Yeni Nesil Banyolara Yakışan Modüler Lavabolar

Gelişen dünya teknolojilerini yakın takip ederek konforlu, güvenilir ve işlevsel yaşam alanları yaratmaya çalışan VitrA, incelikli detaylara sahip lavabo seçenekleriyle banyolarınızı ferah bir görünüme kavuşturuyor. Çanak, etajerli, monoblok, tezgahüstü, tezgahaltı ve yarım tezgah gibi farklı yapıdaki lavabolar, yuvarlak geçişleri ve yumuşak renk tonlarıyla hem yaşam alanlarınızı modernleştiriyor hem de ruhunuz da ve bedeninizde sakinleştirici bir etki yaratıyor. Yalın mimari anlayıştan ilham alınarak geliştirilen VitrA tasarımlarıyla siz de banyo dekorasyonunda modern ve göz alıcı bir değişim yaratabilirsiniz.
Organik ve Çarpıcı Formlar  
 
Kişiselleştirilmiş çizgileriyle dikkati çeken VitrA seramik lavabo modelleri, modern yaşamın konforunu evinde sürdürmek isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor. Özgün tarzlara sahip ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanan VitrA koleksiyonları; kullanıcılarına şıklığı, minimalizmi ve konforu bir arada yaşatıyor.
Yenilikçi ürün koleksiyonları arasından öne çıkan Frame, oval formundaki doğal geçişleriyle VitrA lavabo tasarımlarına yepyeni bir yorum getiriyor. Mat beyaz, mat siyah, parlak beyaz ve parlak siyah olmak üzere 4 ana renk tonuna sahip olan tezgah üstü tasarımlar, modern banyolara çarpıcı bir şıklık kazandırıyor. Cerafine malzemesinden ilham alınarak geliştirilen Outline koleksiyonunda özgün, ince, estetik ve dayanıklı lavabo alternatifleri beğeniye sunuluyor. Mat vizon, mat bej, mat beyaz, mat siyah ve beyaz şeklinde 5 farklı renk tonunun yer aldığı koleksiyondan kare, asimetrik, oval, TV ve yuvarlak kesimli gibi banyo tarzına uygun bir model tercih edebilirsiniz.
Zamansız şıklıktan vazgeçemeyenlerin favorisi olan Valarte; sade stili, dikdörtgen formu ve keskin hatlarıyla banyolarınızı klasik bir atmosfere bürüyor. Etajerli, tezgah üstü ve ayaklı lavabo seçeneklerinin yer aldığı koleksiyondan zevkinize uygun seçim yapabilir ve lavabonuzun alt kısmını ister modüler dolaplarla isterseniz metal ayaklı düzenleyicilerle tamamlayabilirsiniz.
Her Banyoya ve Her Zevke Uyumlu Lavabolar 
 
Estetik görünümün yanı sıra işlevsel kullanımı destekleyen Metropole koleksiyonunda çanak, kolon ayaklı, tezgah altı,  → duvara monte, asimetrik, yarım ayaklı ve gizli sifon sistemli gibi farklı modül seçeneklerine yer veriliyor. Farklı ebatlarda ve formlarda tasarlanan seramik lavabo seçenekleri, ahşap ve mermer dokulu banyo mobilyalarıyla ve aynalarla mükemmel bir kombinasyon yaratıyor. Pürüzsüz ve sade tasarımlı monoblok modeller, görkemli ebatlarıyla özellikle büyük banyolara iddialı bir şıklık katıyor. Çanak lavabo modelleri, derin haznesi ile su sıçrama riskini engellerken yayvan tasarımlarıyla da daha fonksiyonel bir kullanım sunuyor.
Parlak ve mat sır alternatiflerine sahip olan Memoria, incelikli çalışılmış oval ve dikdörtgen form lavaboları ile karşınıza çıkıyor. Keskin ve donuk hatlardan kurtarılmış sadelikli modellerle banyonuza ruhunuzu dinlendiren bir atmosfer kazandırabilirsiniz. Doğanın huzur verici etkisini banyolara taşıyan İstanbul koleksiyonu; saf dokunuşları, yumuşak hatları ve ince çizgileriyle dikkati çekiyor. Organik formlu lavaboları, suyun akış şeklini andıran sıra dışı detaylarıyla çekici ve estetik yaşam alanları vaat ediyor. Kesin ve parlak hatlara sahip armatürler ise hem lavaboların şıklığını yansıtıyor hem de su tasarrufu sağlayarak doğanın korunmasına büyük katkıda bulunuyor.

Infinit ve VitrA Hygiene Teknolojisiyle Tanışın
 
Karo seramik koleksiyonlarına ve komple banyo çözümleriyle sahip olan VitrA, Infinit teknolojili modern lavabo seçenekleriyle yaşamınıza büyük kolaylık katıyor. Yüksek stabiliteye sahip olan Infinit isimli mineral döküm malzeme, lavabolara tasarım esnekliği kazandırıyor ve gerektiğinde kolayca onarım imkanı tanıyor. Kuvars, kum ve mermer gibi doğal minerallerden üretilen kompozit malzeme; maksimum dayanıklılık, zamansız formlar, beyaz ve parlak görünüm gibi avantajlarıyla da ön plana çıkıyor.
VitrA Hygiene teknolojisi ise temizlik konusunda en hassas alan olan banyo ve tuvaletlerde ekstra hijyen sağlıyor. Siz de en yakın VitrA mağazasını ziyaret ederek kaliteli ve yenilikçi lavabo alternatifleri arasından ihtiyacınıza yönelik bir seçimde bulunabilirsiniz.