Değişik Vestiyer Modelleri

Çeşitli vestiyer modelleriyle birlikte evinizde veya iş yerinizde şık bir portmantoya sahip olmak artık çok daha kolay bir hale geliyor.

Alt kısımda yer alan iki ila sekiz arasında değişiklik gösterebilen ayakkabı yerleştirme bölümüyle birlikte, orta ve yan alanlarda bulunan askılık kısmı, antrenize göre modeli etkilemek durumundadır.

2020 Değişik Vestiyer Modelleri

Son derece uzun bir antre bünyesinde özellikle ortalama bir metrelik vestiyerin kullanılmak istenmesi halinde, geri kalan alanda direkt olarak vestiyerin yeni modelleri şık durmayacaktır.

Yan kısımlar, antrenin bir bölümündeki alanı daraltırken, diğer kısmın ise vestiyerin kalitesini etkileyecektir. Herhangi bir problem oluşmaması ve tam olarak antrenin bünyesinde kolon veya duvar yanına yerleştirilmesi sağlanmaktadır.

Tekzen Vestiyer Modelleri

2020 yılında da adını özellikle vestiyerleri ve diğer tüm mobilya seçenekleriyle duyurmayı başarmış olan Tekzen’in vestiyerlerinde kaliteli malzemelerden yararlanılıyor. Her bir ürünün yan bölümlerinde kalın suntaların bulunmasının yanı sıra, rafların ve arka bölümün de tamamen kaliteli bir tasarımı olması, görünümüyle paralel şekilde ilgiyi arttırmaktadır.

2020 Değişik Vestiyer Tasarımları

Vestiyerleri kırmızı beyaz, siyah beyaz, sarı siyah gibi uyumlu renklere uygun bir şekilde internet sitelerinden veya mağazalara giderek siparişlerinizi vermeye devam edebilirsiniz.

Yeni Sezon Vestiyer Modelleri

Sadece bir kapağın aynalı olması mümkün olduğu gibi, diğer kapakların aynasız, şık desenler bulunan bir yapısı da dikkat çekmektedir. Siparişlerinizi internet sitesi bünyesinde özel olarak verebilirsiniz. Tekzen veya İkea da dahil olmak üzere pek çok farklı ürün türü için siparişlerinizi güvenli platformda vermeye devam edebilirsiniz.

2020 Değişik Vestiyer

Sürekli olarak düz ve akrilik olmayan modeller yerine, mutfak dolaplarındaki şık bir tasarımın internet sitesinden özel olarak sipariş edilebilir hale gelmesi sağlanıyor. Yeni modellerde beyaz ve diğer renkler için sadece simetrik bir tasarım değil, asimetrik bir şekilde pek çok desene yer verilen ürün türleri de satışa sunulmaktadır.

Farlı Vestiyer Modelleri

Birbirinden farklı onlarca vestiyer türünü hazır şekilde sipariş edebileceğiniz gibi, çeşitli vestiyerlerde ayakkabıları dikey olarak yerleştirebileceksiniz. Bu sayede son derece şık bir görünüme sahip olacak olan portmantolarda, kayan kapaklara sahip vestiyerleri bulabilirsiniz. Tüm ürün seçenekleri için indirimler ve çeşitli satış kampanyaları eşliğinde siparişlerin 2,5 metreye 50 santimetrelik ürünleri de satın alabilirsiniz.

2020 Değişik Vestiyerler

Bu modellerde genel olarak kahverengi ve beyaz ile siyah ve beyaz renklerinin bir arada kullanıldığı şekilde siparişlerin verilmesi mümkün olmaktadır. Her birini doğrudan özel fiyatlarını da göz önünde bulundurarak satın alabilirsiniz.

Popüler Vestiyer Modelleri

Popüler vestiyer çeşitlerinde alt kısmın tamamen ayakkabılık olarak kullanılması mümkün oluyor. Bu bölüm ortalama 40 santimetre olması nedeniyle, her bir ürün türünde ceket ve mont asılacak bölüm için ortalama bir ila bir buçuk metrelik alan bulunuyor.

Bu kısmın özellikle de popüler vestiyer seçenekleriyle birlikte antre boyunca değerlendirilebilmesi için özel olarak hizmet verilmektedir. Mağazalar tarafından klasik ve ortalama boyutlar eşliğinde satışa sunulan ürünler olduğu gibi, doğrudan özel olarak üretimi gerçekleştirilen portmantolar da bulunabiliyor.

2020 En Değişik Vestiyer

Vestiyer türlerinde satın alma sürecinde beyaz, kırmızı, mavi, yeşil, turuncu, sarı, lacivert, turkuaz gibi pek çok farklı renkteki suntalardan yararlanılarak yeni tasarımlara imza atılabiliyor. Bu nedenle sadece beyaz veya sadece krem rengi olmak kaydıyla bir vestiyer modellerinin satın alınmasını gerektiren bir durum söz konusu değildir.

Herkes tarafından birkaç dakika içerisinde kurulumu ve montaj işlemlerinin yapılabileceği şekilde elde edilebilen tasarımlara İkea ve Tekzen ile ilgi gösteriliyor.

[haber id=”22663″]