Yemek Odası Dekorasyonu

Yemek odası dekorasyonlarında yemek masası, yemek masası sandalyeleri, yemek masası konsolu, kullanacağınız aksesuarlar, seçeceğiniz renk kombinasyonları, duvar kağıdı ya da duvar boyanızın her birinin birleştiğinde aynı uyumu yakalaması gerekmektedir.

Yemek odası dekorasyonu da evin diğer bölümleri gibi farklı tarzlarda dekore edilebilir. Örneğin cıvıl cıvıl hareketli bir tarzı da yakalamak isteyebilir bunun için ise canlı renklerden yardım alabilirsiniz. Tam tersi daha klasik bir hava yakalamak istiyorsanız klasik ya da ağır olan avangart yemek odası mobilyalarını tercih edebilir yine ağır renkler kullanarak istediğiniz klasik tarzı yakalayabilirsiniz.

Yemek odası dekorasyonunda sıklıkla karşımıza çıkan iki farklı tarz vardır. Bunlardan biri, istediğiniz farklı tarzları da bir araya getirerek daha özgür ve şık bir tarz yakalamak isteyenler için modern dekorasyon. Diğeri ise, ağır, şık ve zengin bir görüntüsü olan klasik tarzdaki dekorasyon. Modern dekorasyonda farklı renkleri aynı uyum içerisinde bir araya getirebilirsiniz. Genellikle lacivert gibi mavi tonlar ya da antrasit gibi gri tonların hakim olduğu modern dekorasyonda kullanacağınız aksesuarları canlı renklerden yana tercih edebilirsiniz. Klasik dekorasyonda ise genellikle zıt renkler ve ağır renkler tercih edilmektedir. Örneğin, kahverengi ve bej gibi ya da siyah ve beyaz gibi renkler zıt renklerin beraber kullanılarak uyumu yakalamasını göstermektedir.

Ucuz Yemek Odası Takımları

Ucuz yemek odası takımları olarak genellikle ahşap ürünler ya da ucuz olarak adlandırılan 2. kalitedeki deri grubunun kullanılarak üretildiği mobilyalardır. Fazla işlem görmemiş ve işçiliği yok denilebilecek kadar az olan yemek odası takımları, ucuz yemek odası takımlarıdır.

[haber id=”23482″]

Kelebek Yemek Odası Takımları

Yemek odası takımları için yüzlerce farklı markanın sunmuş olduğu farklı bir çok seçenek görmek mümkündür. Bunların arasından iyi bir fiyat çalışması yaparak aradığınız ürünü istediğiniz fiyata kolayca bulabilirsiniz. Yemek odası mobilyası üreten pek çok marka arasından Kelebek mobilya da müşterilerine yemek odası için mobilyalar üreterek ürettiği mobilyaları müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

2020 Güzel Yemek Odası Dekorasyonu

Kelebek mobilyanın hemen her ilde mağazası bulunmak ile beraber internet sitesine de göz gezdirerek yemek odası takımı mobilyaları için fikir sahibi olabilir, aradığınız mobilyayı ise kolayca bulabilirsiniz. Örneğin Kelebek mobilyanın yeni çıkardığı yemek odası takımı olan Levena Yemek Odası Takımı günümüzdeki post modern akımına göre tasarlanmıştır. Ayrıca tam takım olarak alabileceğiniz gibi istediğiniz parça seçimleri ile de kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. Takım içerisinde üç tip yemek masası bulunmaktadır. Bunlardan ilki 180×95 cm ebatlarınla olan mermer desenli sabit masadır. İkincisi ise, 160×95 cm ebatlarında olan açılır yemek masasıdır. Son olarak da 150×95 cm ebatlarındaki yine açılır yemek masasıdır. Yemek odanızın büyüklüğüne ve kullanım rahatlığına göre üçünden birini seçebilirsiniz.

[haber id=”23484″]

Doğtaş Yemek Odası Takımları

Doğtaş yemek odası takımları ile farklı bir çok tarza ve kesime hitap edebilmektedir. Ayrıca farklı ürün grupları ve etiket fiyatları ile de müşterilerin alım güçleri arasındaki farklılıkları dengelemektedir.

Doğtaş mobilya ürettiği country yemek odası modelleri ile doğanın ruhunu evinize taşıyabilmektedir. Genellikle country tarzı mobilyalarında ağırlıklı olarak beyaz, mavi, pembe gibi yemek odasına aydınlık ve ferahlık katabilecek renkler kullanmaktadır.

