Tül Perde Modelleri 2020

Tül Perde Modelleri 2020; Ev dekorasyonunda uyumu en iyi gösteren ürün hiç şüphesiz ki perdelerdir. Perde seçimi yaparken halı, koltuk, mobilya uyumu gözetilerek seçimler yapılmaktadır. Yeni ev döşeyenler veya evlerinde yenileme yapacak olanların genel olarak akılında kusursuz görünen odalar yer almaktadır. Özellikle salon ve oturma odalarında biraz daha hassas davranılan perde seçimleri bazen günler sürebilmektedir. En doğru perdeyi bulmak ve onu severek almak hanımlar için oldukça önemli bir konudur.

Salon tasarımlarında tül perde modelleri 2020 yılında yine gipürlü, otantik desenli olabildiği gibi şaşalı perde sevmeyenler için ise dümdüz veya basit çizgili perdeler tercih edilebilinmektedir. Son birkaç yıldır popüler olan fonları da dekorlarınızda mutlaka kullanmalısınız. Bu fonlar âdete tamamlayıcı bir etki yaratmaktadır. Sizde salon veya oturma odalarınızda bu fonları mutlaka kullanmalısınız.

Tül Perde Modelleri 2020

Perde Seçimleri Nasıl Olmalı?Tül Perde Modelleri 2020; Eviniz için perde seçimleri nasıl olmalı? Evet, evinizin ahengini tamamlayacak şekilde olmalıdır. Eğer eviniz çok geniş ise koyu fon ve perdeleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak dekore ettiğiniz alan dar ise açık renkli perdelerden yana tercihinizi kullanarak çok daha ferah bir atmosfer yaratabilirsiniz. Tül Perde Modelleri

Perde seçimleriniz sırasında kullanacağınız halı ve koltuk renk uyumu gözeterek seçim yaptığınız zaman mutlaka kusursuz bir görünümü yakalayacaksınız. 2020 yılında tüllerde renk olarak geniş bir skala bulunmaktadır. Hatta bu yıl fon ve tül perdenin desen uyumu kullanılarak perdeler seçilmektedir. Mesela mavi çiçek desenli bir fon kullanılıyor ise tül beyaz veya krem üzerinde mavi çiçekli olarak kullanılabilinmektedir.

[haber id=”8906″]

Salon İçin Perde Seçmek

Salonlar evlerimizin en gösterişli alanlarındandır. Seçilen mobilyalardan tutunda kullanılan en küçük aksesuar bile çok titizlikle seçilerek salonlarımızda yerini almaktadır. Elbette salon için perde seçerken renkler ve seçilen desenler tam bir uyumu yakalamalıdır. Tül perde seçimleri yaparken salonda yaratmak istediğimiz havanın bütünlüğü mutlaka korunmalıdır.

İnternete girip ev dekorasyon blog sayfalarına bir göz attığınız zaman yine yerlere kadar uzanan tüllerin olduğunu göreceksiniz. Salon renk durumuna göre seçilmiş olan perdeler de yine bu şık tüllere eşlik etmektedir. 2020 yılında tül perde ve fon perdelerde aksesuarların kullanılmaya devem ettiğini de fark edeceksiniz. Büyük ve metal perde tokaları yine perdelerin ahengini tamamlayan objeler olarak karşımıza çıkmaktadır.Tül Perde Modelleri 2019

Mutfaklar İçin Perde Seçmek

Evimizde bir diğer önemli noktalardan olan mutfaklar için tül perde seçerken ilk önem vermemiz gereken nokta kesinlikle kolay temizlenebilir olmasıdır. Çünkü mutfaklarımızda perdelerimiz ister istemez sıklıkla kirlenmektedir. Çok süslü ve kolay temizlenemeyen bir model tercihinde bulunduğunuz zaman her kirlendiğinde tülleriniz söküp çöpe atmak gibi bir lüksünüz elbette bulunmamaktadır. Sürekli evlerinize perde yaptırmak için bütçe çıkaramazsınız. Bu nedenle uzun süre temizleyip kullanacağınız tüller ve perdeler seçmelisiniz.

[haber id=”9329″]

Mutfaklarda son dönemlerde sıkça tercih edilen stor perdeler ise bu yıl yine tül tasarımları ile göz kamaştırmaktadır. Farklı bir dokunuş olsun isterseniz tül storları tercih edebilirsiniz.Tül Perde Modelleri 2019 mutfak

Tülleri Seçerken Uzun Süre Kullanacağınız Modelleri Tercih Edin

Evinizde hangi alanda kullanacaksanız kullanın tül perdelerinizin uzun soluklu kullanabileceğiniz modeller olmasına özen gösterin. Değişen perde modasına her yıl uyum sağlayamayacağınıza göre biraz daha modası geçmeyen seçimler yapmalısınız. Özellikle tülleriniz için çabuk yıpranmayan, kolay temizlenen ürünleri tercih etmelisiniz. 

Türk kadınları genel olarak yılın belli zamanlarında ve birkaç ayda bir evde bulunan tüm perdeleri yıkadığı için yıkama esnasında bozulmayan perdeler kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu konuda kurtarıcı tül perde hiç şüphesiz Fransız dantel denilen perdelerdir. Makin aya atıp yıkadıktan sonra ütü gerektirmeden hemen asma lüksü sunan ve en çok satan ürünlerdendir.  Dilerseniz sizde bu kolay temizlenen ama çok şık modelleri olan perdeleri tercih edebilirisniz.

Yeni Tül Perde Modelleri 2020

Kontrast oluşturulması için dikkat çeken özel tül seçenekleri arasında yerini alan modellerde siyah ve beyaz renklerinden faydalanabilirsiniz. Perdeler için yan kısımlarda, üstten bağlayabilecekleri şekilde, gösterişli tüllerde, ince yatay şeritlerle şık görünüm elde edilebiliyor.

Yeni Tül Perde Modelleri 2020

Tül perdelerde en çok ilgi gösterilen detayların başında, karşıdan bakıldığında simetrik şekilde sağ ve soldan siyah perdenin alınması sağlanıyor. Pembe, kahverengi, mavi veya gri renkteki tüller, siyah veya mor perdelerle son derece uyumlu bir yapıya sahiptir. Geneli itibariyle turkuaz olan, çevresindeki bölümlerde ise altın sarısı işlemelerin yer aldığı tül perde tasarımlarında, aydınlatmayla şık görüntü elde edilebiliyor.

[galeri]