Bauhaus Mutfak Masası

Mutfaklar evin en hareketli alanlarıdır. Çok fazla zaman geçirilmesi ve kullanım açısından da mutfaklardaki hareketlilik oldukça fazla olduğu için mutfak dekorasyonunun mutfaktaki bireylere keyif vermesi gerekmektedir. Mutfaklarda, mutfak dolapları ve mutfak masası alanı en çok kaplayan mobilyalardır. Bunun dışında dekorasyonun tarzının ve ruhunun en iyi yansıtabileceği mutfak eşyaları da yine mobilyalardır.

2020 Bauhaus Mutfak Masa Modelleri

Mutfak duvar dekorasyonunda hareketli ve canlı renklere yer verilmesi mutfaktaki bireylere keyif verecektir. Renklerin insan psikolojisine olan etkileri de düşünüldüğünde mutfak duvar dekorasyonunda kasvetli ve boğucu renklerden uzak durulması gerekmektedir. Genellikle yeni evli çiftlerde romantik tarzdaki mutfak eşyaları ile dekore edilen mutfak dekorasyonu son zamanlarda modern tarz ile dekore edilmektedir. Modern tarzda bulunabilecek yüzlerce çeşitteki mutfak masaları arasından ise en işlevsel olanları mutfak dekorasyonu için ideal mutfak masalarıdır.

2020 Bauhaus Mutfak Masaları

Mutfak masaları için çok fazla üretici firma bulunmak ile beraber bilinirliği en yüksek olan markalardan biri de Bauhaus markasıdır.

Bauhaus Mutfak Masası Modelleri

Bauhaus’un ürettiği mutfak masası modelleri arasında birbirinden farklı tarza sahip mutfak masaları bulunmaktadır. Ayrıca farklı fiyat alternatifleri ile de hemen hemen her tarza hitap edebilen Bauhaus mutfak masaları yılın belirli dönemlerinde de indirime girerek alım gücünü arttırmaktadır.

2020 Bauhaus Mutfak Masası Çeşitleri

Bauhaus’un ürettiği mutfak masa ve sandalye takımları arasında bulunan Noya mutfak masa ve sandalye takımı açılabilir masa özelliğindedir. Aynı zamanda siyah ve beyaz renk olarak tasarlanan Noya masa sandalye takımında masa cam olarak üretilmiştir. Sandalyeler ise deri kaplamadır.

Mutfak dekorasyonunda canlı renkleri de dekorasyona eklemek isteyenler için ise Bauhaus’un Ekol masa sandalye takımı alternatifler arasında bulunmaktadır. Mavi, sarı, mor ve pembe renklerde üretile sandalyeleri oldukça canlı bir dekorasyon örneği sergiler iken zarif görüntüsü de mutfakta şık bir görüntü sağlamaktadır. Yine farklı renkleri içerisinde barındıran masa tasarımı da sandalyeler ile oldukça uyumludur. Masa ölçüsü ise 75x 120x 76 cm ebatlarında olarak üretilmiştir.

2020 Bauhaus Mutfak Masası Modeli

Geniş ve büyük mutfaklar için oldukça şık bir masa sandalye takımı olan Sunfun masa sandalye takımı da kış aylarında mutfakta bahar ve yaz aylarında ise bahçe ya da balkonlarda zaman geçirmek isteyenler için ideal bir masa sandalye takımızdır. Hem iç mekan hem de dış mekanda rahatlık ile kullanılabilmektedir. Steel rattan sandalyesi oldukça konforlu olup aynı zamanda da dayanıklı malzeme ile üretimi yapılmıştır. Yine yüksek kalite malzeme kullanılmış olup sağlam demirler ile üretilmiştir. Koyu kahverengi olarak tasarlanan Sunfun masa sandalye takımı dış mekanlarda kullanım olanağı da sunmak için hava şartlarından etkilenmemektedir. Ayrıca UV ışınlarına ve sert hava koşullarına karşı da oldukça dayanıklıdır. Ürün ölçüleri ise 160x 90x. 75 cm olmak ile beraber sandalye ölçüsü ise 55x 48x 92 cm ölçülerine sahiptir.

Mutfak Masası Nasıl Temizlenir

Ev içerisindeki her bölümde temizlik oldukça önemli olmak ile beraber gün içerisinde en fazla kirlenen yer olan mutfaklarda da mutfak temizliğinin rutin olarak günlük yapılması gerekmektedir. Yemek yediğimiz ya da mutfak işlerini halletmek için mutfak tezgahının devamı olarak kullandığımız mutfak masaları da mutfak içerisinde en çok kirlenen mutfak eşyalarıdır. Aynı zamanda tozu ve kiri de en çok tutan eşyalar arasında bulunmaktadır.

2020 Bauhaus Mutfak Masası Modelleri

Mutfak masası temizliği yaparken kesinlikle kimyasal temizlik malzemeleri kullanılmamalıdır. Çünkü iyi bir durulama yapılmaz ise bu kimyasal temizlik malzemelerinin kalıntıları mutfak masasında kalarak sağlığımıza ciddi riskler doğurabilir. Aynı zamanda kimyasal temizlik malzemeleri mutfak masasının ömrünü de kısaltmaktadır.