Aksesuar : Altın Sarısı & Gümüş ve Bronz

Yaşam alanlarında istediğiniz etkiyi yaratabilmek için yapacağınız aksesuar seçimleri küçük ama etkili detaylardır. Bir iç mekana tarzınızı yansıtmak için hem kişisel zevklerinizi yansıtabilecek, hem de ilk bakışta iç mekanda istenilen etkiyi başarılı şekilde yansıtabilecek ev aksesuarları, dekorasyonu tamamlayan olmazsa olmaz detaylar arasında gelir. Ev aksesuarları çok sayıda farklı üründen oluşmaktadır.

İlk olarak yaşam alanlarına aksesuar seçerken bu parçanın mekanda ne derece etki yaratacağı, dekorasyon tarzı ile uyumlu olup olmadığına ve daha önemlisi ise hayalini kurduğunuz bir dekorasyon için uygun olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir.  Bu anlamda seçimlerinizi yapmadan önce mekanda nasıl bir etki yaratmak istediğinize kesin karar vermeniz gerekir, seçeceğiniz tasarımın ilk bakışta nasıl bir izlenim bırakacağı çok önemli.

Altın Sarısı & Gümüş ve Bronz Aksesuar Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Ayrıntılı olarak inceleyecek olursak bir iç mekanda zenginliği, gücü yada ihtişamı yansıtmak isteyenler için altın sarısı & gümüş yada bronz aksesuarlar en doğru seçimlerdir. Altın rengi dekorasyonda zenginliği ve ihtişamı yansıtan göz alıcı bir renktir. Aynı şekilde gümüş aksesuarlar  mekan içinde daha güçlü ve ihtişamlı bir tarz için en doğru seçimler arasında yer alırlar. Bronz aksesuarlar ise gösterişli ve avangard bir dekorasyona son derece uyumlu, görsel açıdan güçlü bir izlenim bırakabilecek bir tarza sahiptir. Yaşam alanlarında dekorasyon fikirleri akıllara gelince ev aksesuarları devreye girmektedir.

Altın, gümüş yada bronz aksesuarlar daha çok avangard tarzı mobilyalar ile dekore edilmiş yaşam alanlarında tercih edilse de minimalist yada modern bir yaşam alanında tek başlarına aynı etkiyi yaratabilecek güce sahiplerdir. Altın, gümüş yada bronz aksesuarlar klasik bir ev dekorasyonunda görsel açıdan büyük etki yaratırlar, ancak mekan içindeki mobilya seçimlerine göre farklı yorumlanarak modern çizgilere uyum sağlayabilen bir tarza sahiptir diyebiliriz.

Zenginliği ve gücü yansıtan bu çekici renkler ile evinizde farklı bölümleri rahatlıkla öne çıkabilirsiniz. Oturma odaları, antre & hol, yada özel bir yatak odası dekorasyonu için rahatlıkla kullanabilecek renklerdir. Bu renkleri kullanacağınız alanları doğru belirlemenizde yarar var, mekana enerji veren ve kullanıldıkları yerde büyük etki yaratan, öne çıkan renklerdir.

Altın rengi, gümüş & bronz aksesuar modelleri arasında bazı tasarımlar gösterişli dekorasyonların vazgeçilmezleri olmuşlardır, örnek verecek olursak yemek odalarında gümüş şamdanlar, oturma odaları antre ve hol gibi alanlarda büyük fark yaratan dekoratif aynalar ve çerçeveler, diğer yaşam alanlarını süsleyen dekoratif vazo, mumluk ve duvar aksesuarları öne çıkan tasarımlar arasında yer alıyorlar.

Aksesuar Seçimi Neden Önemlidir?

Evinizi dekore ederken yapılanacak en büyük adımlardan birisi de aksesuar seçimidir. Dekore ettiğiniz evde hem eşyaların bütünlüğünü sağlayan hem de kendi zevklerinizi ve tarzınızı incelikle yansıtmanızı sağlayan aksesuarlar sizin için bir evi yuva haline dönüştürmektedir. Aksesuar seçimi bir nevi kişiliğinizi yansıtmaktadır.

Altın sarısı rengi aksesuarlar bulunduğu ortamlarda bütün dikkatleri üstüne çeken, güçlü bir görünüm veren aksesuarlardır. Eğer kullandığınız ortamda dikkatleri tek bir yöne çekmek isterseniz bu noktada altın sarısı aksesuar seçimi yerinde olacaktır.  Gümüş rengi aksesuarlar ise şıklığın ve sadeliğin göstergesidir.

Eğer kullandığınız odada şık ve eşyaların uyumuyla sade bir izlenim veren aksesuar tercihi yapmak istiyorsanız eğer gümüş rengi aksesuarlardan yararlanabilirsiniz. Gümüş rengi aksesuarlar sizin içinizdeki zarafeti yansıtan eşyalarınız olacaktır. Bir diğer aksesuar tercihi olarak bronz rengi aksesuarlar tercih edebilirsiniz.

Ev aksesuarları

Bronz rengi aksesuarlar avangard olarak da adlandırılmaktadırlar. Bulunduğu ortamlarda bir yaşanmışlık izlenimi vererek kullandığınız odadaki avangard eşyalar ile uyum sağlayacaktır. Bronz rengi aksesuarlar bir yaşanmışlık ve ağır bir görünüm katacaktır kullandığınız ortamlarda.

Evinizi dekore ederken aksesuar seçimi önemlidir çünkü eğer gösterişli bir oda tasarlıyorsanız ve bu dekore ettiğiniz odada bronz rengi aksesuar seçimi yaparsanız odanın gösterişli etkisini bozarak istenmeyen bir görüntü oluşturabilirsiniz. Sade ve şık olarak tasarladığınız bir odada altın sarısı aksesuar tercihi yapmanız tüm dikkati o odada bulunan diğer eşyalardan alıp sadece aksesuara çekmiş olacaktır. Aksesuar eşyalarla uyum içerisinde olmalı ve eşyalarla birlikte kişiliğinizi yansıtmalıdır fakat odada bulunan diğer eşyaların dışında tüm dikkati üzerine çekmemelidir.

Aksesuar seçimi yaparken sizler için önerdiğimiz noktalara dikkat ederek oluşturduğunuz dekorasyonda kendi tarzınızı yansıtabilir ve elde etmek istediğiniz güzel görünüme ulaşabilirsiniz. Günümüzde ev aksesuarları son derece iddialı ürünlerdir.

Galerimizde sizler için seçtiğimiz birbirinden şık ve gösterişli altın, gümüş ve bronz rengi aksesuarlar size ilham verebilirler.

Gümüş Rengi Salon Aksesuarları

Küllük, çiçek için özel vazo türleriyle birlikte en çok ilgi gösterilen aksesuarlar arasında, gümüş renkli tasarımlar yer alıyor. Açık veya koyu tonlar için hem mobilyaların çevresinde çok daha farklı ışıklarda dikkat çekebilecekleri için, vitrinde de yer verebileceğiniz gümüş dekorasyon seçenekleri bulunuyor. Şekerlik ve küllüklerde aksesuarların çevresinde çok daha parlak materyallerden yararlanılıyor.

Gümüş Rengi Salon Aksesuarları

Gümüş renkte olan, tasarımı itibariyle salonun en dikkat çekici dekorlarından bir tanesi olacak yüzlerce farklı model bulunuyor. Sadece orta sehpada bulunacak şekilde ince ve uzun olan vazo tasarımları için değil, direkt olarak oval yapısıyla birlikte dikkat çeken modeller, yan sehpalarda da değerlendirilebilir.

[galeri]