2020 Harika Yemek Odası Dekorasyonu

Doğtaş mobilya ürettiği ahşap ağırlıklı yemek odası mobilyaları ile de rustic tarzı evinizde yansıtmanıza ve kırsal kesimin modern görüntüsünü evinize taşımanıza yarzdımcı olmaktadır. Eğer tarzınız daha minimalist, sade ve huzurlu bir tarzdan yana ise yine Doğtaş mobilyanın modern tarzdaki yemek odası takımlarına göz gezdirebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

[haber id=”23486″]

İstikbal Yemek Odası Takımları

Yemek odasında tarz ve estetiğin yanı sıra kullanışlı ve işlevsel mobilyaların da olması oldukça önemlidir. Ayrıca görüntünün dekorasyonda fazlasıyla önemli olmasının yanında kullanılan yemek odası mobilyalarının uzun ömürlü olması da fazlasıyla önemlidir. İstikbal mobilya bu anlamda müşterilerine garanti verirken estetik ve şık yemek odası mobilyaları üretmeye de devam etmektedir. Bunlardan bir tanesi olan İstikbal mobilyanın yeni çıkardığı Diego yemek odası takımı modern bir görüntünün yanında üst düzey kalite kullanımı ile de alıcılara uzun ömürlü mobilyaları vaad ediyor.

2020 Yemek Odası Dekorasyonu

Ayrıca ürünlerinde kullanılan malzemede kanserojen madde içermeyen İstikbal yemek odası mobilyalarında E1 standartlarında malzemeler kullanılmaktadır. Diego yemek odası takımında ceviz renk tonu ve altın rengine sahip özel kulplar kullanılmaktadır. Ayrıca Diego yemek odası takımında bulunan ünitelerde yüksek ayak kullanılmış olup, kullanacak bireyler için temizlik kolaylığı düşünülmüştür. Diego yemek odası takımında kullanılan camlar tamperli cam özelliğine sahiptir. Bu ayrıntı ilerde oluşabilecek kazaları önlemektedir. Tamperli cam özelliği camın dayanıklılık kalitesini arttırırken, oluşabilecek bir kaza anında camın kırılma özelliğine karşı kırıldığında dağılması ve olası tehlikeler göz önünde tutularak üretilmiştir.

[haber id=”23485″]

Mondi Yemek Odası Takımları

Yemek odaları için çok fazla marka ve çok fazla model bulunmaktadır. Aralarından tercih yapmak oldukça zordur. Bunun için eleme yöntemi kullanmak seçeceğiniz yemek odası takımı için oldukça akıllıca bir yöntemdir. Öncelikle yemek odanız için belirlediğiniz tarz çizgisinde yemek odası takımlarına bakmanız gerekmektedir. Bunun yanında işlevselliği, uzun ömürlü olması, kullanılan malzeme kalitesi de göz önünde tutmanız gereken ayrıntılar arasındadır. Yemek odası takımı markaları arasında tercihlerinizi bulmanız konusunda size yardımcı olabilecek Mondi mobilya ürettiği yemek odası takımları ile zevkinize ve tarzınıza uygun mobilyayı bulmanız için size yardımcı olacaktır. İster yaşadığınız ilde bulunan şubelerini ziyaret edebilir isterseniz de internet sitesinden ürettiği yemek odası takımlarını inceleyebilirsiniz.

2020 Yemek Odası Modelleri

Mondi mobilya yeni çıkardığı Alvina yemek odası takımı gibi E1 standartlarında malzeme kalitesi ile müşterilerine sağlıklı yemek odası takımları üretmektedir. Ayrıca çatal bıçak bölmesi olan dolabı ile de müşterilerine kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Temizliği kolaylaştıran yüksek ayakları ile günlük işlerinizi kolayca yapmanızı sağlamaktadır. Yemek odası masasının ise açılır kapanır olma özelliği ile ihtiyacınıza göre kullanım özgürlüğüne de sahipsiniz. Alvina yemek odası takımı içerisinde bulunan mobilyalarını ise vitrin, gümüşlük, konsol, konsol aynası, açılır yemek masası, masa sandalyeleri ve markiz mobilyalar olarak sıralamak mümkündür.

[haber id=”23483″]

Alfemo Yemek Odası Takımları

Alfemo mobilya ürettiği yemek odası takımları ile farklı tarz ve stillere hitap edebilmektedir. Ayrıca her bütçeye uygun yemek odası takımı bulmak da mümkündür. Alfemo mobilya ürettiği mobilyalar ile müşterilerine uzun kullanım ömrünün garantisini de vermektedir. Bunun yanı sıra yemek odasının büyüklüğü ya da küçüklüğüne göre de yemek odası takımını hemen hemen istediğiniz ebatlarda bulabilirsiniz. Bunun için bulunduğunuz ildeki şubelerini ziyaret edebilir ya da internet sitesini iceleyerek gerekli bilgileri alabilirsiniz. Alfemo mobilya son çıkardığı Villa yemek odası takımı ile modern tarzı evinize taşımanız konusunda size yardımcı olmaktadır.

2020 Yemek Odası

Geometrik kulp stili ve modern aynası yemek odanızda size istediğiniz görüntüyü verecektir. Villa yemek odası takımında keten yüzeyler ceviz ve bronz detaylarla süslenmiştir. Ayrıca temizliği ön planda tutan Villa yemek odası takımı leke tutmayan kolay silinebilen nanoskin özelliğe sahiptir. Villa yemek odası takımında istediğiniz parçaları kendiniz seçerek takımınızı kendiniz kendi tarzınıza ve ihtiyacınıza göre oluşturabilirsiniz.

[haber id=”23487″]