Keyfin, Konforun ve Şıklığın Ön Planda Olduğu Salon Takımı Çeşitleri

Keyfin, Konforun ve Şıklığın Ön Planda Olduğu Salon Takımı Çeşitleri; Salon ve oturma odası, insanların sosyalleştiği, dinlendiği ya da vakit geçirmek için keyifli aktiviteler yaptığı yaşam alanlarıdır. Bazen geniş ailenizi, kalabalık arkadaş gruplarını ağırladığınız, bazen de kitaplığın yanındaki en rahat koltuğa gömülüp kitap ya da dergi okuduğunuz yerdir.
Bazen de televizyon karşısında battaniye altında uzun saatler geçirdiğiniz salonunuzda yer verdiğiniz koltuk takımlarının zevkinize hitap etmesi ve konforlu olması çok önemli. İder Mobilya, değişen ihtiyaç ve zevkleri düşünerek çeşitlendirdiği salon takımı ve oturma odası mobilya alternatifleri sayesinde hayalini kurduğunuz yaşam alanlarına kavuşmanızı sağlıyor.

Salon Takımı
Salon Takımı

Modern, Sade ve Dinamik Salon Takımı Seçimi

 Gözü yoran detaylardan, eşya kalabalığından hoşlanmıyorsanız siz de tercihinizi son dönemlerin gözde dekorasyon trendi minimalizmden yana kullanabilirsiniz. Yaşamını sadeleştirmek isteyenler, evlerine minimalist dokunuşlar katarak ilk adımı atıyor. Sadeliğin ön planda olduğu İskandinav stili, daha az eşya kullanarak ferah bir oturma odasına sahip olmak isteyenler için birçok alternatifi bir araya getiriyor. Üstelik işlevsel mobilya alternatiflerine odaklanmak, oturma odası ve salonda alandan tasarruf sağlamaya da yardım ediyor.
Salon Takımı Çeşitleri
Salonunuzda dinamik bir tarz oluşturmak istiyorsanız yenilikçi modellere de yönelebilirsiniz. Farklı ancak uyumlu renk ve desenlerin birlikte kullanıldığı koltuk takımı çeşitleri de hiç olmadığı kadar revaçta. Siz de düz ve desenli kumaşların, farklı renk tonlarında koltuk ve kanepelerin bir arada kullanıldığı oturma odası takımları arasından seçim yapabilirsiniz. Özelliklikle tek bir koltukta ya da sadece yastıklarda geometrik desenlerin tercih edildiği tasarımlara göz atarak modern dekorasyon trendlerini salonunuza taşıyabilirsiniz.

Ahşabın Yalın ve Doğal Güzelliği

 Modern yaşamın yoğunluğu, doğallığa duyulan özlemin hayatın her alanında öne çıkmasını beraberinde getiriyor. Dilerseniz siz de doğal malzemelerin kullanıldığı, yalın çizgilere sahip tasarımlar ile içinde olmaktan her an keyif alacağınız bir salon oluşturabilirsiniz. Yalın ve modern çizgilerle eskimeyen ve doğallığı evinize taşıyan bir dekorasyona imza atmak istiyorsanız İder Mobilya’ nın ahşap detaylarla ve ilhamını doğadan alan renklerle zenginleştirilen salon takımı modellerine göz atabilirsiniz.
Salon Takımı Modelleri
Salon Takımı Modelleri
Sevdiğiniz programları ya da filmleri izlediğiniz, ailece heyecan dolu konsol oyunları oynadığınız televizyon köşesi, dikkatinizi televizyondan çalmayacak sadelikteki mobilyalar, tv üniteleri ile çok daha şık bir görünüme kavuşuyor. Ahşabın doğal dokusunun kullanıldığı TV ünitesi çeşitleri, salonunuza minimalist bir dokunuş katıyor. Raf, dolap ya da çekmece gibi detaylara sahip üniteler, size eşyalarınızı düzenleyebileceğiniz bir alan da yaratıyor. Daha sade bir görünüm arıyorsanız çağdaş çizgilerin hakim olduğu bir TV sehpası tercih edebilir. Orta sehpa ya da kitaplık gibi diğer salon mobilyalarınızla uyumlu bir model tercih ederek bütünlüğü yakalayabilirsiniz.

Salon Takımı Modelleri 2019
Salon Takımı Modelleri 2019

Konforun ve Şıklığın Ön Planda Olduğu Salon Takımı Çeşitleri

El İşçiliğinin Eskimeyen Zarafeti

 Klasik çizgilere sahip mobilyalar, zamansız tasarımlarıyla her zaman gözde… Zanaatkarların marifetli ellerinden çıkmış gibi duran detaylar, salon ve oturma odası dekorasyonunun yükselen trendleri arasında. Özellikle retro çizgilerin modern yorumlarından hoşlananlar için ideal birer alternatif olan klasik tasarımlar, salonlara çok daha sıcak ve samimi bir atmosfer katıyor.

Salon Takımı Modelleri 2020
Salon Takımı Modelleri 2020
Kapitone desenlerle, dekoratif ahşap ayaklarla tasarlanan Chesterfield tarzı koltuk takımları, ihtişamlı görünümleriyle zarif ve zengin bir tarzın garantisi oluyor. Lüksü çağrıştıran kumaşları ve klasik renk seçenekleriyle dikkat çeken kapitone koltuklar, ergonomik tasarımları sayesinde şık oldukları kadar konforlular. Dilerseniz klasik salon takımı modellerini, modern formlardaki diğer salon mobilyaları ile bir arada kullanarak eklektik bir tarz da oluşturabilirsiniz.

Salon için Takım
Salon için Takım
Oturma odası ve salonda arzu ettiğiniz tarzı ve konforu yakalayabilmek için İder Mobilya’ nın geniş ürün yelpazesine göz atabilirsiniz. Özgün ve kullanışlı salon takımı modelleri ile hayal ettiğiniz eve kolayca kavuşabilirsiniz

Kullanışlı Salon Takımları

Daha güzel ve ferah bir salon dekorasyonu yapmak istiyorsanız sizler için son dönemlerin en kullanışlı salon takımlarını sunmak istiyoruz. Öncelikle kullanışlı salon takımları dediğimizde görsel güzellikten ziyade işleme bakıyoruz. Bununla birlikte biz sizlere öncelikle seçeceğiniz salon takımının hafif olmasına özen göstermelisiniz. Böylelikle istediğiniz gibi, istediğiniz şekilde değiştirebilir ve yerleşim sağlayabilirsiniz.

Kullanışlı Salon Takımları

Eğer salonunuzda farklı eşyalar kullanacaksanız mobilya seçiminde hassas davranın ve farklı özelliklerine de göz atın. Örneğin alt kısımlarının açılır olması, kanepelerin açılarak yatak olması, yanlarında farklı bölümlerin olması kullanım açısından kolaylık sağlayacaktır.