İstikbal Mutfak Masası Modelleri

İstikbal mobilya markası da diğer mobilya üreticileri gibi mutfak dekorasyonuna oldukça önem vermek ile beraber modern ya da klasik tarzda farklı renk ve modellere sahip mutfak masa ve sandalye takımları üretmektedir.

2020 İstikbal Mutfak Masa Modeli

İstikbal’in ürettiği mutfak masa ve sandalye takımları arasında bulunan Milton masan sandalye takımı modern çizgide ve beyaz renkte üretilmiştir. Marble masa sandalye takımı da yine modern çizgide üretilmek ile beraber masa yüzeyi siyah mermer görünümüne sahiptir. Sandalyelerinde ise mavi renk kullanılmıştır. Oldukça konforlu olan Marble masa ve sandalye takımı da modern tarzın izlerine sahiptir.

2020 İstikbal Mutfak Masa Modelleri

Marble mutfak masa ve sandalye takımının bir diğer alternatifi olan beyaz renkte üretilen Marble masa ve sandalye takımında da masa yüzeyi beyaz iken sandalyelerde pembe renk kullanılmıştır. Modern tarzın romantik izlerini taşıyan bu tasarımda da mutfak dekorasyonuna şık bir görünüm kazandırmak mümkündür. İstikbal’in ürettiği masa ve sandalye takımı modelleri arasında yine modern bir tasarıma sahip olan Marco mutfak masa ve sandalye takımı ahşabın açık renk ve beyaz tonları ile üretilirken sandalyelerde de mutfak dekorasyonunu canlandırmak amacı ile sarı renk kullanılmıştır.

Mutfak dekorasyonlarında konfor ve şıklığı bir arada barındırmak isteyenler için mutfaklar genellikle modern tarzın çizgisinde üretilmektedir.

Modern Mutfaklar İçin Mutfak Masaları

Modern mutfak dekorasyonu ile ilgili çok fazla çeşit ve model bulunmaktadır. Mutfak dekorasyonuna başlarken öncelikle mutfak dolaplarından işe başlamak gerekmektedir. Mutfak dolaplarını modern tarz doğrultusunda istediğiniz renk alternatifi ile seçmeniz mümkündür. Birbirinden işlevsel fonksiyonlara sahip, ister çoğunluk olarak raflı modelleri isterseniz de çekmeceli modelleri bulmanız mümkün.

2020 İstikbal Mutfak Masa Takımı

Mutfak dekorasyonunu yenilemek ve modern bir tarz belirlemek istiyor iseniz öncelikle mutfakta kullanmak istediğiniz mobilyalara ve renklere karar vermeniz gerekmektedir. Mutfağın büyüklüğüne ya da küçüklüğüne göre karar vereceğiniz mutfak mobilyalarının da modern tarzın izlerini taşıyor olması gerekmektedir. Örneğin mutfak dolapları, mutfak için halı ve perde, mutfak masası ve sandalyelerinin renklerinin birbiri ile uyumlu olması ve modern çizgideki modeller arasından seçilmesi modern dekorasyonu size sağlayacaktır.

2020 İstikbal Mutfak Masa Takımları

Modern tarzın da kendi içinde birbirinden farklı çizgileri bulunmaktadır. Örneğin sade ve modern çizgide bir mutfak dekorasyonu yapabileceğiniz gibi renkli, hareketli bir modern tarzda da mutfak dekorasyonunda rastlanmaktadır. Mutfak için modern tarzı uygular iken mutfak masalarınızın da istediğiniz tarz doğrultusunda olması gerekmektedir. Son zamanlarda modüler mutfak dolapları olarak adlandırılabilecek takım olarak satılan ve monte edilen mutfak dolaplarından birini mutfağınız için seçebilir isterseniz de mutfağınızın ölçüsünü alarak istediğiniz tarzda ve işlevsel özellikte mutfak dolabı yaptırabilirsiniz. Bunun yanında mutfak masası seçiminizi de mutfak dolabınıza uygun renk ve ölçülerde satın alabileceğiniz gibi yaptırmanız da mümkündür.

2020 İstikbal Mutfak Masaları

Modern mutfak masaları genellik ile işlevsel özelliktedir. Küçük mutfaklar da ideal olan bu mutfak masalarının uygun ölçüleri büyük ve geniş mutfaklarda da oldukça şık ve modern görünmektedir. Modern mutfak masaları sade renklerin tercih edildiği şık tasarımlara sahiptir. Aynı zamanda modern tarzın izlerini taşıyan renkli mutfak masalarına da rastlanabilir. Genellikle mat renk kullanılmakla beraber modern dekorasyonlarda oldukça sık kullanılan gri ve antrasit renkleri de modern çizgideki mutfak masalarında görmek mümkündür. Ayrıca metal renk ayrıntılarına da sıklıkla yer verilen bu mutfak masaları için yine metal renkte dekoratif aksesuarlar alınarak dekorasyon zenginleştirilebilir. Gri renk genellikle kullanıldığı ortama soğuk bir hava katmaktadır. Bunun için gri renk ile uyumlu farklı renkleri de dekorasyonda kullanmak daha doğru olacaktır.