İnegöl Mobilya Markaları

Sadece Türkiye’deki mobilya sektörü için değil aynı zamanda dünyaya yaptığı ihracatlarla da dünya pazarında söz sahibi olan İnegöl mobilya firmaları her geçen sezonda yenilenen modelleri ile hizmetlerine devam etmektedirler. Her yıl yapılan İnegöl mobilya fuarı ile atan ziyaretçi sayılarını gözlemlemek inegöl mobilya markaları için oluşan ilginin de göstergesidir.

İnegöl mobilya için İnegöl’ün imalat yapan fabrika satış noktaları alış veriş için size oldukça fazla seçenek sağlamaktadır. İnegöl mobilya fuarı sırasında bu markaların bir bölümünü görme fırsatı yakalayabilirsiniz. İnegöl mobilya firmaları için çok geniş ürün konsepti vardır. Bu konseptin her geçen gün yeni modeller ile genişlemesi sağlanmaktadır.

İnegöl mobilya için özellikle yeni evlenecek çiftlerin alış verişinde oldukça ekonomik sonuçlar elde edebileceğinizi ifade etmeliyim. Alacağınız ürün Türkiye’nin hemen hemen her yerine gönderilebilmektedir. Modüler olan ürünlerin kurulumu konusunda yakın olan bölgelere kurulum desteği de verilebilmektedir.

İnegöl Mobilyla AVM
İnegöl Mobilyla AVM

Yeni evlenecek ya da evinizde büyük çaplı bir mobilya değişimi gerçekleştirecekseniz İnegöl mobilya fırsatlarını değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Bu fırsatları değerlendirirken izleyeceğiniz iki temel yol var. Birincisi İnegöl mobilya firmalarının açmış olduğu internet sitelerindeki ürünlerden beğendiklerinizi firma yetkilileri ile temasa geçip sipariş vermek ki bu yöntemi çok tavsiye etmiyoruz. Zira ürünleri görmeden kalitesini ve özelliklerini tam olarak tespit edemezsiniz.

İnegöl En İyi Mobilya Markaları

Bir diğer yöntem de İnegöl’e yakın bir yerde ikamet ediyorsanız doğrudan İnegöl mobilya mağazalarına uğramanızdır. İnegöl’e gittiğinizde ben nereye uğrayacağım diyorsanız hiç merak etmeyin. İnegöl en iyi mobilya markaları dahil bütün mobilya üreten firma mağazaları teşhir salonlarını iki uzun sokak içerisinde toplamış. Biraz fazla mobilya mağazasının olması kafanızın karışmasına neden olabilir. Bu nedenle de eğer şehir dışından gelip bir güne sığdırmak niyetindeyseniz erken saatte gitmenizi öneriyoruz. Zira bu kadar mağazayı bir günde gezmek neredeyse imkansız. Modellerin çokluğu da kafanızı karıştırabilecek nitelikte. Bu nedenle bir günde mağazaları gezip notlarınızı ve beğendiğiniz ürünlerin listesini yapıp, bir sonraki gün gidip içerisinden ihtiyacınız olanı seçebilirsiniz.

İnegöl mobilya, aklınıza gelebilecek her türlü mobilya tarzına uygun üretim yapabilmektedir. Sadece İtalyan tarzı üretim yapan mağazalardan yüksek kalitesi ve fiyatı ile göz kamaştırıcı ürünler sunan işletmelere kadar her türlü tarz ve bütçeye uygun mobilyayı rahatlıkla bulabilirsiniz.

İnegöl Mobilya Markaları ve Özellikleri

İnegöl mobilya firmaları genellikle perakende satışlarında size kumaş ve renk tercihi de sunabilmektedir. Bunun için ihtiyacınızdan bir iki ay öncesinde sipariş vermeniz işletmelerin işini de kolaylaştıracaktır. Tasarımını beğendiğiniz mobilyanın istediğiniz rengi yoksa bunun üretimi de gerçekleştirilebilmektedir. Aynı şekilde farklı kumaş alternatiflerini de size sunabiliyorlar.

Dekorasyon uyumu için gerekli olan kırlent renkleri ve sayıları için de işletmelerin oldukça yardımcı olduğunu belirtmek isterim. Standart kırlentlerin dışında koltuk takımları için dilerseniz perdeleriniz ile uyumlu bir kırlent modeli ve rengi seçebilirsiniz. Kırlent sayısını da artırabilir, sıkı bir pazarlık ile bu ilaveler için de ekstra ücret ödemeyebilirsiniz.

İnegöl mobilyanın birçok firma tarafından temsil edildiğini belirtmek isterim. Bu firmaların büyük olanları olduğu gibi küçük aile işletmeleri de yer almaktadır. Büyük firmaların teşhir salonları ve kurumsal yapıları ile müşteri odaklı çalışması mümkünken bu firmalardan pazarlıkla mobilya almanız biraz daha zordur. Daha küçük çaplı işletmelerde ise pazarlık şansınız rekabet sebebiyle oldukça fazla olabiliyor.

Nakliye konusunda ise her firmanın size yardımcı olabileceğini ifade etmeliyim. İnegöl’de nakliye için zaten ayrı bir sektör oluşmuş durumda bu sebeple Türkiye’nin birçok bölgesine ücretsiz ve kurulum dahil nakliye hizmetleri yer almaktadır. Nakliyenin firmaya ait olmasını ısrarla istemenizi öneriyorum.

İnegöl mobilyaya ait firmaların çok olması bazen bir gün içinde mağazaları bitirememenize neden olabilir. Bu durumda uygulayacağınız iki yöntem var. Birincisi sadece belirlediğiniz firmalara gitmek ve bir gün içinde mobilya seçimini bitirmek diğeri de iki güne yayarak istediğiniz ürünlerle ilgili önce tüm firmalardan fiyat alıp pazarlığını yapmak en uygun olanını aldığınız notlarla tespit ederek alış verişinizi tamamlamaktır.