İstikbal Mobilya Koltuk Takımı İncelemeleri

Oturma odası dekorasyonu hem keyifli hem de dikkat edilmesi gereken bir dekorasyondur. Evin içerisinde yaşayan aile bireylerinin en çok vakit geçirdiği ve sohbet edip birbirlerini gördükleri yer olması bakımından oturma odası dekorasyonuna da dikkat edilmesi gerekmektedir. Oturma odası dekorasyonu aile bireylerinin zevkine ve tarzına yönelik olmalıdır. Bu şekilde oturma odasında geçirecekleri vaktin kalitesi de hem artar hem de daha keyifli hale gelir.

Armony Koltuk Takımı

Koltuk Takımı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Oturma odası dekorasyonunda en çok dikkat edilmesi gereken konu oturma odasının büyüklüğü ya da küçüklüğüdür. Büyük oturma odalarını dekore etmek kadar küçük oturma odalarını dekore etmek de oldukça zordur. Büyük oturma odalarında belirlenen tarzın dışına çıkmadan odanın dolu gözükmesini sağlamak zor iken küçük oturma odalarında ise odayı olduğundan daha da geniş ve ferah göstermek gerekmektedir.

Oturma odası dekorasyonu yaparken eğer küçük bir oturma odası dekorasyonu yapıyor iseniz ışıklardan mutlaka yardım almalı ve fazladan ışık kullanımı yapmalısınız. Tavana yerleştireceğiniz ışık panelleri ya da alacağınız lambaderler ile oturma odasının fazladan ışıklandırmasını yapmanız gerekmektedir.

Canyon Koltuk Takımı

Ayrıca küçük oturma odalarında renk seçimi de oldukça önemlidir. Açık ve soft renkler ile dekore ettiğiniz küçük oturma odaları olduğunda daha büyük ve geniş görünmektedir. Nedeni ise gündüz oturma odasına giren güneş ışığını gece de oda aydınlatmasından yayılan ışığı güzel yansıtabilmektedir. Bu sayede oturma odası daha aydınlık ve ferah görünmektedir.

İstikbal Mobilya Koltuk Takımları

İstikbal mobilya pek çok alternatif tarzda koltuk takımı üreterek evlerimizdeki yerini almaktadır. İstikbal mobilyanın koltuk takımlarına ister internet üzerinden ziyaret ederek isterseniz de size en yakın mağazasına uğrayarak bilgi sahibi olabilirsiniz. İstikbal mobilyanın ailesine yeni eklediği koltuk takımlarından biri olan Estilo X koltuk takımı silinebilir kumaş özelliği ile üretilerek oluşabilecek ev kazalarını önleyip temizlemede de kolaylık sağlamaktadır.

Diego Koltuk Takımı

Ayrıca fazladan depolama alanı imkanı sunarak sandık fonksiyon özelliği de bulunmaktadır. Koltuk takımı için üretilen yumuşak kumaş keyifli bir kullanım imkanı sunarken ayrıca yatak olma özelliği ile de sizi ve misafirlerinizi düşünerek üretilmiştir.

İstikbal mobilyanın bir diğer yeni koltuk takımı ise Luxe koltuk takımıdır. Üçlü ve ikili kanepesi bulunan takım içerisinde üretilen mobilya parçaları yüksek ayaklı olarak üretilerek günlük temizliği kolaylaştırmak amaçlanmıştır.

Estilo X Koltuk Takımı

Deri detayları bulunan koltuk takımı için kullanılan deri parçaları silinebilir özelliktedir. Yine koltuk takım için kullanılan kumaşlar da deri detayları gibi silinebilir özellikteki kaliteli malzeme ile üretimi yapılmıştır. Koltuk takımı size fazladan depolama imkanı sunarak sandık fonksiyonel özelliği de bulunmaktadır. Koltuk takımı için kullanılan malzeme kalitesi yüksek olup kullanım rahatlığını da arttırmak amacı ile S yay kullanılmıştır.

Luxe koltuk takımı da Estilo X koltuk takımı gibi keyifli bir oturma odası için yumuşak kumaşlı olarak üretilir iken hem de yatak olma özelliği de bulunmaktadır.

Canyon koltuk takımı da İstikbal mobilyanın yeni çıkardığı koltuk takımları arasında yer almaktadır. Modern tasarımı ile dikkat çeken bu koltuk takımında ise mobilya ayaklarında bakır renkteki detaylara yer verilmiştir. Koltuk takımı tasarımı yapılır iken rahatlık ve konfor ön planda tutulmuştur.

Gallery Deluxe Takım

Yine koltuk takımının tasarımı yapılır iken renk detaylarına ve renk kombinasyonuna özen gösterilmiştir. Canyon koltuk takımının üçlü koltuğu yatak olma özelliği ile üretilmiştir. Bu koltuk takımı İstikbal mobilyanın ürettiği Canyon yemek odası takımı ve Compact Tv ünitesi düşünülerek onlar ile uyumlu olarak tasarlanmıştır.