2020 Mobilya Dekorasyon Aksesuarları

2020 Mobilya Dekorasyon Aksesuarları hem kullanışlı hem de estetik bir platformda sunulan mobilya aksesuarları bu kategorinin en çok dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor. Mobilyaların ömrünü uzatması yanında aynı zamanda dekoratif bir zenginlik sunmayı da başaran bu ürünlerin uygulama alanları da oldukça geniş bir yelpazede arzı endam ediyor.

 Ürünler kredi kartına taksitle sipariş edilebilir ya da kapıda ödeme olanağı da sonuna kadar kullanılabilir. Evlerinde hem ekonomik hem de estetik bir değişime gitmek isteyen herkes ürün kataloglarına da bakarak tercih edebileceği aksesuarlar arasından seçim yapabilir.

2020 Mobilya Dekorasyon Aksesuarlarıçok işlevli ekmece Düzenleyiciler

Çok İşlevli Çekmece Düzenleyiciler

Evlerindeki karışıklığı ortadan kaldırmak ve çok daha düzenli bir ortamda nefes almak isteyenler son yılların en gözde aksesuarları arasında bulunan çekmece düzenleyicileri satın alabilirler. Çoraplar için ayrı kravatlar için ayrı bölümleri bulunmaktadır.

[haber id=”177″]

Aynı zamanda şal ve diğer giyim ürünleri için de toplamda 5 adet ile 7 adet arasında değişen hazne sayılarına sahiptir. Az yer kaplaması da yeni dekorasyon fikirleri için boş alan ihtiyacında olan ev sahiplerinin hoşuna gidecek bir diğer özellik.

Çok Renkli Masa AyaklarıÇok Renkli Masa Ayakları

Bazen küçük dokunuşlar tüm salonun zarafetinde ilgi çekici farklılıklar yaratabilir. Bu küçük dokunuşların tesir ettiği ilk mobilyalardan biri ise masalar. İster salon masası ister yemek masası olsun bu mobilyaların ayaklarına eklenecek olan çok renkli, metal ayaklar hem güvenliği hem de estetik ölçütleri bir arada sunmaktadır. İsteyenler dört bacağa dört ayrı renkte ayak ekleyip son derece zengin çağrışımlarla dolu, özgün bir dekorasyon da yapabilir.

Hasır Kulplarla Nostaljik Etkiler Yaratmak MümkünHasır Kulplarla Nostaljik görünüm

2020 Mobilya Dekorasyon Aksesuarları arasında çeşitli mobilyalar için özel olarak yuvarlak ve kare kulplar, artık hasır kalitesini de yansıtıyor. Yumuşak dokunuş hacmine sahip olan bu kulplar uygulandığı her mobilyada farkını gözler önüne seriyor. Üzerinde hat sanatının izlerine çokça benzeyen motifleri ile birlikte evlerinde nostaljik ve kısmen vintage tarzı yansıtmak isteyenler için idealdir.

Yine aynı şekilde dolaplara özel olarak üretilmiş kulplar çeşitli geometrik desenleri de içerisinde barındırıyor. Çember, kare ve üçgen şeklindeki kulplar ile ayrıntılara önem veren ev sahipleri uygun fiyatlarla odalarını dekore edebilirler.

Bir Diğer Seçenek: Porselen KulplarPorselen Kulplar

Kulplarda bir diğer seçenek porselen parıltısı ve niteliğiyle arz ediliyor. Paslanmaya karşı son derece dirençli olan bu modeldeki ürünler de ışıltısı ile birlikte bulunduğu her ortama parıltı saçacak türden.

Üzerine özenle işlenmiş motifler ise geniş bir dekorasyon seçeneğinin uzantılarını temsil ediyor. Renkleri arasında siyah, lacivert ve mor gibi koyu tonların yanı sıra pudra, krem ve beyaz gibi açık renkler de bulunuyor.

Çocuk Odalarına Özel Kulp ModelleriÇocuk Odalarına Özel Kulp Modelleri

2019 Mobilya Dekorasyon Aksesuarları dekoratif mobilya aksesuarları her odayı kapsıyor ve her odaya özel bir şekilde imal ediliyor. Bunlardan bir diğeri de çocuk ve genç odalarına özel renkli kulplar. Ayı, panda, tavşan ve kedi gibi sevimli hayvanların renkli modelleri küçük ama etkili bir dekor olarak değerlendirilebilir.

[haber id=”14064″]

 Aynı zamanda çizgi film ve oyun karakterlerinin en sevimli hallerinin yansıtıldığı kulplar da kataloglarda bulunuyor. Son olarak erkek çocuklarına özel araba şeklindeki kulplar tekli ya da toplu olarak satın alınıp pratik bir şekilde uygulanabilir.

Uygulaması Pratik, Görünümü Estetik Olan Sehpa ve Zigon AyaklarıSehpa ve Zigon Ayakları .

2020 Mobilya Dekorasyon Aksesuarları hem mobilyaları güçlendirmek ve iyileştirmek hem de dekorasyona ayrı bir yön vermek için sehpa ve zigon ayakları sipariş edilebilir. Genellikle dörtlü satılmaktadır. Ancak yedek ayak sahibi olmak isteyenler daha çok sayıda satın alabilirler. Her renge uygun sehpa ve zigon ayakları dekoratif mobilya aksesuarlarındaki son trend seçeneklerdir.

Modern Dekorasyon Ürünleri

Dekorasyon her türlü konut için ilk dikkat çeken ve ilk izlenimi oluşturan unsurlardan biridir. Bu sebeple ofislerde kullanılan ve evlerde kullanılan dekorasyonlar farklı izler taşımaktadır. İş yerleri ve ofisler için kullanılan dekorasyonlar genellikle modern dekorasyonlardır. Bu sebeple modern dekorasyon ürünleri bu tip yerlerde daha fazla kullanılmaktadır.

Modern Dekorasyon Ürünleri

En çok kullanılan modern dekorasyon ürünlerinden biri vazolardır. Aynı zamanda modern dekorasyonun en önemli ürünlerinde genellikle parlak ahşap, siyah ya da beyaz renkte parlatılmış mermerler, alanı daha verimli kullanmaya yarayan raf ve mobilyalar kullanılmaktadır. Her türlü mekan için modern dekorasyon ürünlerinin birçok farklı çeşidini internet üzerinden bulabilir ve bir tık ile söyleyebilirsiniz.

[galeri]