Konfor Mobilya İncelemeleri

Yıllara meydan okuyan marka ismi ile beraber çıkardığı kaliteli malzemeler ile olan ürünleri uzun ömürlü bir kullanım sunarken, Konfor mobilya farklı ürün seçenek ve alternatifleri ile de müşterilerinin ilgisini çekmektedir.

Konfor Genç Odası Takımı

Ev içerisinde dekorasyon anlamında misafirlerimizi ağırlamak ve aile içi bireylerin en çok zaman geçirdikleri alan olan oturma odaları büyük bir öneme sahiptir. Konfor mobilya da ev içerisinde ihtiyacınız olan tüm mobilya modellerini üretirken oturma odalarında da farklı tarzlara ve modellere hitap etmek adına geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

2020 Konfor Genç Odası

Konfor mobilyanın oturma grupları arasında bulunan Espanse koltuk takımı yeşil ile oturma odalarını buluşturmaktadır. Koltuk takımının kumaş özelliği ise yumuşak dokulu ve şönil kumaştır. Koltukta zengin ve şık bir görünüm için biye detaylara yer verilerek modern tarzın çizgisinde bir takım olarak tasarlanmıştır. Fonksiyonel ve işlevsel olarak kullanım rahatlığı sağlayan koltuk takımında fazladan depolama alanı için sandık fonksiyonu eklenmiştir. Aynı zamanda yine kullanım rahatlığı düşünülerek üçlü koltuğunun yatak olabilme özelliği de bulunmaktadır. Ayaklarında ahşap desenlere yer verilirken, kırlentlerde de boncuk silikon dolgu kullanılmıştır. Konfor ve rahatlığı ön plana çıkarmak için oturum alanında yüksek mukavemetli ve yumuşak oturum sünger kullanılmıştır. Takım içerisinde üçlü koltuk, ikili koltuk ve berjer bulunmaktadır. İstediğiniz parçaları seçerek takımınızı oluşturmanız mümkündür.

Oturma Odası Dekorasyonları

Oturma odası dekorasyonu hem keyifli hem de dikkat edilmesi gereken bir dekorasyondur. Evin içerisinde yaşayan aile bireylerinin en çok vakit geçirdiği ve sohbet edip birbirlerini gördükleri yer olması bakımından oturma odası dekorasyonuna da dikkat edilmesi gerekmektedir. Oturma odası dekorasyonu aile bireylerinin zevkine ve tarzına yönelik olmalıdır. Bu şekilde oturma odasında geçirecekleri vaktin kalitesi de hem artar hem de daha keyifli hale gelir.

Konfor Genç Odası 2020

Oturma odası dekorasyonunda en çok dikkat edilmesi gereken konu oturma odasının büyüklüğü ya da küçüklüğüdür. Büyük oturma odalarını dekore etmek kadar küçük oturma odalarını dekore etmek de oldukça zordur. Büyük oturma odalarında belirlenen tarzın dışına çıkmadan odanın dolu gözükmesini sağlamak zor iken küçük oturma odalarında ise odayı olduğundan daha da geniş ve ferah göstermek gerekmektedir.

Konfor Genç Odası

Oturma odası dekorasyonu yaparken eğer küçük bir oturma odası dekorasyonu yapıyor iseniz ışıklardan mutlaka yardım almalı ve fazladan ışık kullanımı yapmalısınız. Tavana yerleştireceğiniz ışık panelleri ya da alacağınız lambaderler ile oturma odasının fazladan ışıklandırmasını yapmanız gerekmektedir. Ayrıca küçük oturma odalarında renk seçimi de oldukça önemlidir. Açık ve soft renkler ile dekore ettiğiniz küçük oturma odaları olduğunda daha büyük ve geniş görünmektedir. Nedeni ise gündüz oturma odasına giren güneş ışığını gece de oda aydınlatmasından yayılan ışığı güzel yansıtabilmektedir. Bu sayede oturma odası daha aydınlık ve ferah görünmektedir.

Oturma odası dekorasyonu yaparken dikkat edilmesi gerekn konulardan biri de renk kombinasyonudur. Dekore edilecek mobilyaların, eşyaların, duvarların, aksesuarların renklerine önceden karar verilerek ağırlıklı olarak kullanılacak renkler kararlaştırılmalıdır. Bu sayede alışveriş yaparken herhangi bir kafa karışıklığı yaşamadan doğru ve ihtiyaca yönelik dekorasyon ürünlerini almış olursunuz.

Konfor Köşe Takımları

Oturma odası dekorasyonu yaparken duvar dekorasyonu da oldukça önemlidir. Bütün duvar cephelerini tek tip duvar kağıdı ile kaplamaktansa birbirine uyumlu duvar kağıtları ile duvar dekorasyonu yapmak oldukça şık ve modern bir görüntü sağlayacaktır. Eğer oturma odası küçük ise duvar cephelerinden birine dekoratif bir duvar yapmak da yine oldukça şık ve modern bir görüntü sağlayacak hem de odayı daha da daraltmayacaktır.