2019’da Hayatınızı Kolaylaştıracak Akıllı Ev Sistemleri

Dünya, her yeni yılla birlikte gelişen teknolojinin hayatımıza kattığı yeniliklere sahne oluyor. Çevre dostu enerji tüketimine kucak açan akıllı ev teknolojileri de konfor ve yakıt tasarrufu sağlayan estetik tasarımlarla yaşam alanlarındaki yerini alıyor. Doğaya ve yaşama saygılı, yenilikçi ürünlerin öncüsü Bosch Termoteknoloji, işte tüm bu inovatif çözümlerin de küresel düzeydeki öncüsü. Sıcaklığı istediğiniz seviyede tutan, tasarruf ederken konforu yaşatan oda termostatı sistemleri, evde olmasanız bile ortam ısısını uzaktan kontrol edebileceğiniz akıllı kumandalar, tasarım harikası, sessiz çalışan tam yoğuşmalı kombilerle uyumlanarak akıllı evlerin vazgeçilmez teknolojisi oluyor. İşte 2019’da hayatınızı kolaylaştıracak akıllı ev sistemleri ile hayatınıza yön veren  yön veren 5 yeni nesil Bosch Termoteknoloji dokunuşu…

 Oda Termostatı ile Rahatlık ve Tasarrufu Bir Arada

İşte 2019'da hayatınızı kolaylaştıracak akıllı ev sistemleri
2019’da hayatınızı kolaylaştıracak akıllı ev sistemleri; Bosch Termoteknoloji, doğa dostu, yüksek performanslı ürünlerini, oda termostatları ile tamamlayarak enerji tasarrufunu en üst seviyeye çıkarıyor. “Yaşam için teknoloji” ilkesine hizmet eden bu kolay kullanımlı oda termostatları, ortam ısısını sizin ihtiyacınıza göre ayarlayarak kombinizin gerektiği zaman gerektiği kadar çalışmasını sağlıyor. Böylece yaşam alanlarınız sizin için en ideal sıcaklıkla buluşurken enerjiyi de en verimli şekilde kullanarak tasarruf etmeniz mümkün oluyor.

Oda Kumandasında Devrim Yapan EasyControl Sistemi 

Yenilenebilir enerji kaynaklarını üstün teknolojiyle birleştiren, yaşam kalitesini artıran yeni nesil ürünleriyle dünya çapında devrim yaratan Bosch Termoteknoloji, oda kumandası ve oda termostatı kullanımında da bir devrim yaratıyor.

Bugüne kadar oda kumandaları hakkında tüm ezberleri unutturan Bosch EasyControl ile ısıtma ve sıcak su sisteminizi kolayca kontrol edebiliyor. Uzaktan erişim sağlayan mobil uygulaması sayesinde her yerden evinizin sıcaklığını hatta sıcak su kapasitenizi ayarlayabilmenizi mümkün kılıyor.

2019’da hayatınızı kolaylaştıracak akıllı ev sistemleri; Oda Termostatınız Sizi Tanısın İster Misiniz?Bosch Termoteknoloji, oda termostatı kullanımının rahatlığını, mobil uygulama ile birleştirdiği oda kumandası modeli Bosch EasyControl ile bir adım öteye taşıyor. EasyControl için geliştirilen “Varlık Algılama Özelliği”, evde olduğunuzu otomatik olarak algılıyor.

Böylece evde olduğunuz zamanlarda herhangi bir ayarlama yapmadan istediğiniz sıcaklık ve konforu sizin için sağlıyor. Dışarıda olduğunuz zamanlarda ise düzenli enerji tasarrufu yaparak hem bütçenizi hem doğal kaynakları koruyor.

Akıllı Termostatik Vana İle Her Odada Ayrı İklim Yaşamak Mümkün

2019’da hayatınızı kolaylaştıracak akıllı ev sistemleri; Yatak odanızla mutfağınız neden aynı sıcaklıkta olsun ki? Peki diğer odalar için ideal olan sıcaklık çocuk odaları için yeterli mi? Tüm ürünlerini olduğu gibi oda termostatı sistemlerini de aile ve yaşam konforundan ilham alan teknolojilerle tasarlayan Bosch Termoteknoloji, EasyControl Akıllı Oda Kumandası ile sağlığınızı ve konforunuzu düşünen özellikler sunuyor. “Bağımsız Oda Sıcaklığı Kontrolü” özelliği sayesinde yapmanız gereken tek şey, hangi odanın ne kadar sıcak olmasını istediğinizi EasyControl verilerine girmeniz. Oda termostatı sisteminizi bu akıllı uygulamalarla birleştirmek için tek ihtiyacınız ise Bosch’un akıllı termostatik vanası. Bu ikili sayesinde artık evinizdeki maksimum sıcaklık konforunu her odaya taşıyabilirsiniz.

Eski Model Kombinizi Tek Bir Adaptörle Akıllı Hale Getirin

Elektronik cihazlar, mutfak aletleri, oda termostatı sistemleri hatta aydınlatmalar bile akıllı teknolojiyle buluşurken kombinizi de bu yeni nesil uygulamalara dahil edebilirsiniz. Isıtma sisteminizi internet ağınızın bir parçası haline getirerek, ısınmada yakıt tasarrufunuzu ve konforunuzu artırabilirsiniz. Bosch EasyControl ile modeli eski bile olsa kombinizi güçlendirebilirsiniz. EasyControl adaptörünü ısıtma sisteminin yakınına yerleştirin ve evinize uzaktan erişimin tadını çıkarın. Oda termostatı kullanımını akıllı teknolojilerle birleştiren Bosch EasyControl sistemleri ile kolayca kurulum yapabilir, dokunmatik cam ekran ile dijital estetiği, ortam aydınlatması ile kullanım kolaylığını yaşayabilirsiniz. Isıtma ve soğutma sistemleri, oda termostatı ve akıllı oda kumandaları ile Bosch Termoteknoloji, her geçen yıl yaşama değer katmaya devam ederken siz de evinizi bu akıllı sistemlerin rahatlığıyla buluşturabilirsiniz.

Akıllı Ev Sistemi Fiyatları

Akıllı ev sistemi ile evinizdeki günlük yaşamı telefon ya da kumanda yardımı ile kontrol edebilirsiniz. Örneğin, evinizin panjurlarına taktırabileceğiniz motorlar ile evinizde yokken de panjurlarınızı istediğiniz gibi telefonunuz yardımı ile kapatıp açabirsiniz. Evinizi komple akıllı sistem ile dönüştürebileceğini gibi sizin için uygun alanları da dönüştürebilirsiniz.

Akıllı Ev Sistemi Fiyatları

Akıllı ev sistemi için firmalardan teklif alabileceğiniz gibi internetten yapacağınız araştırma ile de fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiz. Örneğin Somfy marka panjur motorları 342 TL + KDV’den başlayan fiyatlarla ürünlerini satışa sunmaktadır.

  • Green life 360 derece sensör mekanizması 35,90 TL
  • Yale kablosuz kapı pencere alarmı 109,00 TL
  • Yale duman dedektörü 499,00 TL
  • Codesec yangın alarm seti 1.100,00 TL
  • Yale kablosuz panik butonu 119,00TL