Renkli Fayanslar ile Yaratıcı Banyo Dekorasyonu

Banyoda klasik beyaz fayansların varlığından artık sıkılıyor ve bu alanı görsel açıdan hareketlendirip canlılık kazandırmak istiyorsanız son yıllarda kullanımı giderek artan dekoratif renkli banyo fayans modelleri kullanabilirsiniz. Beyaz fayanslar bir banyo dekorasyonu için doğru seçimdir, banyonun daha ferah ve temiz bir görünüme sahip olmasında etkili bir seçim olarak değerlendirilebilir. Ancak zamanla banyoda beyaz rengin hakimiyeti sıkıcı bir hale gelebiliyor ve bu alanı biraz daha renklendirme isteği doğabiliyor.

Renkli fayanslar ile yaratıcı banyo dekorasyonları arasından seçtiğimiz birbirinden güzel, canlı renkleri ile banyoyu klasik tarzından uzaklaştırıp daha hareketli ve enerji veren bir ortam haline getiren  banyo dekorasyonları size banyonuzu yenilemek için kesinlikle ilham verecektir. Renkli fayanslar sadece görsel açıdan banyonuzu değiştirmeyecek aynı zamanda banyonuza her girdiğinizde kendinizi daha rahat ve canlı hissetmenizi sağlayacaktır.

İster zeminde ister banyo duvarlarında rengarenk banyo fayanslarının yaratıcı enerjiyi banyonuzda her mevsim hissedebilirsiniz. Farklı ebatlara ve farklı desenlere sahip birbirinden güzel dekoratif banyo fayans modelleri galerimizde sizlere banyonuzu baştan yaratmanız için ilham verecektir. Banyonuzda bu kadar rengin bir arada olmasının sizi rahatsız edeceğini düşünüyorsanız banyonun belli bir bölgesinde renkli ve desenli fayansları kullanabilirsiniz.

iLGİNİZİ ÇEKEBİLİR : Cesur Renkleri ile Göz Kamaştıran Banyolar

Örneğin sadece duşa kabin bölümünde, yada zeminde büyük renkli banyo fayansları tercih edebilirsiniz, bu şekilde göz yormadan rahatça banyonuza renk ve hareket kazandırabilirsiniz. 2017 banyo dekorasyon modelleri arasında rengarenk fayansları sıkça göreceğini söyleyebiliriz.

Canlı renklerin dışında, geçen sezon bir hayli ilgi gören patchwork desenli fayanslar ve geleneksel tarzı ile ortama şık olduğu kadar sıcak bir hava kazandıran çini desenli fayanslar bu yılın ilgi gören fayans modelleri arasındalar.

[galeri]