Kusursuz Bir Kahvaltının Sırrı : Şık Kahvaltı Takımları

Yeni güne keyifli ve enerjik başlamanın sırrı özenle hazırlanmış mükemmel bir kahvaltıdır, güne merhaba derken kusursuz masaları süsleyen birbirinden şık kahvaltı takımları kahvaltı masasının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Yazımızda bugün yeni güne mükemmel bir başlangıç yapmak için etkileyici desenleri ve canlı renklere sahip birbirinden şık ve zarif 2019 kahvaltı takımları ve seçim yaparken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgilere yer vermek istiyoruz.  Yazımızda seçtiğimiz kahvaltı takımları bir çok ev dekorasyon alışveriş sitesinde rahatlıkla bulabileceğiniz ve uygun fiyat seçeneklerine sahip modellerdir, yüzlerce farklı kahvaltı seti arasından seçim yapmakta zorlanıyorsanız sizin için en uygun kahvaltı takımı seçimi için yazımızın devamında size yol gösterecek ipuçları bulabileceksiniz.

Kahvaltı takımı seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Her gün kullanacağınız ve kahvaltınıza renk  katacak olan şık kahvaltı takımları, renk ve desenleri ile tarzınıza ve zevkinizi yansıtırken aynı zamanda kolay kullanım imkanı sağlamalıdır. Kalabalık geçen kahvaltı saatleri için genelde 6 kişilik kahvaltı takımları tercih edilirken, daha az nüfuslu evler için servis tabağı, çay fincanı gibi temel parçalardan oluşan kahvaltı setleri tercih edilebilir. Eğer kahvaltıda sıkça misafir ağırlıyorsanız servis tabakları, kaseler, çay bardakları, servis tepsileri, reçellik, biberlik, tuzluk, peçetelik, yumurtalık, şekerlik ve zeytinlik gibi parçaların eksiksiz olması gerekir. Çoğu parçayı rahatça buzdolabında aynı kapta saklamak için kolay kullanım imkanı sağlayan takımlar seçmekte yarar var. Özellikle altı parçalı kahvaltı takımları her gün kullanabileceğiniz, gün içinde okul, iş gibi durumlarda hızlı ve pratik kullanım imkanı sağlar. Seçtiğiniz tasarımın bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir olması ise zamandan kazanmanıza imkan sağlayacaktır. Kahvaltı takımı seçerken buzdolabında rahatça saklanabilen ve masaya kolayca servis edilen modelleri seçmekte fayda var.

Tarzınıza uygun kahvaltı takımları

Yüzlerce farklı model arasından seçim yapmakta zorlanabilirsiniz, kahvaltı takımları kullanım amacı başta olmak üzere tasarım ve materyaline göre farklılık gösterirler. Peki size uygun bir kahvaltı takımını nasıl seçebilirsiniz? Kahvaltı masanızda kullanıyorsanız masa örtüsüne uyumlu, kullanmıyorsanız kahvaltı yapacağınız odaya uyumlu renklerde bir set seçmeniz görsel açıdan önemlidir, aynı zamanda odanın dekorasyon tarzına hitap eden tarzlar seçilmelidir, renklerin öne çıktığı enerjik bir mutfağa sahipseniz seçeceğiniz modern kahvaltı takımı modelleri aynı şekilde zevkinize uygun canlı renk ve desenlere sahip olabilir. Klasik tarzlardan hoşlanıyorsanız bone china kahvaltı takımları ile kahvaltı masasında klasik şık bir tarz elde edebilirsiniz.

Güral Porselen Kahvaltı Takımları

Güral Porselen Kahvaltı Takımı
Güral Porselen Kahvaltı Takımı

 

Kahvaltı takımı deyince aklımıza ilk gelen markalardan bir tanesi de Güral Porselen’dir. Ürün yelpazesi oldukça geniş olan Güral Porselen Kahvaltı takımları içerisinde size hitap eden bir modeli mutlaka bulabilirsiniz. Ayrıca isteyeceğiniz neredeyse tüm özelliklere de sahipler. Örneğin kahvaltı takımlarında olmasını isteyeceğiniz mikrodalga fırında kullanılabilirlik, çizilmeye dayanıklılık, dondurucuya koyulabilirlik gibi pek çok özelliğe sahipler. Ayrıca 33 parça, 44 parça gibi alternatif seçenekleri içerisinden de sizin için uygun olanı tercih edebilirsiniz. Ayrıca markanın fiyatları da oldukça makul seviyelerde. Model ve fiyat bilgileri için markanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir : Mutfağınıza Renk Katacak 8 Eğlenceli Kahvaltı Takımı

Yazımızda farklı tarzlara ve zevklere uygun birbirinden şık ve etkileyici 2019 kahvaltı takımları ve fiyatları bulabilirsiniz, yazımızın başında belirttiğimiz gibi seçtiğimiz tüm modelleri bir çok ev dekorasyon alışveriş sitesinde rahatlıkla bulabilir ve sipariş verebilirsiniz.

[galeri]