Oldwooddesign : Evde Doğal Bir Hayat

Ahşap tutkunları için evde doğal bir tarz yaratan dekoratif ürünler oldukça değerli şüphesiz, özel ve el yapımı bu tarz doğal ev dekorasyon ürünleri bulmak her zaman kolay olmayabiliyor, ancak bugün sizlere alanında uzman bir markadan bahsetmek istiyoruz, Oldwooddesign. Peki bu markanın diğer markalara göre farklı nedir hemen kısaca marka ve detaylarından bahsedelim. 2014 yılında online sektörde satışa başlayan Oldwooddesign, kısa sürede tasarımları ile rakipleri arasından sıyrılmayı başarmış ve alanında oldukça ünlü bir marka. Tasarımlar basit, kullanışlı ve özel. Her ne kadar evlerimizde modern dekorasyon ürünlerini tercih etsek de, ahşabın çekiciliği her zaman ağır basıyor. Ortama kattığı doğallık ve sıcaklık sayesinde hepimiz evlerimizde ahşap ürünlere yer vermek istiyoruz. İşte tam da bu noktada, markanın ürünlerini incelemenizi öneriyoruz.

Evde doğallık arayanlar için tasarlanan birbirinden özel el yapımı ev dekorasyon ürünleri aynı zamanda doğal ağaç tasarımlar olduğundan geri dönüşümü olan ve sürdürülebilir bir yaşam için oldukça değerli. Oldwooddesign markasından satın alınan her ürün özel ve el yapımı olarak sunuluyor, markanın sitesinde belirttiği gibi evinize doğal bir hayat getirmek istiyorsanız kesinlikle bir an önce Oldwooddesign ürünlerini incelemenizi öneriyoruz..

Oldwooddesign aynı zamanda Endüstriyel tarzı dekorasyon için birbirinden şık ve kaliteli tasarımlara imza atıyor, raf üniteleri, tv üniteleri, giyim üniteleri, kitaplık, masa ve sandalye ve sehpa tasarımları yanında hayatı kolaylaştıracak bir çok basit dekoratif tasarımı bulunuyor.  Bu tip ürünleri ister ofisinizde, ister bahçenizde, isterseniz ev içerisinde tercih ederek ortama doğallık ve sıcaklık katabilirsiniz.

Kütük Tabure Modelleri

Kütük Tabure Modelleri
Kütük Tabure Modelleri

Markanın en çok beğeni alan ürünlerinden bir tanesi de kütük tabure modelleri. Hem ahşap step tabure hem de renkli çam tabure evinizde, verandanızda veya bahçenizde olmasını isteyeceğiniz türden ürünler. Renkli çam taburelerde bir çok renk seçeneği de mevcut. Ayrıca fiyatları da oldukça makul seviyelerde.

İlham Veren 12 Dekoratif Ahşap Palet Sehpa

Yazımızın içinde Oldwooddesign tasarımları arasından seçtiğimiz bir çok farklı model bulabilirsiniz, markanın resmi satış sitesinden diğer tüm tasarımlarını inceleyebilir ve online sipariş verebilirsiniz. Unutmadan hatırlatalım Oldwooddesign imzası taşıyan bir çok doğal tasarım önde gelen ev dekorasyon alışveriş sitelerinde yer alıyor, incelemenizde fayda var.

[galeri]