Evinizde Farklılık Yaratacak Dekoratif Tasarımlar

Dekorasyonda farklılık yaratacak fikirlerden hoşlananlar için bugün yazımızda Platto Creative Work imzası taşıyan dekoratif tasarımlardan bahsetmek istiyoruz. Yaşam alanları için farklı ve dekoratif çözümler üreten markanın tasarımları oldukça dikkat çekici, ahşap ve metal materyallerin ağırlıkta olduğu tasarımlar aynı zamanda endüstriyel – loft tarzı modern iç mekan dekorasyonları için oldukça ideal.

Son yıllarda modern iç dekorasyon stilleri arasında özgür ve estetik çizgileri ile öne çıkan loft ve endüstriyel tarzı dekorasyonlar büyük ilgi görüyor, yavaş yavaş evlerde bu tarzların öne çıkan ana unsurları metal ve ahşap tasarımların etkisi giderek büyüyor diyebiliriz. Bu tarz modern ve yenilikçi iç mekanlarda yapılan dekoratif  ürün seçimleri dekorasyonun kalitesini etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Mekanın enerjisini arttıran aynı zamanda çizgileri ve duruşu ile mekana bütünlük sağlayacak modern tasarımlar bulmak ne yazık ki her zaman kolay olmayabiliyor ancak bugün yazımızda hem kaliteli hemde uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz Platto Creative Work imzalı dekoratif tasarımlar ile evinizde her alanda tarzınızı yansıtarak farklılık yaratabilirsiniz.

Takipçilerimizin hatırlayacağı gibi önceki konularımızda, dekorasyona tarz kazandırmasının yanında eğlenceli bir ortam yaratan yaratıcı kara tahta dekorasyon fikirlerine yer vermiştik ve bir çok takipçimiz bu modelleri nereden ve nasıl temin edilebileceği konusunda geri dönüşler almıştık. Dekorasyona yaratıcılık kazandıran dekoratif kara tahtalar markanın ürünleri arasında oldukça ilgi ve beğeni toplayan tasarımlar arasındalar. Merak edenler için yazımızın devamında Platto Creative Work dekoratif kara tahta tasarımlarını inceleyebilirsiniz.

Son derece dekoratif ve şık bir tasarıma sahip olan kara tahta tasarımı ahşap çerçeveleri ile mekana sıcak ve samimi bir tarz kazandırıyor. Görülen siyah ahşap bölümlerde sticker yerine kara tahta kullanılmış bu sayede uzun yıllar sorunsuz bir kullanıma imkan verilmiş. 49 TL ile satışa sunulmuş durumda.

Platto Creative Work siyah ahşap kara tahta tasarımları hemen her yaşam alanı için kullanılabilir bir yapıya sahip, örnek tasarım 6 bölümden oluşuyor ancak kişiye özel olarak ikili ve dörtlü şekilde satın alma seçeneğine sahipsiniz. Tasarımın fiyatı ise 79 TL.

Kara tahtalar aynı zamanda kafe, bar yada restoran gibi işletmelerde dekorasyona dekoratif hava kazandıran tasarımlar, menü sunumları için farklılık yaratan bir tasarım.

Markanın ahşap kara tahtaları dekorasyona farklılık kazandırıyor ancak bunun dışında farklı bir özelliği daha var. Özellikle çocuk odasında tercih edilen kara tahtalar çocukların hayal güçlerini geliştirmesi adına oldukça yararlı tasarımlardır. Çocuklar için öğrenmeyi daha eğlenceli bir hale getirirken zihinsel gelişimlerini olumlu yönde etkiliyor. Odasında geçirdiği sürede yaratıcılık yanını  fazla kullanmasında etkili bir tasarım.

Kara tahtalardan sonra markanın öne çıkan tasarımları arasında farklılık yaratacak metal aydınlatma tasarımları dekorasyona endüstriyel dokunuşlar ekleyen, mekanda farklılık yaratan tarza sahipler.

Yatak odası yada banyo için farklılık yaratacak aydınlatma ürünleri arayanlar için eskitilmiş su borusundan tasarlanan yaratıcı ve dekoratif aplikler 54.00 TL gibi oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulmuş durumda.

Eskitme demir su borusundan tasarlanan bu dekoratif avize ile rustik tarzı aydınlatmalar mekanda oldukça dikkat çekecek aynı zamanda tarz kazandıracak bir fikir olabilir. Satış fiyatı 199.00 TL.

Marka aynı zamanda duvar dekorasyonunu özelleştirecek dekoratif tasarımlara sahip, duvara monte edilen bu şık demir raf mekana tarz katan dekoratif bir fikir olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik 19 TL gibi çok uygun bir fiyat ile satışa sunulmuş. Endüstriyel ve loft iç mekanlardan hoşlananlar için harika bir ürün.

Duvarda yer alan su borusu aplikleri ve avizeleri tamamlayacak dekoratif masa lambası ile aydınlatma elemanları görsel açıdan bir bütünlük sağlayabilir. Platto Creative Work tasarımı bu dekoratif masa lambası 159,00 TL fiyatı ile oldukça dikkat çekici.

Masif ahşap ve demir boru ayaklar ile ortaya çıkarılan bu dekoratif orta sehpa dekorasyonda farklılık yaratmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir tasarım. Merak edenler için bu dekoratif orta sehpa 399,00 TL ile satışa sunulmuş durumda.

Yaşam alanlarına farklı bir tarz kazandıran kitaplıklar arasında su borusu ile tasarlanmış duvara monte tasarım markanın en çok dikkat çeken tasarımları arasında yer alıyor. Fiyatı ise 229.00 TL.

Mat siyah rengi ile duvar monte su borularından tasarlanan bu dekoratif kitaplık ile mekanda rahatça farklılık yaratabilirsiniz. Evin istediğiniz alanında kullanabileceğiniz kitaplık 199,00 TL fiyatı ile oldukça dikkat çekici.

Platto Creative Works markasının diğer dekoratif tasarımlarını incelemek ve satın almak için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz. Tasarımlar ile ilgili tüm sorularınızı satış sayfasından markaya sorabilirsiniz.

[galeri]