Taç Eğlenceli Çocuk Odası Stor Perdeleri 2016

Çocuk odası dekorasyonu için seçilen her bir parça şüphesiz çok önemli bir role sahiptir, mobilya aydınlatma ve duvar dekorasyonu seçimlerinde çocukların hayal dünyasına uygun aynı zamanda odanın dekorasyonunu renklendirebilecek, enerjik ve eğlenceli temalar elde edebilmek gerekir. Bu anlamda çocuk odasının görselliğini ve eğlenceli temasını öne çıkaran en önemli parçalar şüphesiz çocuk odası perde modelleri. Perde seçimi söz konusu olduğunda çoğu zaman yaşanan kararsızlık çocuk odaları içinde geçerli, onlarca farklı model, renk ve desen arasından seçim yapmak bir hayli zor olabiliyor. Biz de incelediğimiz markalar içerisinde taç stor perde modellerini çok beğendik ve bu yazımızda sizlerle paylaşmak istedik.

Taç Stor Perde Modelleri

Taç 2016 Disney Minnie Lisanslı Hazır Stor Perde
Taç  Disney Minnie Lisanslı Hazır Stor Perde

Her oda için stor perde seçimi oldukça zordur. Diğer dekorasyon ürünlerimizle uyumu, halı ile perde uyumu, koltuk takımı ile perde uyumu derken gözümüzün önüne pek çok soru işareti gelir. Ancak çocuk odası perdesi seçerken seçenekleri daraltmanın bazı yolları var, örneğin çocuğun sevdiği renkler, desenler ve severek takip ettiği çizgi karakterler üzerinden seçimler yapılabilir. Her çocuğun takip ettiği ve ilgi gösterdiği bir çizgi karakter mutlaka vardır, kız veya erkek her çocuk odasında bu çizgi karakterleri hangi alanda olursa olsun görmek isteyecektir, yazımızda bugün sizlere taç eğlenceli çocuk odası stor perdeleri arasından seçtiğimiz çocukların en sevdiği çizgi kahramanların yer aldığı 2019 çocuk odası stor perde modelleri seçtik.

Renkli ve Eğlenceli Taç Lisanslı Stor Perdeler

Çocuk odası için perde seçimi yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar var, mesela pencerenin boyutları gibi. Perde seçiminde pencerenin boyutları önemli bir role sahiptir, örnek verecek olursak geniş pencerelere sahip bir çocuk odası ise duvar rengine zıt bir renkte perde seçilmesi daha uygun olacaktır. Bu seçtiğiniz perde ile duvarda 2 farklı renk elde edebilirsiniz ve mekana daha yoğun bir renk kazandırabilirsiniz. Eğer pencereler dar ve fazla sayıda ise seçeceğiniz perdenin duvar rengine yakın bir renk tonuna sahip olması uygun olacaktır.

Stor Perde Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Diğer dikkat edilmesi gereken önemli bir konu ise çocuk odasında tercih edeceğiniz halı ile perdenin renk uyumudur. Dekorasyonda halı ve perde genellikle birbirini tamamlayan parçalardır. Perdenin ya da halının içinde yer alan renk ve desenlerin uyumlu olması çocuk odasında hem düzenli hemde şık bir görsellik sağlayacaktır.

Çocuk odalarında en fazla tercih edilen perde çeşitleri arasında stor perdeler geliyor. Zira stor perdeler hem çok fazla model ve renk seçeneğine sahipler hemde kolay silinebilir olmaları çocuk odasında stor perde kullanımını arttıran unsurlar arasında. Taç 2019 çocuk odası stor perde modelleri canlı renkleri ve dünya çocuklarının severek takip ettikleri çizgi kahramanları ile çocuk odalarına renk ve tarz kazandırabilecek perdeler.  Ayrıca çocuklarınızı da mutlu etmeniz için size bir fırsat sağlayacaktır.

Erkek çocuk odaları için taç koleksiyonunda yer alan Spiderman Lisanslı Hazır Stor Perdeler, Disney Cars Stor Perde, Looney Tunes, Arabalar, Sponge Bob, Tom & Jerry gibi ünlü çizgi kahramanların yer alığı stor perde modelleri arasından seçimler yapılabilir.

[galeri]

Taç Kız Çocukları İçin Stor Perde Modelleri

Kız çocuklar bu konuda biraz daha şanslı diyebiliriz, daha geniş renk ve desen seçeneğine sahip onlarca farklı model rahatlıkla bulunabiliyor. Ancak kız çocuk odası perde modelleri arasından seçim yapmakta zorlananlar için önerebileceğimiz çizgi kahramanlı stor perdeler arasında öne çıkan bazı modeller var. Tabi perde seçiminde çocukların fikrini almayı unutmayınız. Zira kız çocukları bu konuda biraz daha seçici olabiliyorlar.

Kızların severek takip ettikleri Winx karakterleri taç stor perde modelleri arasında öne çıkanlar arasında yer alıyor. Taç lisanslı Winx Stor Perdeler, Barbie ,Şirine, Tweety, Strawberry Shortcake, Disney Minnie Lisanslı Hazır Stor Perdeler, Monster High gibi birbirinden güzel ve sevimli perdeleri inceleyebilirsiniz. Yazımızda yer verdiğimiz tüm 2019 taç çocuk odası stor perdeleri markanın resmi satış kanalından inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.