneklerle anlatarak bu konuda sıkıntılı olanlara yardımcı olabiliriz. Günümüzde özelliklede iç mekanlarda ve hatta daha şöminesi olan evlerde yakacak odun kullanılarak yapılan dekorasyonlara sıkça rastlıyoruz. Doğallığın vermiş olduğu sıcacık bir ortamda ve doğal ahşap aksesuarlarla süslenen salonlarda huzurlu bir hava hissedilmekte olup çoğu kişinin de son zamanlarda tercihi olmaktadır.

yaratıcı dekorasyon fikirleri

Modern Dekorasyon Fikirleri

Yakacak odun ile yapılan dekorasyon fikirleri aslında çok çeşitli olabilmektedir. Örneğin şöminenin üstünde ya da çevresine raf veya duvar nişleri yapılarak yakacak odunlar bu kısımlara konarak hem dekoratif bir görüntü oluşturulabilir hem de ortalıkta dağınık bir görüntü olması engellenebilir. Size yardımcı olabilecek diğer bir örnek ise şöminenin çevresine konulabilecek dekoratif görünümlü hasır odun sepetler ya da raflı odunluklardır. Bu dekoratif görünümlü odunluklar içerisine yerleştirilecek olan yakacak odunlar salonunuzda şık bir görünüm oluşturacaktır.

Odunlar ile dekorasyon örnekleri günümüzde bir çok mekanda karşımıza çıkabiliyor, doğal ahşap dokuların ön plana çıkarıldığı restoranlar, kafeler, ofis ve diğer farklı bir çok halka açık alanda odunlar dekorasyona dahil edilmiş birer doğal aksesuar olarak sıkça görebildiğimiz detaylar..

Loft, Country, Vintage hatta Endüstriyel tarzı gibi Ahşap dokuların öne çıkarıldığı iç mekan dekorasyonları için şık ve estetik bir depolama fikri diyebiliriz. Galerimizde sizlere ilham verecek birbirinden şık ve yaratıcı 15 Yakacak Odunlar ile Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri ile sizleri baş başa bırakıyoruz..

[galeri]

Yakacak Odunlar ile Yaratıcı Dekorasyon Fikirleri

İlginç Dekorasyon Fikirleri

Dekorasyon ilgisi her gün yeni bir yaratıcı dekorasyon fikrini de beraberinde getirmektedir. Tek düze ve sıradan mobilya konumlandırmaları ve aksesuarlarının yanı sıra evinde ilginç tasarım isteyenler için de farklı fikirler ortaya çıkmaktadır.

İlginç Dekorasyon Fikirleri

İlginç ve sıradışı dekorasyon fikirleri arasında duvarınıza bir ağacı anımsatacak şekilde raf düzenlemesi yaparak çalışma odanızda ilginç bir kitaplığa sahip olabilirsiniz. Salonununuzda ya da oturma odanızda bütün duvarı kaplayan bir saate sahip olmanız iç mekanınızda çarpıcı bir görüntü sağlayacaktır. Banyo ya da tuvalet dekorasyonunda ahşap lavabo yaptırmanız modern dekorasyonda size mükemmel bir tasarım örneği sunacaktır. Duvar dekorasyonunda duvarlarınızı normal, sıradan şekide değil desenler çizerek boyamanız hem hoş hem de sıradışı bir tarzı yansıtacaktır.