Yabancı Ev Dekorasyon Sitelerinden Nasıl Yararlanılır

Yabancı Ev Dekorasyon Sitelerinden Nasıl Yararlanılır; Evin dekorasyonunu değiştirmek isteyen kişiler için onlara fikir verebilecek olan, internet üzerinden yararlanabileceği pek çok site ve uygulama mevcuttur. Yaşamın birçok alanında olduğu gibi bu konuda da internet en büyük yardımcı olarak karşımıza çıkıyor. Bu açıdan dekorasyon blog sayfalarından rahatlıkla yararlanılabilinir.

Ev dekorasyonu için fikir alabileceğiniz pek çok nitelikli site mevcuttur. Size fikir vermekle beraber hayallerinizdeki evi tasarlamanıza da yardımcı olur. Yaşanılan evler ne kadar iç acıcı olursa insanların huzuru da o kadar artar. Bu nedenle ev dekorasyonu insanlar için her zaman önemli konulardan bir tanesi olmuştur. Yaratıcı fikirlere eğer ihtiyaç duyarsanız bu konuda internetten birkaç uygulama ya da siteden fikir sahibi olabilirsiniz. İşte Yabancı Ev Dekorasyon Sitelerinden Nasıl Yararlanılır detayları...Yabancı Ev Dekorasyon Sitelerii,

Evin Dekorasyonu İle İlgili Fikir Sahibi Olmak 

Yabancı Ev Dekorasyon Sitelerinden Nasıl Yararlanılır; Evin dekorasyonunu değiştirmek isteyen kişiler genelde konu ile alakalı bir fikir sahibi olmak isterler bu konuda fikir sahibi olunabilecek dekorasyon dergileri, internet siteleri ve blog sayfaları vardır. Buralardan yararlanarak evinizin tüm odaları için nasıl bir dekorasyonla yenileyeceğiniz konusunda fikir alabilirsiniz.Yabancı Ev Dekorasyon Sitelerii,

İnternet bloglarından ve sitelerinden faydalanarak kendi tarzına uygun bir biçimde evinizi dekore edebilirsiniz. Duvarların hangi renk boya ile boyanması gerektiğinden, eşyaların seçimine kadar pek çok konuda fikir sahibi olabilirsiniz. Salon dekorasyon fikirleri 2019 yılında hangisi daha moda yine buralardan öğrenebilirsiniz.

[haber id=”8700″]

Hangi Yabancı Sitlerden Nasıl Yararlanılır

Yukarıda da belirttiğimiz gibi pek çok yabancı internet sitesi ev dekorasyonları hakkında fikir sahibi olunmasını sağlamaktadır. Bunlardan bir tanesi olan Pinterest bu konuda size ciddi yardımları olacaktır. Bu siteden yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir. İstediğiniz her türlü aramayı bu sitede yapabilirsiniz. İngilizce daha fazla sonuçla karşılaşacaksınız.Yabancı Ev Dekorasyon Siteleri

Design-Milk adlı sitede yine dekorasyon konusunda internet kullanıcılarına yardımcı olmaktadır. Bu sitede birbirinden farklı pek çok tasarımla karşılaşacaksınız. Buna benzer sitelerden bir tanesi de Houzz’dur. Houzz sitesinde çok nitelikli ve eşsiz tasarımlarla karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Dekorasyonla ilgilenen kişiler mutlaka takip etmelidir. Bu sitelerde 2019 mobilya modası hakkında da kolaylıkla fikir sahibi olabilirsiniz.

Dekorasyon Hizmeti Veren Diğer Yabancı Siteler

Bu sitelerden bir tanesi de House Beautiful sitesidir. Burada İngilizce bilen kişiler çok rahat bir şekilde ev dekorasyonları hakkında fikir sahibi olabilirler. Bilmeyenler ise internet sitesinin bölümleri resimlerlerden oluşmaktadır. Bu kategorilere verilen fotoğraflar sayesinde ulaşabilir ve dekorasyonları inceleyebilirsiniz. Evlerin odalarının nasıl dekore edileceğine dair pek çok görsel sitede mevcuttur.Yabancı Ev Dekorasyon Siteleri

İngiltere merkezli olan İdeal Home da bir başka yabancı ev dekorasyonu sitesidir.  Ana sayfasına girdiğinizde göreceksiniz evlerin tüm odaları için fotoğraflar bu sitede vardır. Hemen fikir sahibi olabilirsiniz. İngilizce bilmeyenler fotoğraflardan yola çıkarak incelemelerde bulunabilinir. Salon dekorasyonundan, banyo fayans modelleri bilgisine kadar pek çok tasarımı burada bulabilirsiniz.

Yabancı Sitelerden Yararlanmak Oldukça Kolay

Bahsettiğimiz yabancı sitelerden yararlanmak aslında oldukça basittir. İngilizce bilmenize gerek kalmadan bu siteler sayesinde ev dekorasyonu hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz. Sitelerde yer alan görseller konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır. Örneğin salonunuzda bulunan koltuk renkleri nasıl olmalı diye düşünüyorsanız bu sitelerden yararlanabilirsiniz.

Ev Dekorasyonu Ve Yabancı Sosyal Paylaşım Hesapları

Yabancı Ev Dekorasyon Sitelerinden Nasıl Yararlanılır; İnternetin vazgeçilmezi olan sosyal paylaşım uygulamalarından yararlanarak ev dekorasyonu hakkında faydalanabilirsiniz. Pek çok hesap ev dekorasyonları ile ilgili olarak paylaşımlarda bulunmaktadır. Eğer bir sosyal medya hesabınız varsa bu adresleri takip ederek, paylaşılan görselleri rahatlıkla görebilirsiniz. Bu hesaplardan yararlanan milyonlarca insan var. Homepolish sayfasından dekorasyon için ilham alabilirsiniz.

Yabancı Ev Dekorasyon Dergileri

Popüler yabancı ev dekorasyon dergileri arasında Traditional Home, yayın yapısı ve dikkat çeken detaylarıyla her zaman için ilgi görebilecek tasarımlara ev sahipliği yapıyor. Ayrıca Country Living ve Veranda dergileri de yılın her döneminde, duvar boyaları ve yeni sezon dekorasyon ürünlerinin nasıl seçilmesi gerektiğini anlatıyor. Elle Decor ise ülkemizde de çok uzun süredir ilgi görüyor.

Yabancı Ev Dekorasyon Dergileri

En çok satın alınan ve içeriği itibariyle aktif olarak binlerce abonesi bulunan dergiler arasında Better Homes and Gardens ve House Beatiful bulunuyor. Dünya genelinde, ev dekorasyonuna ilgi gösteren iç mimarlar başta olmak üzere, evini güzelleştirmek isteyenlerin bir diğer tercihi ise Dwell dergisidir.